sotiris123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 μολις εκανα και εγω παραγγελια εναν 840 (απλο)... κανω κανονικα φορματ οπως και σε hdd?? και μετα ακολουθω τις οδηγιες του πρωτου ποστ ωστε να το κρατησω σε καλη κατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.insomnia.gr/topic/460168-ocz-agility-3-120gb/ όπως έγραψα κι εδώ, ΑΤΤΟ... Ti einai to atto? Τί είναι το ATTO; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2013 από parsifal greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Benchmark για δίσκους, και μη γράφεις με greeklish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Benchmark για δίσκους, και μη γράφεις με greeklish. Καλα ντε μην βαρας,ξεχαστηκα και εγω μια φορα σαν ανθρωπος. Δεν καταλαβα τι ενοεις benchmark για δισκους? Πιο ειναι το προβλημα μου στον σκληρο δισκο ssd ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τσεκάρεις την ταχύτητά του σε διάφορες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) λοιπον μολις παρελαβα και εγω τον σσδ... και πηγα να αλλαξω σε ahci mode στη μητρικη και μου βγαζει δυο επιπλεον επιλογες.. amd ahci bios rom Που ειναι disabled και aggresive link power management που ειναι enable.. edit... και μια απορια που εχω θα περασω το λειτουργικο και 1-2 παιχνιδια στο σσδ.... καποια προγραμματα που δε χρησιμοποιω πολυ και καποια παιχνιδια που δε τα πολυπαιζω μπορω να τα κανω εγκατασταση κανονικα στο 2ο σκληρο? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2013 από sotiris123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Χθες πηρα και εγκατεστησα κι εγω τον Samsung 840 και εκανα τα περισσοτερα απο τα βηματα του τοπικ(εκτος page file και disk cleanup). Θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω update τους drivers της μητρικης(http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI.html#/?div=Detail) η οποια εχει nForce 750i και 430i chipset χωρις να χασω το TRIM. Επισης, πρεπει να αλλαξω κι εγω το mode της μητρικης απο IDE σε AHCI? Θα επηρεασει τους 2 μηχανικους δισκους που εχω? Δεν εχει επιλογη για AHCI. Οποτε ακυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Βγήκε καινούργιο firmware για τον samsung 840 DXT08B0Q. To έχει δοκιμάσει κανείς; Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οσοι εχουν τον απλο 840 τον αναγνωριζει το Magician? Εμενα δεν και δεν ξερω γιατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Και για τον 840 Pro βγήκε το DXM05B0Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ποιες ακριβως ενεργειες πρεπει να κανω με το που αγορασω τον ssd; Δεν ξαναειχα πριν. Χρειαζεται το trim support ή πλεον το εχουν ενεργοποιημενο εξ'αρχης; Τον samsung 840 θα παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Mε το που βάλεις τον SSD επάνω σε WinVista/7/8 θα έχεις ενεργοποιημένο trim, σε WinXP δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οποτε θελει να κανω κατι ιδιαιτερο; Ή ο,τι ηξερα τοσα χρονια; Ανασυγκροτηση; Κατα την εγκατασταση των windows, προσεχω καποια ρυθμιση; Τιποτα απο bios; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγω εκανα κανονικα εγκατασταση τα windows 7 στον SSD χωρις καμια ιδιαιτερη ρυθμιση. Διαβασε το πρωτο ποστ του τοπικ και επισης δες αν η motherboard σου υποστιριζει AHCI mode. Αν ναι, πριν βαλεις τα windows στον δισκο ψαξε να δεις τι πρεπει να κανεις για να το ενεργοποιησεις μεσω BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παίδες. σήμερα εγκατέστησα τον πρώτο ssd μου, τον samsung 840 250gb, και έτρεξα As ssd και CrystalDiskInfo , αφού πρωτα έκανα κάποια από τα tweaks που λέει το αρχικό ποστ. Απλα επειδή είμαι τελειως άσχετος με αυτά θα ήθελα αν μπορείτε να με πείτε αν τα νούμερα-αυτά που γράφει είναι τα αναμενόμα,δηλαδή αν όλα πάνε καλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά Ξυρίζει ο δίσκος.Σήμερα μου ήρθε εμένα και τον έβαλα ως δεύτερο για να έχω μόνο Games εκεί. Μπορεί τον άλλο μήνα να δώσω τον Intel και να πάρω άλλον έναν και να κάνω ένα RAID στα 500GB. Καλές οι επιδόσεις, αλλά μην ξεχνάμε την αξιοπιστία.Τους Intel τους έχω στην πρώτη θέση και είναι κάτι που φαίνεται από την τιμή τους. Ελπίζω να βγουν καλοί οι Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα