NaGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο άποψη αξιοπιστίας έχουμε κάποιο ικανό δείγμα? εννοώ αν έχει διαφορά ο 120 με τον 256. έχω τον 830 στο desktop και είναι σούπερ μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 απο άποψη αξιοπιστίας έχουμε κάποιο ικανό δείγμα? εννοώ αν έχει διαφορά ο 120 με τον 256. έχω τον 830 στο desktop και είναι σούπερ μέχρι τώρα. Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαφορα στα επιπεδα αξιοπιστιας περα απτο γεγονος οτι ο 840pro εχει 5 χρονια εγγυηση σε σχεση με τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας! Μετα απο την εγκατασταση των drivers κατεβασα AS SSD Καλα ειμαι ή θελει ψαξιμο το θεμα ν ανεβουν τα νουμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μια γρήγορη ερώτηση,βασικα επιβαιβεωση! Πρην εγκαταστησω τον καινουριο ssd τον συνδέω σαν εξωτερικο δισκο και του κανω ενα quick format απο τα windows και μετα τον βαζω στο λαπτοπ για να του περασω τα windows? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τον βαζεις κατευθειαν στο λαπτοπ σου και ξεκινας διαδικασιας εγκαταστασης απο το cd των win. Τα υπολοιπα τα κανονιζουν τα win. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω κατι , ειδα τώρα οτι στον intel x25-m 80gb ssd που εχει υπάρχει διαθέσιμο firmware update μεσω του official tool. Αν το κανω θα το περάσει on the fly θα κανουν restart τα windows μετα και κομπλέ η θα πρέπει να ξανα βάλω τα windows απο την αρχή μετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δε θα εχουν προβλημα τα αρχεια σου ουτε χρειαζεται εγκατασταση το λειτουργικου ξανα μετα! ομως επειδη ειμαι 99% σιγουρος ψαχτο και αλλου μη σε παρω στον λαιμο μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στον 840 pro 128, δεν μπορει να κανει το firmware update με τιποτα απο το magician. Ακομα και σε διαφορετικη εγκατασταση των win7 σε αλλο δισκο, μου εβγαζε συνεχεια fail. Στον 840 εχω το λειτουργικο και τα προγραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Χθες εγκατέστησα τον Kingston Hyperx σε μια μητρική με sata2: Για κάποιον λόγο έχω χαμηλές τιμές στο read, ιδιαίτερα στο 4k-64thrd (αν και δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται ) είναι υπερβολικά χαμηλές και σε read & σε write. Έχω απενεργοποιήσει τα page file/hibernation/indexing. Να τονίσω ότι η μητρική δεν υποστηρίζει ahci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 testαρε με το ΑΤΤΟ, ο Kingston είναι με sandforce οπότε τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής είναι για compressible data, τα οποία χρησιμοποιεί το ΑΤΤΟ... τα 4Κ είναι μικρά αρχεία, κανένας δίσκος δεν πιάνει τι ταχύτητες που πιάνει σε sequential (μεγάλα) σε αυτά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για Linux; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2013 από barca10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ορίστε & μια foto από atto: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 normal πράγματα για χωρίς AHCI... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Χθες εγκατέστησα τον Kingston Hyperx σε μια μητρική με sata2: Μια Για κάποιον λόγο έχω χαμηλές τιμές στο read, ιδιαίτερα στο 4k-64thrd (αν και δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται ) είναι υπερβολικά χαμηλές και σε read & σε write. Έχω απενεργοποιήσει τα page file/hibernation/indexing. Να τονίσω ότι η μητρική δεν υποστηρίζει ahci. Μια χαρά είναι οι τιμές, μιλάμε για μικρά τυχαία αρχεία.το Sequential να κοιτας. Μετρήσεις με το atto , το ssd benchmark που έβαλες δεν βγάζει σωστά αποτελέσματα. Οτι ναναι βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μετρήσεις με το atto , το ssd benchmark που έβαλες δεν βγάζει σωστά αποτελέσματα. Οτι ναναι βγάζει. τι εννοείς "σωστά"? τα νούμερα του κατασκευαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα