venumis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokmaniak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Eπειδη σκεφτομαι ν α βαλω το λειτουργικο στο λαπτοπ π θα παρω σε ssd υπαρχει καποιος απλος οδηγος πως γινεται βημα βημα?? Δλδ πρεπει να τον συνδεσω σαν εξωτερικο δισκο και απλα να κανω εκει την εγκατασταση και να βαλω να γινεται boot απο εκει η πρεπει αν γινει καποια αλλη διαδικασια. Sr αν ειναι πολυ noobιστικη ερωτηση αλλα δεν εχω ξανασχοληθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω εναν Samsung 830 256GB αλλα το Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties ειναι τσεκαρισμενο, αν πατησω να το ξετσεκαρω μου λεει να επιλεξω, Apply changes to drive C:/ only ή Apply changes to drive C:/, subfolders and files?? Ποιο απο τα δυο να επιλεξω και τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω το 2ο ειχα επιλεξει και εγω, C:/, subfolders and files. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη, δεν πιστευω να εχω θεμα να χαθουν αρχεια ή να μην bootarei ή κατι τετοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 είναι για να βελτιώνει το search των windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη τωρα ψαχνομαι να φτιαξω ενα pc για την αδερφη μου και εχω προβληματιστει αρκετα με το ποιον ssd να αγορασω, εχετε να προτεινετε καποιον καλο?? Θα παρω 120-250 GB δεν με ενδιαφερει τοσο η χωρητικοτητα απλα να ειναι γρηγορος και αξιοπιστος στον χρονο. Σκεφτομαι για Samsung ή για τον 250GB EVO ή για τον 128GB Pro μιας και εχει και 2 χρονια παραπανω εγγυηση. Εσεις τι λετε αξιζει να παρω καποιον απ τους δυο και ποιον?? Επισης αξιζει να κοιταξω αλλες μαρκες οπως Intel, Corsair, Crucial, Kingston, κ.α ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αφού έχεις ανοίξει topic, μην ρωτάς με crossposting, μαζεμένες όλες οι απόψεις σε ένα σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Να και τα δικά μου benchmarks Ο δίσκος είναι ο intel 330 120gb σε ahci mode. - Γιατί στο atto το 64 read είναι τόσο χαμηλό ; - Επίσης γιατί τόσο χαμηλό sequential read στο as ssd ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 για το ΑΤΤΟ no idea, ποια μητρική έχεις? έχουν περάστεί οι latest drivers για το chipset και το RST? το AS SSD όπως και το CrystalMarkDisk δεν χρησιμοποιούν compressible data οπότε οι Sandforce based SSDs όπως ο Intel να έχουν χειρότερες επιδόσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μητρική έχω την asus Z87-K. Με rst είναι χειρότερα τα πράγματα, μόνο με ahci drivers της intel. Όσο για το as ssd, έχω δει καλύτερο seq. write σε reviews για τον 330. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 και το RST της Intel είναι, ουσιαστικά περνάει του latest drivers για AHCI αν δεν κάνω λάθος... πόσο % γεμάτος και πόσο καιρό τον έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το RST είναι drivers για το AHCI Controller της Intel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι μόνο, είναι μαζί και το πρόγραμμα intel rapid storage technology. Περίπου 8 μήνες έχω τον δίσκο και είναι 50% γεμάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 υποθέτω ότι είχες κάνει format με τη νέα μητρική? το Intel RST πότε το δοκίμασες τελευταία φορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα