Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλεον ολοι οι ssd δισκοι εχουν trim ετσι δεν ειναι?

Και ποια μαρκα ssd δισκου θα προτεινατε?

Σκεφτομαι να αγορασω εναν samsung 840 evo ειναι καλοι?

Βασικα δεν ξέρω καποιον που να μην το υποστηρίζει και ο δικός μου intel πριν απο 4 χρόνια αγορά εχει trim , ο samsung που λες ειναι πολυ καλη επιλογή τσίμπα τον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδες παράγλειλα ενα pc το οποιο αρχικα θα ερθει μονο με ssd μεσα, το samsung evo 120gb, αργοτερα θα του βάλω μηχανικους..

θέλω να ρωτησω τον δίσκο τον βλέπει η μητρικη? απλα θα ανοίξω το pc και θα περασω τα windows οπως ακριβώς και σε μηχανικό δίσκο? η θα πρεπει να αλλάξω κατι στην μηρική? προσπαθησα να διαβασω το thread αλλα εχει απειρες σελιδες..

παιδες παράγλειλα ενα pc το οποιο αρχικα θα ερθει μονο με ssd μεσα, το samsung evo 120gb, αργοτερα θα του βάλω μηχανικους..

θέλω να ρωτησω τον δίσκο τον βλέπει η μητρικη? απλα θα ανοίξω το pc και θα περασω τα windows οπως ακριβώς και σε μηχανικό δίσκο? η θα πρεπει να αλλάξω κατι στην μηρική? προσπαθησα να διαβασω το thread αλλα εχει απειρες σελιδες..

πρίν κάνεις την εγκατάσταση στο bios κάνε enable to ahci κ μετά κάνε την εγκατάσταση κ θα είσαι κομπλέ. μετά κοίτα στην πρώτη σελίδα για το αν έχεις ενεργοποιημένο το trim.

και οταν θα προσθεσω τους μηχανικους??? το ahci ειναι μια ενοιέα επιλογή για όλους τους δίσκους, η στους μηχανικους πρεπει να το ξαναγυρισω?

Αν εχεις καποιο θέμα με την εγκατάσταση των windows δεν σου βρίσκει δηλαδη τον δίσκο στην εγκατάσταση γύρνα τους δίσκους στο bios σε ide και αφου κανεις την εγκατάσταση μερα κατεβάζεις drivers κτλπ και το βάζεις σε ahci , δες και την υπογραφή μου το οδηγό αν μπερδευτείς

ωραια..σευχαριστω πολυ φιλε μου..ελπιζω να πανε ολα καλα..δεν μου λες αν αφησεις σε ide τι προβλημα υπαρχει, ποιος ειναι ο λογος που το γυριζουμς σε ahci me ssd

ισχύει και για τους μηχανικους δισκους αυτο?? εψαχνα εδω στο bios στο παλιο pc και δεν είδα επιλογη για να το αλλάξω μονο ide εγραφε..υπάρχει περίπτωση να μην έχει??

Ισχύει για ολους τους δίσκους ανεξάρτητα τι ειναι , στα περισσότερα bios υπάρχει η επιλογή και σε παλιά εκτος και αν ειναι κανα πολυ αρχαίο

Καλησπερα..Εχω τον Samsung 840 Series 120GB με την εκδοση DXT08B0Q firmwire και το Samsung Magician μου λεει για νεοτερη εκδοση firmwire...Πως την περναω μην κανω καμια πατατα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...