Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η ταχυτητα δεν φαινεται με το ματι. Παρολα αυτα προτιμω να τον εχω μονο για τα Games ωστε να φορτωνουν οσο πιο γρηγορα γινεται. Αν τον βαλω σαν main, τα παιχνιδια θα τα εχω στον intel, οποτε στο λειτουργικο που δεν κανω τιποτα θα εχω χασουρα.

Τον αλλον μηνς μπορει να παρω αλλον εναν ετσι και αλλιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη διαβασα καποια θεματα εδω μεσα με το να ρωτανε πως γινετε να αλλαξεις σε ραμ cache  το chrome εψαξα λιγο μιας και χρησιμοποιω 2Browser.. απο οτι καταλαβα ο Chrome  δε σου δινει αυτη την επιλογη αλλα μπορεις να κανεις μια αλλαγη ωστε να γινονται οι εγγραφες στο 2ο δισκο...ε γω ακολουθησα αυτου του σιτε  http://tweakscene.com/viewtopic.php?f=12&t=6582 ..τωρα αν τελικα "πετυχε" δε μπορω να το καταλαβω αλλα μου δημιουργησε ενα φακελο στην ¨αποθηκη" και αποθηκευονται εκει...

Πήρα κι εγώ πριν λίγες μέρες τον 840 pro. Είναι πάνω σε SATA 2, έκανα τις βασικές ρυθμίσεις μέσα από το Magician και οι μετρήσεις μου είναι κάπως έτσι. Αν έχω καταλάβει, μια χαρά είμαι. Το βασικό βέβαια είναι ότι πέρα από μετρήσεις, η αίσθηση του SSD είναι όντως άλλο πράγμα.

post-57916-0-37785600-1369136738_thumb.jpg

post-57916-0-89667200-1369136744_thumb.jpg

post-57916-0-47839700-1369136753_thumb.jpg

post-57916-0-77796100-1369137824_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλημερα σε ολους.. μολις παραγειλα ενα ssd samsung 840 250gb.. η mobo που εχω ειναι η gigabyte z77x d3h..η ερωτηση μου ειναι :βαζω πανω τον σσδ και κανω format και ολα οκ?? η πρεπει να κανω καποιεσ ρυθμισεις πριν γινει το format?? οπως κατι ACHI ΚΑΙ ΤΡΙΜ? ευχαριστω προκαταβολικα!

Η αναβάθμιση του συστήματος ολοκληρώθηκε χθες και με το νέο κουτί, αλλά και με τον δεύτερο SSD που μπήκε σε RAID-0. Το RAID-0 το επέλεγα κυρίως για την χωρητικότητα και σε δεύτερη φάση για τις επιδόσεις.

Samsung 840 series 250GB

samsung840ssdbenchmark.jpg

Samsung 840 series 250GB x2 (RAID-0)

samsung840ssdbenchmarkr.jpg

Για κάποιον λόγο μόνο μία φορά είδα αυτό το νούμερο στο 4k Write. Πλέον έχω αυτό. Μάλιστα πέρασα ξανά τους Drivers.

samsung840ssdbenchmarkr.jpg

Edit:
Εγώ έφταιξα. Είχα πειράξει την παρακάτω επιλογή, ενώ από την αρχή ήταν disable και την είχα κάνει ebable. 
Το γύρισα πάλι σε Disable και όλα κομπλέ, τα νούμερα είναι σωστά. ;)
Write - Caching.
capturehqt.jpg

Ναι μπορείς.Ο γρηγορότερος θα προσαρμοστεί με τον ποιο αργό.Είχα κάνει με Vertex και Kingston παλιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

μολις εγκαταστησα και εγω τον samsung 840 250gb..ειναι ελαχιστα πιο αργος απο τον ocz agility 3 60 που ειχα..η ερωτηση μου ειναι οτι μου βρηκε καινουριο firmware και το εκανα download...το θεμα μ ειναι οτι αυτο τωρα τι το κανω?? το εχω στις ληψεις..πρεπει να το πεταξω καπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...