pagratios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τελευταία μου εχω την εντύπωση ότι το boot των windows 7 καθυστερεί αισθητά οπότε έκλεισα το RAPID Mode από τον 840 evo και σας επισυνάπτω μερικά τεστ. Αυτό που με προβλημάτισε είναι το ίδιο της samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Οσοι εχετε ssd ποσα δευτερολεπτα χρειαζεται απο την στιγμη που πατατε το κουμπι μεχρι την στιγμη που εμφανιζει την οθονη που πρεπει να εισαγεται τον κωδικο; Εμενα θελει 40 δευτερολεπτα και μου φαινονται καπως πολλα. Τα πρωτα 30 δειχνει διαφορες πληροφοριες σε μαυρο φοντρο (πχ για το raid των σκληρων) και τα τελευταια 10 μονο ειναι που εμφανιζει το λογοτυπο των windows και περιμενω να φορτωστουν. Πως μπορω να μειωσω αυτον τον χρονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ε δε φταίει ο SSD μεσιέ... Οι ρυθμίσεις του BIOS και το raid φταίνε για το χρόνο που κάνει. Specs συστήματος; Όχι ο,τι είναι πολύ αλλά λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Οσοι εχετε ssd ποσα δευτερολεπτα χρειαζεται απο την στιγμη που πατατε το κουμπι μεχρι την στιγμη που εμφανιζει την οθονη που πρεπει να εισαγεται τον κωδικο; Εμενα θελει 40 δευτερολεπτα και μου φαινονται καπως πολλα. Τα πρωτα 30 δειχνει διαφορες πληροφοριες σε μαυρο φοντρο (πχ για το raid των σκληρων) και τα τελευταια 10 μονο ειναι που εμφανιζει το λογοτυπο των windows και περιμενω να φορτωστουν. Πως μπορω να μειωσω αυτον τον χρονο; Ε δε φταίει ο SSD μεσιέ... Οι ρυθμίσεις του BIOS και το raid φταίνε για το χρόνο που κάνει. Specs συστήματος; Όχι ο,τι είναι πολύ αλλά λέμε τώρα... Τα raid configurations πάντα καθυστερουν την εκκινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και να φανταστείς και ο ssd ειναι raid και οι hdd ειναι raid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και να φανταστείς και ο ssd ειναι raid και οι hdd ειναι raid Άρα λογικό είναι μην το ψάχνεις. Εμένα κάνει σχεδόν 30 με σκέτο ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδια απο εναν ocz vertex 4 πως σας φαινονται τα στατιστικα; Ακολουθησα σημερα ολες τις οδηγιες του φορουμ για την καλυτερη λειτουργια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Απ' οτι εχω διαβασει οι καλυτεροι ssd ειναι οι samsung evo ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμια αλλη μαρκα εκτος της samsung που να βγαζει αξιοπιστους και γρηγορους ssd? Ξερω οτι οποιονδηποτε ssd δισκο και να παρεις θα ειναι γρηγορος αλλα το θεμα ειναι η αξιοπιστια και ειδικα μετα απο πολυ καιρο χρησης κατι που οι samsung evo εχουν κερδισει κατα κόρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 μια ερώτηση: στα windows 8.1 κάνουμε τα tip του αρχικού post? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Απ' οτι εχω διαβασει οι καλυτεροι ssd ειναι οι samsung evo ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμια αλλη μαρκα εκτος της samsung που να βγαζει αξιοπιστους και γρηγορους ssd? Ξερω οτι οποιονδηποτε ssd δισκο και να παρεις θα ειναι γρηγορος αλλα το θεμα ειναι η αξιοπιστια και ειδικα μετα απο πολυ καιρο χρησης κατι που οι samsung evo εχουν κερδισει κατα κόρον. Από θέμα απόδοσης καθαρά πρέπει να είναι οι 840 pro, οι evo είναι οι πιο vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Στα Windows 8.1 απενεργοποιησα το Disk Defragment με τον παρακάτω τρόπο είναι OK η ΟΧΙ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Από θέμα απόδοσης καθαρά πρέπει να είναι οι 840 pro, οι evo είναι οι πιο vfm. Δηλαδή πραγματικά οι Samsung είναι οι κορυφαίοι ssd δίσκοι; Έχεις δουλέψει από κοντά πολλές μάρκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Στα Windows 8.1 απενεργοποιησα το Disk Defragment με τον παρακάτω τρόπο είναι OK η ΟΧΙ;; τα win8/8.1 δεν κάνουν defrag στους SSD αλλά trim... Δηλαδή πραγματικά οι Samsung είναι οι κορυφαίοι ssd δίσκοι; Έχεις δουλέψει από κοντά πολλές μάρκες; το topic είναι για tip & tweaks για ssds που έχουμε αγοράσει, όχι tips για το τι θα αγοράσουμε, οπότε καλύτερα άνοιξε νέο topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σε παρακαλω πολυ διαβασε λιγο καλυτερα τον τιτλο του τοπικ. Λεει: SSD tips - tweaks & trim support το οτι χωρίζονται με παυλα σημαινει οτι ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Επομενως μπορουμε να ρωταμε για ssd tips που αυτο σημαινει και τις προτασεις/αποψεις σας για το ποια μαρκα ssd δισκων ειναι η καλυτερη και γιατι. Οποτε καλο ειναι να μην μου τι λες απο τη στιγμη που δεν θες να απαντησεις θεμιτο και δεκτο αλλα δεν μπορεις να αποκλείεις καποιον που θελει να μου απαντησει επειδη εσυ δεν θελεις ή δεν ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ας μείνουμε on topic όσο αφορά SSD tips - tweaks & trim support οτι λέει το νήμα δηλαδή , για ποιόν κατασκευαστή δίσκων προτιμάμε ποιους συγκεκριμένα και γιατι υπάρχει και poll εδώ http://www.insomnia.gr/topic/525990-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%83%CF%84/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα