Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ThReSh, on 22 Jun 2014 - 5:34 PM, said:ThReSh, on 22 Jun 2014 - 5:34 PM, said:ThReSh, on 22 Jun 2014 - 5:34 PM, said:καλό θα ήταν μιας κι θα είσαι σε AHCI πλέον... έχω πρόβλημα - δε μπορώ να το περάσω μπορεί να μη το κάνω και σωστά.....τι γίνεται? A85X (GIFABYTE F2A85XM - D3H version 1.2) κατέβασα - ξαναπέρασα - ξανά restart ---> πάλι τπτ δεν γυρνάει σε ACHI Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 έκανες την αλλαγή στο registry, άλλαξες μετά την επιλογή στο bios και μπήκες κανονικά windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εγω με τον revodrive που εχει sandforce controller και δεν εχει trim να κανω τα tweaks του πρωτου post; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν μια μητρικη εχει sata 2 η 3 ? καποιο προγραμμα πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 άσχετος είμαι δεν ξέρω παιδιά - όχι δεν βρίσκω το msachi στο registry για να κάνω την αλλαγή αυτό λέω. Ακόμα δεν γυρνάει (Δεν μπουτάρει ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ThReSh, on 22 Jun 2014 - 7:30 PM, said:ThReSh, on 22 Jun 2014 - 7:30 PM, said:έκανες την αλλαγή στο registry, άλλαξες μετά την επιλογή στο bios και μπήκες κανονικά windows? λοιπόν μετά από πολύ τυρράνια μπουτάρισα σε AHCI απ' το bios και δυστυχώς ΔΕΝ έκανα την αλλαγή στο registry διότι ΔΕΝ υπάρχει το msahci σε μένα (msahci.sys) για να αλλάξω τις τιμές!!! και μάλιστα το pc σέρνονταν μέχρι να φτάσω εδώ - οι sata τρελάθηκαν το cd/dvd άνοιγε και έκλεινε μόνο του.....το boot σερνότανε κι αυτό και το τραγικό είναι ότι το δικό μου το pc πήγαινε σφαίρα τα πετούσε όλα αστραπή ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν έκανε να μπει στα windows, το γαλάζιο logo των windows δεν προλάβαινα να δω καλά καλά, το restart δεν μου άρεσε μόνο - και έφτασα εδώ που έφτασα και μάλλον τώρα πάει καλά....ρίξε μια ματιά στην εικόνα και κάνε μου μια διάγνωση για τον ssd, thanks. Και στην άλλη εικόνα δείχνω αυτό που έχει τώρα στη διαχείρηση συσκευών ενώ πριν την αλλαγή ήταν όλες οι sata στη σειρά 0, 1, 2..... (συνολικά 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 To write σου είναι πολύ χαμηλό. Τι ssd έχεις, δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα. Κάτι δεν πάει καλά για να στο πω πιο απλά. Με το AHCI κατι έχεις κάνει λάθος. Τα βήματα είναι απλά You start with step 1 while you are still in Windows in IDE mode. Run the Registry Editor (regedit.exe) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci Set the "Start" value to 0 (zero) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Pciide Set the "Start" value to 0 (zero) Shut down Start up again, but before Windows boots go into the BIOS configuration screens and change the disk mode to "AHCI". Save the new BIOS configuration and restart so that Windows bootsΤι από αυτά δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχεις τοσο χαμηλα νούμερα γιατι δεν έχεις ενεργοποιήσεις το ahci στα windows , αν δεν βρίσκεις το Msahci δες για StorAHCI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 στο ΑΤΤΟ πάντως τα νούμερά του είναι μια χαρά, σε σχέση με το προηγούμενο screenshot που είχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το δικό μου τεστ είναι ΟΚ;; Δέκα ημερών Samsung evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ναι μια χαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ρε παλικάρια καταλαβαίνω πώς πρέπει να το κάνω διαβάστε τα μηνύματα μ από πιο άνω να καταλάβετε απλά είπα: το αρχείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο δικό μου registry, κάνω τα βήματα όλα βήμα βήμα και msahci δεν υπάρχει!!! Παρ' όλα αυτά σε AHCI MODE είμαι τώρα....παράδοξα πράματα!! πέρασα και ahci drivers της μητρικής.... Για το δίσκο τώρα: πράγματι πήρα καλύτερα νούμερα από πριν, τον v300 εχω 120gb 450mb/450mb ούτε ένα χρόνο http://www.e-shop.gr/kingston-sv300s37a-120g-v300-ssd-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373 SPANK, on 23 Jun 2014 - 12:09 PM, said:Έχεις τοσο χαμηλα νούμερα γιατι δεν έχεις ενεργοποιήσεις το ahci στα windows , αν δεν βρίσκεις το Msahci δες για StorAHCI να κάνω τα ίδια στο storahci? αυτό το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 να κάνω τα ίδια στο storahci? αυτό το έχω. Κανε το ίδιο ναι το διάβασα καπου οτι σε ορισμένους έχει αλλάξει σε storahci απο msahci που ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 SPANK, on 23 Jun 2014 - 1:47 PM, said:SPANK, on 23 Jun 2014 - 1:47 PM, said:Κανε το ίδιο ναι το διάβασα καπου οτι σε ορισμένους έχει αλλάξει σε storahci απο msahci που ηταν !@@#%^%$^&^&*^ )_*()^&* χαχα πες το ρε μεγάλε :Ρ τελικά και το ένα και το άλλο ήταν στο μηδέν!!! και μια μέτρηση τώρα δεν είναι μια χαρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μαλλον ο controler msata ειναι sata2 και οχι sata3 Και ενα δικο μου msata benchmark, απο Kingston SMS200S360G εδω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα