SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει βασικά να ενεργοποιήσεις το ahci στο bios και στα windows αν πρόκειται για τα 7 , δες τον οδηγό στην υπογραφή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ναι 7αρια εχω,για τον μοζιλα που λεει στο αρχικο ποστ πρεπει να το κανω?χρησιμοποιω και το ccleaner που σβηνει το cache κτλ. απο τα bios το εχω βαλει ahci γιατι ηταν ide και μετα το φορματ δεν ανοιγε καθολου.οκ θα δω τον οδηγο σου ευχαριστω edit: ειδα τον οδηγο σου η registry ηταν ηδη οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τα windows και ο δίσκος ειναι κανονικά σε ahci τώρα ετσι ; όσο αφορά τον firefox δεν εχω πηράξει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ναι εχω βαλει ahci στα βιος η registry ηταν οκ δηλαδη ηταν ηδη 0 δεν αλλαξα κατι.για drivers στη M/B μου δεν βρηκα κατι μονο για raid κτλ.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω αν ειναι σιγουρα ahci?χρειαζεται και τιποτα αλλο να κανω?ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ο δίσκος ειναι αυτος της υπογραφής σου ο samsung δηλαδή μπορείς να κατεβάσεις το samsung magician http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.htmlπου εκτός απο τα στοιχεία που δίνει για τον δίσκο λεει και αν ειναι το ahci enabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ok ευχαριστω,ναι ειναι ενεργοποιημενο λεει ahci mode on 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ναι 7αρια εχω,για τον μοζιλα που λεει στο αρχικο ποστ πρεπει να το κανω?χρησιμοποιω και το ccleaner που σβηνει το cache κτλ. Αν θες να μεταφέρεις την cache σε μηχανικό δίσκο: - γράψε about:config στη μπάρα διευθύνσεων - ψάξε για το κλειδί: browser.cache.disk.parent_directory - άλλαξέ το πχ. "E:\Caches\Mozilla" (ενδεικτικά) - restart τον firefox και δίνεις about:cache για να τσεκάρεις οτι άλλαξε. Θα αργεί λίγο παραπάνω ο firefox στο φόρτωμα των σελίδων, εξαρτάται από την ταχύτητα του μηχανικού HD. Αλλιώς κάνεις ότι γράφει ο TS και μεταφέρεις την cache αποκλειστικά στη ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 γεια σε όλους, πειτε μου αν ειναι λογικό το παρακάτω: με fresh install win 8.1 σε laptop Lenovo με Samsung EVO 840 500GB μετά απο 15 μέρες χρήσης παρατηρώ οτι δεν ειναι τοσο σπίρτο όσο ηταν στην αρχή. Δεν τον εχω φορτώσει με πολλά προγράμματα απλά εκει που το skype ανοιγε σε 1-2 secs τις πρώτες μέρες πλέον ανοίγει σε 5-6 secs, δηλαδή αισθητή διαφορά. Επίσης σαν να μην ειναι τοσο γρήγορος όσο στην αρχή. Ειναι λογικό? Ειναι με sata 3 και εχω ενεργοποησει το rapid transfer και το maximum performance μεσω του samsung magician Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έχει σχέση με αυτό; http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/?hl=%2Bbug+%2Bevo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έχει σχέση με αυτό; http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/?hl=%2Bbug+%2Bevo δεν νομίζω επειδή μιλαμε για 1. ssd ουτε μήνα 2. skype κτλπ, αυτο το bug ειναι μονο για unused data Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ναι, είδα κι εγώ ότι δεν πολυταιριάζει το θέμα σύμφωνα μ' αυτά που λέει στην αρχή, αλλά μήπως λέει και τίποτα άλλα στη συνέχεια; Βαριέμαι να διαβάσω 18 σελίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Tο ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ με τον δικό μου ssd! Μετά από λίγο καιρό άρχισε να αργεί να φορτώσει προγράμματα,όχι κάτι τραγικό αλλά η διαφορά είναι αισθητή! Επίσης κάνει περισσότερη ώρα να φορτώσει και τα windows(7). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Tο ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ με τον δικό μου ssd! Μετά από λίγο καιρό άρχισε να αργεί να φορτώσει προγράμματα,όχι κάτι τραγικό αλλά η διαφορά είναι αισθητή! Επίσης κάνει περισσότερη ώρα να φορτώσει και τα windows(7). κάπου διαβαζα οτι ο SSD έχει μια φάση στην αρχη του φορμάτ που πάει σφαίρα αλλά σταδιακά φτάνει σε μια λίγο πιο αργή αλλά σταθερή απόδοση. Κανείς εδω απο τους expert να μας βοηθησει σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ο evo και το bug που περιμένουμε να λυθεί στις 15 του μηνός είναι παιδιά, περιμέντε την ενημέρωση και βλέπετε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι,το διαβασα μετά για το Bug! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα