Luciddream Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το Seq read είναι χαμηλό, τα IOPS μια χαρά είναι.Έβαλες το latest RST που είναι ο 13.0.1.1000 ; δοκίμασα να βάλω 13.0.1.1000 αλλά δεν το έπαιρνε, οπότε έβαλα 12.9.0.1001. μάλλον επειδη ειμαι σε win 8.1 δεν τους επαιρνε? δεν ξέρω... πόσο πρέπει να ειναι το Seq Read?? έκανα και άλλο benchmark...... άλλαξα και καλώδιο SATA και τώρα εχω αυτα: το τελευταιο που βλεπω να δινει η intel ειναι το 12,9,0,1001 δεν ειδα να υπαρχει η 13,0,1,1000 http://www.station-drivers.com/index.php/downloads/Drivers/Intel/Chipsets/Rapid-Storage-Technology-%28RST%29/Drivers/Intel-Rapid-Storage-Technology-Version-13.0.1.1000-WHQL/ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστω 2 διαφορετικα λαπτοπ το ενα windows 8 και το αλλο windows 7 και τα 2 64bit βγαζει το μήνυμα οτι η πλατφορμα δεν υποστηρίζεται Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από tempes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ευχαριστω 2 διαφορετικα λαπτοπ το ενα windows 8 και το αλλο windows 7 και τα 2 64bit βγαζει το μήνυμα οτι η πλατφορμα δεν υποστηρίζεται τελικά τους πέρασα, απλά ήθελε upgrade τα windows σε 8.1 με το τελευταιο μεγάλο update.. edit: ωχ... άρχισε τα κολλήματα.. γυρναω στους 12.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Γιατί δεν τους έπαιρνε ; Και ΄γω 8.1 έχω και τους παίρνει κανονικά..Μήπως έχεις παλιό chipset ; Πρώτα κάνουμε uninstall τους παλιούς RST και μετά install τους νέους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 οχι σε νεο install windows ήταν... μετά το update τους πήρε, αλλα δεν τους δούλευε.. μου έβγαζε στο AS benchmark οτι χρησιμοποιεί τους drivers της microsoft. Z68 chipset εχω. μπορώ να δοκιμάσω και πάλι αλλα πόση διαφορα εχει απο τους 12.9 σε 13.1 ? τόσο μεγάλη? όπως και και να χει δεν εχω καταλάβει τι νούμερα έπρεπε να εχω... τα νούμερα που βρίσκω με λίγο google είναι χειρότερα απο τα δικά μου. πάντως μπαίνει πολύ γρήγορα στα windows αλλα και σε multiplayer games φορτώνω πιο γρήγορα σχεδόν απο όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παίδες μόλις έφυγε η παραγγελία για έναν ssd 840 evo, θα μπει σε σύστημα με μητρική p5k deluxe sata 2, μνήμη 6gb και τον e8500, θα βάλω τα win7 64άρια, πρέπει να ρυθμίσω κάτι στον δίσκο ?? Ή απλά θα κάνω εγκατάσταση και είμαστε οκ ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες μόλις έφυγε η παραγγελία για έναν ssd 840 evo, θα μπει σε σύστημα με μητρική p5k deluxe sata 2, μνήμη 6gb και τον e8500, θα βάλω τα win7 64άρια, πρέπει να ρυθμίσω κάτι στον δίσκο ?? Ή απλά θα κάνω εγκατάσταση και είμαστε οκ ???? Θα βάλεις το magician και θα κάνεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται απο εκεί. Το μόνο που θα κάνεις απο πριν ειναι να ενεργοποιήσεις το AHCI απο τα BIOS πριν το φορμάτ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από xaniared 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπορει και μετα αλλαζοντας μια τιμη μεσω regedit. Μια ερωτηση παιδια. Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ενα sata 6gb/s controller pci για να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του ssd ?? Σε sata 2 ειμαι τωρα 278 τυχαια αναγνωση και εγραφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δε βλέπω το λόγο να μη μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Απλα προβληματιζομαι με τον pci controller και πανω του τον ssd με το λειτουργικο θα μπουταρει το pc ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Παίδες μόλις έφυγε η παραγγελία για έναν ssd 840 evo, θα μπει σε σύστημα με μητρική p5k deluxe sata 2, μνήμη 6gb και τον e8500, θα βάλω τα win7 64άρια, πρέπει να ρυθμίσω κάτι στον δίσκο ?? Ή απλά θα κάνω εγκατάσταση και είμαστε οκ ???? Αφού περάσεις τα Win7 κάνε και μια αναβάθμιση στους ACHI drivers (τους έκανα update μέσα απ' τα Win7). Τον evo τον έχω και εγώ σε sata 2 σε gigabyte μητρική που έχει socket 775. Πριν κάνω την αναβάθμιση στο hard disk sentinel μου έβγαζε ότι το η ιδιότητα TRIM δεν υποστηριζόταν. Αφού έκανα την αναβάθμιση (δεν έβαλα τη πλέον σύγχρονη έκδοση, αλλά μια, νομίζω του 2011, που στη περιγραφή θυμάμαι έλεγε ότι καλύτερα να έβαζα αυτή για το σύστημά μου) στο sentinel πλέον δείχνει ότι η λειτουργία TRIM είναι ενεργοποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Edit : Ολα καλά έκανα update τον Inter ICH9R controller και τον αντικατέστησα με τον standard achi controller των windows 7. 100% απόδοση και trim working Εγώ παρόλο που φαίνεται να έχω TRIM enable το sentinel μου βγάζει απόδοση 80% στον evo840. Μου αναφέρει οτι το TRIM υποστηρίζεται αλλα ειναι disabled. Να αναβαθμίσω controller του δίσκου η λειτουργικό. Το θέμα ειναι οτι ελέγχοντας με την εντολή στο cmd το έχω ενεργοποιημένο. Τον μοναδικό driver που δεν μπορώ να περάσω με τίποτα και ίσως φταίει ειναι o intel ich9r lpc interface controller 2916. Δεν βρίσκω τιποτα. Η μητρική μου ειναι ASus p5e και εχω ACHI και εγκατεστημένα win7 x64. Υπαρχει περίπτωση να δείχνει λάθος το sentinel ? Δεν θυμάμαι ποια έκδοση έχω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχει βρει κανεις πουθενα ssd δισκο σε ide atapi προτοκολο για παλιο φορητο υπολογιστη ή σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Page file πόσο να ορίσω ελάχιστο και μέγιστο ? Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτήν την ρύθμιση. Το σύστημα μου έχει 8gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Intel Rapid Storage Technology Version 13.0.2.1000 beta Καλησπέρα παιδιά. Page file πόσο να ορίσω ελάχιστο και μέγιστο ? Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτήν την ρύθμιση. Το σύστημα μου έχει 8gb ram Κλείστο τελείως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα