Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν λίγες εφαρμογές - επαγγελματικές κυρίως - που θέλουν ντε και καλά κάποιο ελάχιστο μέγεθος page file. Αυτό που έχω κάνει εγώ, είναι να κλείσω τελείως το page file από τον SSD και να βάλω 4gb στο μηχανικό μόνο. Οι επιδόσεις θα είναι οι ίδιες, αλλά θα έχεις μέγιστη συμβατότητα έτσι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά επειδή το θέμα είναι τεράστιο δεν με βοήθησε και πολύ η αναζήτηση.

Ποιο προτείνετε ως καλύτερο λειτουργικό για να μπει σε έναν ssd και γιατί; Win 7 ή win 8?

Παρατηρώ που λένε αρκετοί ότι ναι μεν bootάρει πιο γρήγορα στα 8 όμως δεν ανοίγουν αμέσως τα προγράμματα σε σχέση με τα 7.

Επίσης κάτι διάβασα ότι αν η μητρική έχει UEFI, καλύτερα να πας στα 8. Καμιά τεκμηριωμένη άποψη;

Στα 8.1 πας έτσι και αλλιώς αφού είναι πιο γρήγορα, έχουν καλύτερη διαχείριση μνήμης και CPU και έχουν Dx11.1/11.2 εκτός αν έχεις τόσο πολύ πρόβλημα με το νέο interface οπότε θα μείνεις στα 7άρια.UEFI έχουν και τα 7άρια, δεν έχει να κάνει με τα 8/8.1

• Like 1

Παιδες καλησπερα αγορασα προσφατα τον KINGSTON SV300S37A αλλα υπαρχει ενα θεματακι ενω ναι μεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απο τους παλιους μηχανικους γρηγορο boot κλπ στα benchmark crystaldisc mark και as ssd μου βγαζει πολυ χαμηλες ταχυτητες read,write στο atto φαινεται μια χαρα...με μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι εχουν αλλαξει καποιο chip ωστε να μειωθει το κοστος αλλα εχει και συνεπεια να μειωθουν οι επιδοσεις...και ρωταω λοιπον να τον επιστρεψω?το καταστημα που τον πηρα θα τον δεχτει?θεωρω οτι ειναι κοροιδια εκτος αν βγει καποια αναβαθμιση αλλα και παλι...δυστυχως λογω χρονου δεν το ειχα ψαξει και επεσα τυφλα εκει παντως ειναι οι αναφορες ειναι πολλες οποτε δεν ειναι καποιο θεμα δικο μου,να σημειωσω οτι εκανα καθαρη εγκατασταση και ολα τα tricks που ειχε το πρωτο ποστ...συγνωμη αν επρεπε να ανοιξω νεο θεμα αν κρινουν οι διαχειρηστες οτι χρειαζεται ας το μεταφερουν

φιλε μου εχω κανει τα πιο πολλα το θεμα ειναι οτι η kingston επαιξε κοροιδια και αλλαξε το chip της για να ναι πιο οικονομικο και ετσι οι επιδοσεις που ειχανε οι παλαιοτεροι ssd της σε αυτο το μοντελο τουλαχιστον δεν τις πλησιαζουν καθολου οι 'νεοι' παντως ποτε ξανα την συγκεκριμενη εταιρεια και την ειχα σε εκτιμηση....

<p>φιλε μου εχω κανει τα πιο πολλα το θεμα ειναι οτι η kingston επαιξε κοροιδια και αλλαξε το chip της για να ναι πιο οικονομικο και ετσι οι επιδοσεις που ειχανε οι παλαιοτεροι ssd της σε αυτο το μοντελο τουλαχιστον δεν τις πλησιαζουν καθολου οι 'νεοι' παντως ποτε ξανα την συγκεκριμενη εταιρεια και την ειχα σε εκτιμηση....</p>

Έτσι είναι ακριβώς. Έχει συζητηθεί το θέμα πολλές φορές εδώ.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Καλησπερα, παιδια!! Προχθες εγκατεστησα τον καινουργιο μου ssd 840 evo σε msata συνδεση. Με το crystaldiskmark εβγαλα αυτα τα αποτελεσματα. Καλα ειναι?

post-219144-0-28050600-1399660239_thumb.png

Καλησπερα, παιδια!! Προχθες εγκατεστησα τον καινουργιο μου ssd 840 evo σε msata συνδεση. Με το crystaldiskmark εβγαλα αυτα τα αποτελεσματα. Καλα ειναι?

Τόσο βγάζω και γω σε sata3 σε laptop υποθέτω ότι είναι Ok

Άψογος είσαι

Παιδες καλησπερα αγορασα προσφατα τον KINGSTON SV300S37A αλλα υπαρχει ενα θεματακι ενω ναι μεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απο τους παλιους μηχανικους γρηγορο boot κλπ στα benchmark crystaldisc mark και as ssd μου βγαζει πολυ χαμηλες ταχυτητες read,write στο atto φαινεται μια χαρα...με μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι εχουν αλλαξει καποιο chip ωστε να μειωθει το κοστος αλλα εχει και συνεπεια να μειωθουν οι επιδοσεις...και ρωταω λοιπον να τον επιστρεψω?το καταστημα που τον πηρα θα τον δεχτει?θεωρω οτι ειναι κοροιδια εκτος αν βγει καποια αναβαθμιση αλλα και παλι...δυστυχως λογω χρονου δεν το ειχα ψαξει και επεσα τυφλα εκει παντως ειναι οι αναφορες ειναι πολλες οποτε δεν ειναι καποιο θεμα δικο μου,να σημειωσω οτι εκανα καθαρη εγκατασταση και ολα τα tricks που ειχε το πρωτο ποστ...συγνωμη αν επρεπε να ανοιξω νεο θεμα αν κρινουν οι διαχειρηστες οτι χρειαζεται ας το μεταφερουν

Δώσε μας νούμερα όπως ο παραπάνω να σου πούμε

Δεν χρειάζεται νούμερα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κοροϊδία από την εταιρεία. Βάλε το μοντέλο στην αναζήτηση και δες άλλους τι έκαναν στη θέση σου.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...