Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Υπερ-κομπλέ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ο δικός μου τι λέει? Μπορώ να κάνω κάτι για να τον βελτιώσω πέρα από τα tweaks της πρώτης σελίδας? Κάτι για drivers διαβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Βάλε τους drivers της intel ή της amd ανάλογα με το τι έχεις. Θα ανέβουν τα 4Κ. Αν θες να δεις τα ονομαστικά νούμερα τρέξε το ATTO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Amd έχω Είναι ξέχωροι από αυτούς που περάστηκαν με το catalyst? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegeth Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 γεια σας παιδια.Μολις πηρα τον samsung 840 και εγκατεστησα τα windows 8.Εχω διαβασει καποια πραγματα (οχι ολα,sorry αλλα ειναι πολυ μεγαλο) σε αυτο το thread για την καλη λειτουργια του ssd και βασικα αναρωτιεμαι αν βαλω το samsung magician μου φτιαχνει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις αυτοματα?και ετσι καθαρισα?thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ναι βάλε το samsung magician και βάλε τις ρυθμίσεις για μέγιστη απόδοση, μετά πάνε στην τελευταία καρτέλα και απενεργοποίησε το indexing και είσαι οκ. Τρέξε και τον δείκτη εμπειρίας των windows να βαθμολογήσει το σύστημά σου και να καταλάβει ότι έβαλες ssd και να απενεργοποιήσει αυτόματα την ανασυγκρότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα στο forum. Παρέλαβα έναν Plextor MP5 Pro Extreme 256GB και αφού καθάρισα το κουτί, τον τοποθέτησα στο συνοδευτικό bracket και μετά σε μια θέση στο κουτί χωρίς να συνδέσω το καλώδιο τροφοδοσίας και το SATA καλώδιο μ'αυτόν. Στο σύστημα υπάρχει μόνο ένας 300άρης Velociraptor που έχει το λειτουργικό, κάποια παιχνίδια και προγράμματα (ο οποίος θα γίνει αποθήκη) και ο μη συνδεδεμένος SSD. Ερώτηση: Ο Plextor έχει το firmware 1.02 και θέλω να του περάσω το 1.03 (το καινούργιο). Στο BIOS το SATA mode είναι στο IDE. To αφήνω έτσι, συνδέω τον δίσκο και κάνω το firmware update ή το πάω πρώτα σε AHCI mode και μετά κάνω τη διαδικασία του F/W update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Συνέδεσέ τον έτσι όπως είναι χωρίς να αλλάξεις σε AHCI και κάνε το f/w update, μετά με ένα πρόγραμμα cloning πάρε το λειτουργικό και μετεφερέ το στον ssd. Άλλαξε το bios σε AHCI και ψάξε να βρεις εκείνη την ρύθμιση (έχει αναφερθεί πολλές φορές) που κάνεις στο bios και δεν χρειάζεται να κάνεις φορματ στο σύστημα για να ανοίξει με AHCI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω όμως καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα μου ζητήσει AHCI drivers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω όμως καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα μου ζητήσει AHCI drivers; Λογικά όχι δεν θα χρειαστεί, πανε στους οδηγους της μητρικης σου, μπορει να έχει drivers για sata αλλα δεν νομίζω να σου ζητήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Για καλό και για κακό τους έχω έτοιμους τους AHCI drivers σε USB Flash. Οπότε όντας σε IDE mode κάνω F/W update τον SSD, DBAN στον Velociraptor και τον αποσυνδέω ώστε να είναι μόνο ο Plextor συνδεδεμένος, AHCI mode στο BIOS και εγκατάσταση του λειτουργικού. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Όλα εντάξει και μετά από 3 μέρες και κάποια βασικά προγράμματα και παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παίδες. σήμερα εγκατέστησα τον πρώτο ssd μου, τον samsung 840 250gb, και έτρεξα As ssd και CrystalDiskInfo , αφού πρωτα έκανα κάποια από τα tweaks που λέει το αρχικό ποστ. Απλα επειδή είμαι τελειως άσχετος με αυτά θα ήθελα αν μπορείτε να με πείτε αν τα νούμερα-αυτά που γράφει είναι τα αναμενόμα,δηλαδή αν όλα πάνε καλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://prntscr.com/13wje7 http://prntscr.com/13wjfe Ρε παιδιά γιατί τόσο χαμηλά αποτελέσματα? Λίγη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/460168-ocz-agility-3-120gb/ όπως έγραψα κι εδώ, ΑΤΤΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα