Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλορίζικος Πρέπει να τον βάλεις ως Main όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Η ταχυτητα δεν φαινεται με το ματι. Παρολα αυτα προτιμω να τον εχω μονο για τα Games ωστε να φορτωνουν οσο πιο γρηγορα γινεται. Αν τον βαλω σαν main, τα παιχνιδια θα τα εχω στον intel, οποτε στο λειτουργικο που δεν κανω τιποτα θα εχω χασουρα. Τον αλλον μηνς μπορει να παρω αλλον εναν ετσι και αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δεν θα δεις διαφορές στο λειτουργικό..Και στα παιχνίδια επίσης, οι διαφορές είναι μόνο στα νούμερα των Benchmarks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 επειδη διαβασα καποια θεματα εδω μεσα με το να ρωτανε πως γινετε να αλλαξεις σε ραμ cache το chrome εψαξα λιγο μιας και χρησιμοποιω 2Browser.. απο οτι καταλαβα ο Chrome δε σου δινει αυτη την επιλογη αλλα μπορεις να κανεις μια αλλαγη ωστε να γινονται οι εγγραφες στο 2ο δισκο...ε γω ακολουθησα αυτου του σιτε http://tweakscene.com/viewtopic.php?f=12&t=6582 ..τωρα αν τελικα "πετυχε" δε μπορω να το καταλαβω αλλα μου δημιουργησε ενα φακελο στην ¨αποθηκη" και αποθηκευονται εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στον firefox για μηχάνημα με 16gb μνήμη, πόσο πρέπει να βάλουμε το disk.cache.memory.capacity? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πήρα κι εγώ πριν λίγες μέρες τον 840 pro. Είναι πάνω σε SATA 2, έκανα τις βασικές ρυθμίσεις μέσα από το Magician και οι μετρήσεις μου είναι κάπως έτσι. Αν έχω καταλάβει, μια χαρά είμαι. Το βασικό βέβαια είναι ότι πέρα από μετρήσεις, η αίσθηση του SSD είναι όντως άλλο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekos_87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 καλημερα σε ολους.. μολις παραγειλα ενα ssd samsung 840 250gb.. η mobo που εχω ειναι η gigabyte z77x d3h..η ερωτηση μου ειναι :βαζω πανω τον σσδ και κανω format και ολα οκ?? η πρεπει να κανω καποιεσ ρυθμισεις πριν γινει το format?? οπως κατι ACHI ΚΑΙ ΤΡΙΜ? ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πριν την εγκατάσταση του λειτουργικού στον SSD γυρνάς το SATA Mode σε AHCI από το bios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Η αναβάθμιση του συστήματος ολοκληρώθηκε χθες και με το νέο κουτί, αλλά και με τον δεύτερο SSD που μπήκε σε RAID-0. Το RAID-0 το επέλεγα κυρίως για την χωρητικότητα και σε δεύτερη φάση για τις επιδόσεις. Samsung 840 series 250GB Samsung 840 series 250GB x2 (RAID-0) Για κάποιον λόγο μόνο μία φορά είδα αυτό το νούμερο στο 4k Write. Πλέον έχω αυτό. Μάλιστα πέρασα ξανά τους Drivers. Edit: Εγώ έφταιξα. Είχα πειράξει την παρακάτω επιλογή, ενώ από την αρχή ήταν disable και την είχα κάνει ebable. Το γύρισα πάλι σε Disable και όλα κομπλέ, τα νούμερα είναι σωστά. Write - Caching. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μπορω να κανω raid με Vertex4 και 840pro? Ειναι 128gb εκαστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι μπορείς.Ο γρηγορότερος θα προσαρμοστεί με τον ποιο αργό.Είχα κάνει με Vertex και Kingston παλιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ξέρεις κανείς τι παίζει με το Raid για εμάς με AMD Chipsets; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekos_87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μολις εγκαταστησα και εγω τον samsung 840 250gb..ειναι ελαχιστα πιο αργος απο τον ocz agility 3 60 που ειχα..η ερωτηση μου ειναι οτι μου βρηκε καινουριο firmware και το εκανα download...το θεμα μ ειναι οτι αυτο τωρα τι το κανω?? το εχω στις ληψεις..πρεπει να το πεταξω καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν στο εγκαθηστά αυτόματα;Αν όχι κατεβάζεις από το site της Samsung το firmware σε μορφή iso, το καις σε CD κάνοντας boot από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 το magician το βάζει αυτόματα αφού το κατεβάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα