Inler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Επειδη μπερδευτηκα στο link που μου εδωσες για τι ψαχνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ξεκίστηκε το url, edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σε 840 evo, με το rapid mode εχω στο crystal disk x64: 518 903 804 613 70 444 353 373 Ειμαι καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγω εχω ακομα read 385...Δεν θα επρεπε να ειμαι πανω απο 450; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ποια είναι η μητρική σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/1655014/Asus-Maximus-V-Gene.html Επισης υπαρχει επιλογη απο το bios για enable/disable το Intel Rapid Storage Technology Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια κατι δεν παει καλα οπως βλεπω απο τις μετρησεις...Ειναι σε sata II.Τι χρειαζετε να κανω;Απλα τον εβαλα,αλλα πριν εκανα καθαρη εγκατασταση τα windows 7.Η εν πασι περιπτωση δεν υπαρχει ενα οδηγος για τις σωστες ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τα δικά μου νούμερα για τον Evo σε SATA 2 αμέσως μετά την εγκατάσταση των Win7. Επέλεξες OS Optimization πριν κάνεις το bench ; Στο Command Prompt δείχνει : Στο CrystalDiskInfo φαίνεται το εξής : Στο Hard Disk Sentinel : Γιατί στο Hard Disk Sentinel αναφέρεται ότι η λειτουργία TRIM είναι απενεργοποιημένη ; Και γιατί ενώ έχω γράψει στο SSD 40GB o συνολικός όγκος εγγραφών αναφέρεται ότι είναι 214 GB ; Είναι ανησυχητικό αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φιλε το OS Optimization που το εχεις εσυ;Και το Command Prompt πως το βλεπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Φιλε το OS Optimization που το εχεις εσυ;Και το Command Prompt πως το βλεπω; Έχω επιλέξει Maximum Reliability . Στο μενού έναρξη πληκτρολογείς στο search τη λέξη cmd. To τι πληκτρολογείς εκεί και τι σημαίνει η επιστρεφόμενη τιμή εξηγείται στη πρώτη σελίδα του παρόντος thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πως τον κοβεται τον δικο μου?καλα ειναι τα νουμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μη μπλέκετε με τα benchmark. Χαλαρώστε και απολαύστε την ταχύτητα του ssd. Σε λίγο καιρό ούτε θα ασχολείστε με benchmarks. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από achilles_g_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τα δικά μου νούμερα για τον Evo σε SATA 2 αμέσως μετά την εγκατάσταση των Win7. Perf_Bench.PNG as-ssd-bench Samsung SSD 840 20.10.2013 1-06-59 μμ.png Επέλεξες OS Optimization πριν κάνεις το bench ; Στο Command Prompt δείχνει : cmd_info.PNG Στο CrystalDiskInfo φαίνεται το εξής : Crystal_Disk_Info.PNG Στο Hard Disk Sentinel : HDS_Image_2.PNG Γιατί στο Hard Disk Sentinel αναφέρεται ότι η λειτουργία TRIM είναι απενεργοποιημένη ; Και γιατί ενώ έχω γράψει στο SSD 40GB o συνολικός όγκος εγγραφών αναφέρεται ότι είναι 214 GB ; Είναι ανησυχητικό αυτό ; Έχω τον ίδιο και στο Magician έχει 3 επιλογές(maximum performance, capacity and reliability) σε ποιά επιλογή τον έχεις ρυθμίσει? δοκίμασα το performance αλλά από τα 51GB ελεύθερα μου αφήνει τα 25GB και τώρα τον έχω σε maximum capacity, γενικά οι έχοντες αυτόν τον δίσκο ποιά προτιμάτε? Να σημειώσω πως παίζει σε sata2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έχω τον ίδιο και στο Magician έχει 3 επιλογές(maximum performance, capacity and reliability) σε ποιά επιλογή τον έχεις ρυθμίσει? δοκίμασα το performance αλλά από τα 51GB ελεύθερα μου αφήνει τα 25GB και τώρα τον έχω σε maximum capacity, γενικά οι έχοντες αυτόν τον δίσκο ποιά προτιμάτε? Να σημειώσω πως παίζει σε sata2.. Εγώ έχω επιλέξει το Reliability mode. Έχεις εγκατεστημένο το Hard Disk Sentinel ; Σου αναφέρει ότι η λειτουργία TRIM είναι απενεργοποιημένη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DominatorXL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω επιλέξει το Reliability mode. Έχεις εγκατεστημένο το Hard Disk Sentinel ; Σου αναφέρει ότι η λειτουργία TRIM είναι απενεργοποιημένη ; Οχι δεν το έχω εγκατεστημένο, η λειτουργία TRIM είναι ενεργή την έλεγξα μέσω γραμμής εντολών.. Ευχαριστώ για την απάντηση!! Έχω μεταφέρει έγγραφα και είκόνες στον μηχανικό απλά με το performance mode τρώει αρκετά GB από τον κενό χώρο, θα δοκιμάσω reliability να δώ αν έχει κάποιο αντίκτυπο στον ελεύθερο χώρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα