Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^

α) Secure erase

..και αν δε μπορείς γιατί αυτός φοράει το λειτουργικό..
β) Διαγραφή του partition με τα Windows (εφόσον είναι στον SSD και σε αυτόν θέλουμε να περάσουμε τα επόμενα), και απλά Installation πάνω στο νέο. Χωρίς Format. (κάνει Quick από μόνο του το installation).

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Format δεν θέλει ρε μαν.

Quick Format είναι διαφορετική διαδικασία. Όταν έχεις Software ανλάι, πάντα χρησιμοποιείς το Utility.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έσκασε και το oRom 13.1.0.2030, αυτό θα πρέπει να προστεθεί με mod στο bios της μητρικής σας.Αρκετά σημαντικό για μέγιστες επιδόσεις με το νέο RST 13.0.0.1072.

Και..

Intel Chipset Device Software Version 10.0.003 Alpha

Αν και Alpha για την ώρα, άλλαξαν επιτέεεεεεελους τον installer..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να το κανω? Χρειαζεται?

Μην εχουμε κανα θεμα μετα...

Απο τότε που αγόρασα τον SSD (EVO) μου έβγαλε 2 φορές update. Τα έκανα και τα 2. Το τελευταίο που πέρασε είναι το EXT0BB6Q. Κανένα πρόβλημα. Νομίζω έβαλαν και υποστήριξη για περισσότερες μεθόδους κρυπτογράφησης.

Δημοσ.

γεια σας παιδια 

εχω αγορασει τον kingston hyperx 3k 120gb ολα καλα μια χαρα εκανα οτι λεγατε και ολα μια χαρα αλλα ψαχνω στην σελιδα τησ κινγστον και δεν εχει κανα προγραμμα οπως η αλλεσ εταιριες για οπτιμιζε τι γιναιτε σε αυτην την περηπτωση ?

Δημοσ.

Εγώ βρήκα toolbox πάντως, αλλά δεν ξέρω αν έχει optimize μέσα.Αν δεν έχει μην κάνεις τίποτα.Αφού έχεις 7 κλείσε τελείως το Defragment των windows και απλά κάνε τα tweaks αν θες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.Κάποιες σελίδες πιο πίσω έχω ποστάρει και 'γω πιο ολοκληρωμένο οδηγό.

Δημοσ.

τα εχω κανει ολλα οκ αλλα για οπτιμιζε εχω το defraggler αλλα πρεπει να το ανοιγω εγω να το κανει οχι μονο του

το ανοιξα το προγραμμα και μου λεει :please remember to run the kingston toolbox in AHCI mode. σε ahci το εχω στην mb αν και στην διαχεριρησει μου λεει οτι ειναι ide σε βιντεο στο youtube se αλλον ελεγε οτι ειναι se ahci και εμενα λεει ide στον controler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...