LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οπως βλεπω και ο δικος σου ειναι sata3 αλλα τον εχεις βαλει σε sata2 μητρικη η laptop. Καπου διαβασα οτι ναι μεν εχουν βγει sata3 msata δισκοι αλλα ολα τα laptop ακομα και αυτα τα μινι συστηματα πχ nuc εχουν sata2 θυρα. Δεν ξερω αν υσχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, είπα να ρωτήσω εδώ. Πρόσφατα πήρα κι εγώ SSD κι επειδή δε θέλω να τον φορτώσω με διάφορα προγράμματα, λέω να τα εγκαταστήσω στον 2ο εσωτερικό σκληρό. Τα προγράμματα, μέσες άκρες, θα είναι το office, poweriso κ.α. Θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Δε με νοιάζει αν είναι λίγο πιο αργά απ'ότι είναι. Επίσης, στο ίδιο μοτίβο: αν κάνω εγκατάσταση παιχνίδια στον 2ο σκληρό, τι αντίκτυπο θα έχει όταν τα παίζω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, είπα να ρωτήσω εδώ. Πρόσφατα πήρα κι εγώ SSD κι επειδή δε θέλω να τον φορτώσω με διάφορα προγράμματα, λέω να τα εγκαταστήσω στον 2ο εσωτερικό σκληρό. Τα προγράμματα, μέσες άκρες, θα είναι το office, poweriso κ.α. Θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα; Δε με νοιάζει αν είναι λίγο πιο αργά απ'ότι είναι. Επίσης, στο ίδιο μοτίβο: αν κάνω εγκατάσταση παιχνίδια στον 2ο σκληρό, τι αντίκτυπο θα έχει όταν τα παίζω; Ευχαριστώ Απλά θα είναι πιο αργά στο φόρτωμα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο μειονέκτημα. Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να μην φοβάσαι να φορτώσεις τον ssd. Μην είσαι υπερ-προστατευτικός, εκμεταλέυσου την ταχύτητα του ssd σε όσο περισσότερα προγράμματα μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να'σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οπως βλεπω και ο δικος σου ειναι sata3 αλλα τον εχεις βαλει σε sata2 μητρικη η laptop. Καπου διαβασα οτι ναι μεν εχουν βγει sata3 msata δισκοι αλλα ολα τα laptop ακομα και αυτα τα μινι συστηματα πχ nuc εχουν sata2 θυρα. Δεν ξερω αν υσχυει. Ειναι μεν ssd sata3 @ sata2 speeds μαξιμουμ, αλλα δεν ενοχλει -και ουτε γινεται αντιληπτο σαν "αργο" Εκεινο που ηθελα εχω = σε 14"αρι laptop: ssd λειτουργικο/προγραμματα + harddisk αποθηκη + dvdrw: http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dm4-3090se-Laptop-Review.72625.0.html Τα Nuc παλι αναφερουν mSATA 6GB/s και το πιστευω αυτο -μολονοτι δεν δοκιμασα αν και ειχα Nuc i3- Kαταρχην η Intel δεν θα θελει να γινει ρομπα ξεκουμπωτη -> αλλα specs να δηλωνει κι αλλα να ισχυουν Αλλα και σε αυτη την περιπτωση ο αγοραστης ειναι καλυμενος: μπορει να το επιστρεψει, οπως εχει ηδη συμβει με καποια Nuc (τα οποια δεν ειχαν ενα usb header στη μητρικη τους οπως ανεφεραν στα specs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εμενα τελικα το Dell 17R 7720 special edition που εχω η θεση για msata ειναι sata 2 αλλα η δυο θεσεις που εχει για 2.5 δισκο ειναι sata 3 Αυτα τα αποτελεσματα πηρα απο εναν 120gb 840 evo που εβαλα στην κενη 2.5 θεση που εχει. Παντως αισθητη διαφορα δεν ειδα απο τον msata intel 525 που να με κανει να κρατησω τον evo και να χαραμισω μια θεση 2.5 ενω τωρα μπορω εκει να βαλω εναν 1.5-2tb μηχανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα! Πριν κανα μήνα έβαλα τον πρώτο μου ssd και έκανα ότι ρύθμιση αναφαίρετε εδώ! Παρόλα αυτά όμως βλέπω ότι η χωρητικότητα του παίζει μεταξύ 57,9gb και 58,3gb! Πχ εχτές το βράδυ,πριν κλείσω το pc ήταν 58,1,σήμερα που το άνοιξα 58 και μέχρι το βράδυ σίγουρα θα έχει αλλάξει πάλι. Είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά εγώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 temp files ίσως? οι διαφορές είναι της πλάκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Θα κανω μια εντελως αφελης ερωτηση οποτε σας ζηταω προκαταβολικα συγνωμη για την ερωτηση. Συμφαιρει να βαλω εναν φτηνο μεχρι 60 ευρω ssd δισκο σε ενα αρκετα παλιο μηχανιμα με μητρικη asrock p4v88 για να παει καπως καλυτερα ή θα εχει τα ιδια τραγικα χαλια με τωρα που σερνετε? Αν ναι ποια μαρκα ssd δισκου θα προτεινα σαν value for money εκτος των samsung που ξερω οτι ειναι τρομεροι αλλα δεν βλεπω να υπαρχει κανενας στα 64 - 80gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Kαινούργιος evo σε sata 2.Είναι Bug η τι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ουσιαστικά benchάρεις την RAM γιατί έχεις ενεργοποιήσει το Rapid Mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ααα ! είπα και γώ !! να τον στείλω στο CERN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starconvict Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Με τη νέα έκδοση του magician (4.4) μου έβγαλε τα παρακάτω νούμερα στον Evo. Ξέρει κανείς τι έγινε ? Γιατί οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση είναι μεγάλες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ουσιαστικά benchάρεις την RAM γιατί έχεις ενεργοποιήσει το Rapid Mode Τι ειναι το rapid mode και ειναι καλο να το εχουμε ενεργο ή οχι? Επισης μπορειτε να μου απαντησετε στη προηγουμενη ερωτηση μου σας παρακαλω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα