Metal_warrior Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδια για να ρψτησω κατι που με προβληματιζει.Λογο καποιον προβληματων χρειαστηκε να κανω 4,5 format και εγκατασταση windows 7 ultimate 64 bit στον νεο μου Corsair SSD 128GB.Υπαρχει μηπως προβλημα να παθει καμια ζημια γιατι δεν ημαστε για τετοια τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια!!! Αγορασα τον SSD Samsung 840 evo 120 gb!!! Γνωριζει κανεις στο OS optimization σε τι κατασταση να βαλω τον σκλιρο??Εγω τον εχω σε Max performance !!! Αλλα απο την στιγμη που τον περασα βλεπω εχω προβλημα στο Battlefield 4 απο τοτε κολλαει μεσα στο παιχνιδι γνωριζετε τι μπορω να κανω ???Δεν γνωριζω πολλα απο SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κι εγω έτσι τον έχω. Καλό θα είναι να κανείς εγκατάσταση των παιχνιδιών σου στους μηχανικούς δίσκους. Το πρόβλημα με το bf είναι στο παιχνίδι και όχι στον δίσκο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πριν το format και πριν να περασω το παιχνιδι στον SSD επαιζε κανονικα χωρις κανενα κολλημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πέρνα το παιχνίδι στον HDD λοιπόν. Άλλωστε εκεί είναι το σωστότερο να αποθηκεύεις παιχνίδια. Τι άλλο άλλαξες με το φορματ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ανάλογα το παιχνίδι, το BF4 έχει αρκετά πιο γρήγορο loading σε SSD.Και άλλα όπως το Sims θέλουν οπωσδήποτε SSD.Τώρα για τα κολλήματα που λέει ο φίλος κάτι άλλο φταίει, ας δοκιμάσει τελευταίους BETA οδηγούς για κάρτα γραφικών, chipset drivers κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Φαντάζομαι όλα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές έχουν γρηγορότερο Loading σε ssd. Απλά επειδή συνήθως έχουμε περιορισμένο χώρο στον ssd και επίσης εκτός από το loading δύσκολα επηρεάζεται σε κάτι άλλο ένα game, γι αυτό το λέω. Μακάρι να πέσουν οι τιμές να έχουμε μόνο ssd για όλα. Τώρα για το θέμα του φίλου, το ίδιο λέμε, απλά του προτείνω να γυρίσει στη πρότερη κατάσταση αφού δούλευε γι αυτόν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Φαντάζομαι όλα τα παιχνίδια και οι εφαρμογές έχουν γρηγορότερο Loading σε ssd. Απλά επειδή συνήθως έχουμε περιορισμένο χώρο στον ssd και επίσης εκτός από το loading δύσκολα επηρεάζεται σε κάτι άλλο ένα game, γι αυτό το λέω. Μακάρι να πέσουν οι τιμές να έχουμε μόνο ssd για όλα. Τώρα για το θέμα του φίλου, το ίδιο λέμε, απλά του προτείνω να γυρίσει στη πρότερη κατάσταση αφού δούλευε γι αυτόν οκ. Δεν ισχύει για όλα τα παιχνίδια, τα περισσότερα είναι το ίδιο ακριβώς ή τουλάχιστον η διαφορά δεν αξίζει.Ας πούμε το Starcraft 2 στον SSD έχει τεράστια διαφορά, από την άλλη το Bioshock Infinite δεν έχει(2 τυχαία παραδείγματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχώ βάλει τους τελευταίους driver της κάρτας ,δοκίμασα και τους παλιούς πάλι τα ίδια !!!Τον σκληρό δίσκο τον έχω βάλει σε AHCI και μέσα από το magician τον έχω σε maximun performance και σε Rapid mode αυτα τα δοκίμασα τώρα και σαν να δουλεύει καλύτερα το παιχνίδι αλα πάλι έχει λίγο lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 θα ηθελα να κανω μια ερωτησει http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/706/svr3.png εδω γιατι λεει IDE και στο BIOS λεει σε AHCI πρει να ανυσηχω? σε βιντεο ποθ εχω δει στο youtube σε αλλους ελεγε ahci και σε εμενα λεει IDE.... ειναι κατι που δεν εχω κανει σωστα η πρεπει να αλλαξω ριθμυσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 οχι μια χαρά είσαι. Απλά έχεις και IDE controller στη μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυριο μαλλον θα βγαλω τα win 7 και θα περασω τα 8!!!Γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι οι SSD δουλευουνε καλυτερα στα 8αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δε νομίζω ότι έχει βάση. Κι εμένα μου αρέσουν τα 8, αλλά τα 7αρια είναι δοκιμασμένα και stable δε νομίζω ότι έχουν θέμα με SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αλλα τι αλλο να φταει και να κολλαει μονο αυτο το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 To συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τόσα κολλήματα και bugs που θα μπορούσε να ήταν αυτό το πρόβλημα όσο και οτιδήποτε άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα