ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ωραιος !!! να σαι καλα ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος, αλλα για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση, θα ρωτησω εδω http://www.skroutz.gr/s/3289398/Crucial-M500-240GB-2-5.html θεωρειται vfm αυτός; χωμα μου φαινεται η τιμη του. αξιζει αναβαθμιση απο αυτον της υπογραφης μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος, αλλα για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα για μια ερωτηση, θα ρωτησω εδω http://www.skroutz.gr/s/3289398/Crucial-M500-240GB-2-5.html θεωρειται vfm αυτός; χωμα μου φαινεται η τιμη του. αξιζει αναβαθμιση απο αυτον της υπογραφης μου; Είναι λίγο καλύτερος αλλά δεν αξίζει με τίποτα η αναβάθμιση. Αυτός που έχεις είναι μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παράβλεψη όλων/ignore all πατάμε αναγκαστικά όταν ξετσεκάρουμε το indexing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Intel Rapid Storage Technology Version 13.1.0.1058 Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Intel Rapid Storage Technology Version 13.1.0.1058 Beta Οποιο και να κατεβασα απο αυτους μου βγαζει αυτο Μονο η 12.9 απο την σελιδα της Microsoft μου δουλεψε και εχω τα Windows 8 X64 Enterprise Ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αν ήταν της MS θα έγραφε MSAHCI αν δεν κάνω λάθος, αντί για iaStorA... ακριβως ! με drivers της ιντελ τρεχει , ετσι και αλλιως οι επιδοσεις ειναι τουμπανο εχει πιασει ταβανι ο σκληρος .. θεωρειται vfm αυτός; χωμα μου φαινεται η τιμη του. αξιζει αναβαθμιση απο αυτον της υπογραφης μου; με την καμμια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αν κανουμε update to firmware σε vertex 3 θα χασουμε ολα τα δεδομενα απο τον ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μόλις εγκατέστησα τον 1ο μου SSD! Τον έκανα cloning από τον παλιό μου hdd και εκεί ήταν που παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω άκρη...με το acronis δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και ευτυχώς που είδα ότι η Samsung έχει δικό της πρόγραμμα μέσα στο cd που συνοδεύει τον ssd! Απλό και ωραίο! Ενεργοποίησα και το rapid και αυτά είναι τα αποτελέσματα: Τι λέτε? Θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια όμως... 1)Όταν φορτώνουν τα win7 δεν μου βγάζει στην αρχή το λογότυπο των win με την μπάρα που φορτώνει,όπως έκανε πριν αλλά μου έχει μαύρη οθόνη μέχρι να μπει κανονικά στα windows! Είναι φυσιολογικό αυτό?? 2)Όταν μπαίνει στα windows,ανοίγει και το Magician! Δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά είναι σπαστικό όποτε ανοίγω το pc να με ροτάνε τα win,με το γνωστό παραθυράκι,αν επιτρέπω στο πρόγραμμα να πραγματοποιήσει αλλαγές! Πως μπορώ να το κάνω να μην με ρωτάει κάθε φορά?? Χρειάζεται το magician ή μήπως να το έσβηνα τελείως? 3)Πριν βάλω τον ssd το cool n quiet δούλευε κανονικά! Τώρα παρότι στο bios είναι ενεργοποιημένο,στα win δεν δουλεύει και ο cpu δουλεύει συνέχεια στο φουλ! Επίσης δεν απενεργοποιείται ο 2ος hdd που έχω(επειδή δεν τον χρησιμοποιώ πολύ,τον είχα βάλει να απενεργοποιείται μετά από 10 λεπτά). Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις ps: Λένε ότι είναι πιο κρύοι από τους hdd,δεν είδα κάτι τέτοιο! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από Tribal21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 αν κανουμε update to firmware σε vertex 3 θα χασουμε ολα τα δεδομενα απο τον ssd? όσες φορές το έχω κάνει από το ocz toolbox δεν είχα πρόβλημα. αλλά προτείνουν backup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εχοντας κανει format περασα τους νεους RST 13.0.3.1001 drivers (απο το site της Gigabyte). Ενω με την εκδοση 12.9.0.1001 (απο το site της Intel) οι σκληροι μου δισκοι εσβηναν αρκετα συχνα (ακουγα το χαρακτηριστικο θορυβο και οταν πηγαινα να ανοιξω καποιον αργουσε σχετικα) με τους νεους drivers εδω και 1 βδομαδα ζητημα να εχω ακουσει 1 φορα να εχει σβησει καποιος. Στα power options εχω βαλει το Turn Off Hard Disk στο Never και σε Balanced και σε High Perfomance λογω SSD. Εχει κανεις ιδεα γιατι δε "κοιμουνται" οι δισκοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εχοντας κανει format περασα τους νεους RST 13.0.3.1001 drivers (απο το site της Gigabyte). Ενω με την εκδοση 12.9.0.1001 (απο το site της Intel) οι σκληροι μου δισκοι εσβηναν αρκετα συχνα (ακουγα το χαρακτηριστικο θορυβο και οταν πηγαινα να ανοιξω καποιον αργουσε σχετικα) με τους νεους drivers εδω και 1 βδομαδα ζητημα να εχω ακουσει 1 φορα να εχει σβησει καποιος. Στα power options εχω βαλει το Turn Off Hard Disk στο Never και σε Balanced και σε High Perfomance λογω SSD. Εχει κανεις ιδεα γιατι δε "κοιμουνται" οι δισκοι ? Νομίζω πως απάντησες μόνος σου! Εμένα είχε αλλάξει χωρίς να το καταλάβω και ψαχνόμουν! Όπως και ο cpu που λόγο high perfomance δούλευε στο 100% συνέχεια! Τα άλλαξα και όλα οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μα η επιλογη αυτη δεν εχει να κανει μονο με τον SSD που ειναι ο κυριος δισκος του λειτουργικου ? Επηρεαζει και τους μηχανικους που λειτουργουν ως αποθηκευτικο μεσο ? Δοκιμασα και τους προηγουμενους drivers αλλα το ιδιο ... και ελεγα τι φταιει !!! Στα ποσα λεπτα περιπου να βαλω να σβηνουν ? Μεσα απο το RST ομως στη καρτελα Perfomance ειναι ενεργο το Link Power Management ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τον 1ο δίσκο,είτε είναι ssd είτε hdd,δεν τον επηρεάζει γιατί είναι το λειτουργικό και δουλεύει συνέχεια! Εγώ το έχω βάλει στα 10 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Α δε το ηξερα αυτο για το 1ο δισκο... Στο balanced πατησα restore default settings και το ορισε απο μονο του στα 20 λεπτα . Και στο High Performance ειναι στο Never. Εναλλασσω αναλογα με το τι θελω να κανω και απο οτι φαινεται ειχα πειραξει και το balanced. Αρα στην ουσια ειναι περιττο το Intel RST στο θεμα power options , καθαρα μονο για drivers αποσκοπει !!! Απο το Samsung Magician το εχω βαλει στο Reliability + ανενεργο το page file που το πειραξα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα