Chaos3X Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αν βάλω έναν SSD σε μια Asus P5Q3 Deluxe, που δεν υποστηρίζει Sata 3, θα έχει κανένα νόημα ή θα είναι δώρον άδωρον? Σκεφτόμουν αυτόν: http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=15273 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Λίγο κουτσό το άλογο που διάλεξες. Εκτός αν δεν καταλάβεις διαφορά λόγω sata2, θα σου πούνε οι ειδικοί γι'αυτό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Λίγο κουτσό το άλογο που διάλεξες. Εκτός αν δεν καταλάβεις διαφορά λόγω sata2, θα σου πούνε οι ειδικοί γι'αυτό.. Σ´ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να'σαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας παιδια η μητρικη μου μια ματια που εριξα δεν πρεπει να υποστηριζει ahci αξιζει να παρω ssd (ουτε σατα 3 εχει.....) .Εχω παραγγειλει ηδη απο το e-shop αυτον http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306078 .Πρωτον αξιζει η αγορα του ή λογω της μητρικης δεν θα δω μεγαλες ταχυτητες. Επισης ειδα οτι βγηκε σε προσφορα αυτος ο ιντελ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.306078 περα απο τα 60 γκιγκα και τα 2 χρονια παραπανω εγγυηση , σε επιδοσεις ποιος ειναι καλυτερος ο ιντελ ή ο σαμσουνγκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το λινκ σου για τον Intel είναι το ίδιο με του Samsung. Μάλλον αυτόν εννοείς. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305165 Η αλήθεια είναι ότι ο Samsung πετάει... Το έχει προτιμήσει πολύυυυς κόσμος, μεταξύ τους κι εγώ (3+ μήνες περίπου τον λειτουργώ), κι είναι τουμπανάκι. Ωστόσο η συγκεκριμένη τιμή του Intel 520 είναι πολύ ελκυστική κι έχει και mlc μνήμες που είναι και λίγο πιο "ανθεκτικές" στο χρόνο (όχι ότι θα έχουμε θέμα όσοι έχουμε SSD με tlc, λέμε τώρα). Καλά και ειδικά στο σύστημα που έχεις τώρα και με Sata 2 δεν παίζει ρόλο ποιος απ' τους 2 θα μπει, δε θα έβλεπες διαφορές μεταξύ τους αν τους δοκίμαζες και τους 2. Εγώ ειλικρινά αν έψαχνα τώρα SSD πολύ πιθανό να πήγαινα για τον Intel και να θυσίαζα τα νούμερα που δίνει ο EVO. Εκτός βέβαια τον πετύχαινα στην προσφορά του πλαισίου πριν κανα 2,5 μήνες περίπου, κάπου κοντά στα 75ευρώ. Τέσπα αν έχεις σκοπό να βάλεις πράμα πάνω, από προγράμματα παιχνίδια(αν και πολλοί δεν περνάνε games πάνω στον ssd) κλπ, έχεις ένα σοβαρό λόγο να πας στον Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αντίο αυτόν εννοώ ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εχω τον intel ssd 60 gb σε λαπτοπ και τα windows 7 και ενω στην αρχη της εγκαταστασης ολα ηταν οκ τωρα που εχει 4 γιγα ελευθερα εχει αρχισει και παγωνει το συστημα για ενα λεπτο και μετα ξεκωλαει για λιγο και ξανα τα ιδια.κατεβασα το τελευταιο firmware αλλα ξανα τα ιδια.εαν απενεργοποιησω τελειως το defrag θα φτιαξει?thhnxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόγραμμα utorrent μόνο και μόνο που είναι ενεργό και κάνει upload ή download φθείρει τον ssd αν έχουμε επιλέξει τα αρχεία που κατεβάζει να αποθηκεύονται στον hdd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό, αφού αυτά που κατεβάζεις αποθηκεύονται στον HDD, τι σχέση έχει ο SSD ; Αλλά και στον SSD να αποθηκεύονται πάλι δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό, αφού αυτά που κατεβάζεις αποθηκεύονται στον HDD, τι σχέση έχει ο SSD ; Αλλά και στον SSD να αποθηκεύονται πάλι δεν υπάρχει θέμα. Το ρώτησα επειδή το πρόγραμμα είναι αποθηκευμένο στον ssd και τρέχει συνέχεια. Απλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν μειώνεται η διάρκεια ζωής του ssd από το συγκεκριμένο πρόγραμμα που η δουλειά του είναι να κάνει download και upload σχεδόν όλη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν παθαίνουν τίποτα οι SSD, αυτές τις βλακείες τις έλεγαν όταν είχαν πρωτοβγεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν παθαίνουν τίποτα οι SSD, αυτές τις βλακείες τις έλεγαν όταν είχαν πρωτοβγεί. Ok ευχαριστώ πολύ. Απλά ένας corsair που είχα πάρει το 2011, μου χάλασε δύο φορές και μάλιστα έχοντας εφαρμόσει τα tips που έχουν γραφτεί στο παρόν θέμα και χωρίς να έχω torrent, με αποτέλεσμα να έχω πάρει τους ssd με φόβο Τουλάχιστον ο Adata που έχω εδώ και λίγες μέρες ελπίζω να βγει πιο αξιόπιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόγραμμα utorrent μόνο και μόνο που είναι ενεργό και κάνει upload ή download φθείρει τον ssd αν έχουμε επιλέξει τα αρχεία που κατεβάζει να αποθηκεύονται στον hdd; Μπορεί να γράφει τα incompletes, αλλά μικρό το κακό. Δεν χρησιμοποιώ το utorrent πιά αλλά νομίζω οτι θα βρείς κάτι στο folder: C:\Users\<Username>\AppData\Roaming\uTorrent Φθορά υπάρχει σε κάθε εγγραφή αλλά τώρα ψάχνουμε αν θα κρατήσει 8,5 χρόνια ή 9. Ως τότε θα έχει αλλαχθεί 2 φορές. Αν πάντως ψάχνεις να δεις τι εγγράφεται γενικότερα στο δίσκο, κατέβασε το FolderChangesView και βάλτο να κάνει μονιτορ το C:\ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Στο πρώτο μύνημα αναφέρεται για την cache στην RAM το:disk.cache.memory.capacity Αλλά γενικά πολλοί αναφέρουν κυρίως το browser.cache.memory.enable σε συνδυασμό με το browser.cache.memory.capacity Πιο είναι πιο σωστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα στουσ γνώστες . υπολόγιζα να αγοράσω έναν ssd samsung 840 evo γύρω στα 80 ευρώ αλλά παρατήρησα ότι η μητρική μου δεν υποστηρίζει AHCI. έχει μόνο μια επιλογή στο BIOS "on chip sata mode" με επιλογές disabled-auto-enhanced-non combined. πάμε για αλλαγή μητρικής? η μητρική μου http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα