JimxxZe Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πήρα χθές τον samsung 840 120gb και τον έβαλα στο λάπτοπ μου, οι επιδόσεις είναι οι παρακάτω Στο current status λεί not configured, Your os is currently optimized for use with HDD Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2013 από JimxxZe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νέος RST 11.7.4.1001 http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 υποτίθεται ότι είχε βγει ο 12.ΧΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Έχουν διαφορετικό Target οι 12.xx από τους 11.xx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ούτε αυτός είναι official πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ο 11.7.4.1001 δίνει καλύτερο Seq Write από ότι οι 12.xx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 πόσο καλύτερο δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 50MB/s πάνω είναι καλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ο 840 Pro σου δεν έπαιζε τέρμα το ονομαστικό seq write του? οι 12.Χ σε σχέση με τους 11.7 πόσο ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όλοι οι 11.7 βγάζουν καλύτερα νούμερα από τους 12.xx Με τον 11.7.4.1001 πήγε τέρμα το Seq Write, όσο λέει ο κατασκευαστής. Και το Seq Read βγαίνε πάνω από το όριο, αλλά με το Read συμβαίνει με όλους τους RST Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 φαντάσου λοιπόν πόσο gtpk ήταν οι 12.ΧΧ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχουν και άλλα θέματα οι 12.xx με Stability.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 λογικά ότι δεν είναι στο site της Intel είναι beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα εγκατέστησα τον δικό μου ssd και θέλω να ρωτήσω το εξής. Πως ορίζω να χρησιμοποιείται η ram μου ως cache αντί του ssd στον chrome; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο τις επιδόσεις και την διάρκεια ζωής του δίσκου μου; Sorry αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι τεράστιο το νήμα για να το διαβάσω όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα εγκατέστησα τον δικό μου ssd και θέλω να ρωτήσω το εξής. Πως ορίζω να χρησιμοποιείται η ram μου ως cache αντί του ssd στον chrome; Θα βοηθούσε κάτι τέτοιο τις επιδόσεις και την διάρκεια ζωής του δίσκου μου; Sorry αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι τεράστιο το νήμα για να το διαβάσω όλο. Από το πρώτο ποστ, φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με chrome γ. Firefox - χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού: Ανοίγουμε τον Firefox -> πληκτρολογούμε about:config στο address bar -> Enter -> διπλό κλικ στο browser.cache.disk.enable όπου ορίζουμε την τιμή ως False -> Right-Click οπουδήποτε-> New -> Integer -> Preference Name "disk.cache.memory.capacity" -> value memory size in KB. Βάζουμε π.χ 32768 για 32MB, 65536 for 64MB, 131072 for 128MB, κλπ. -> restart Firefox. Με την παραπάνω διαδικασία γλιτώνουμε τα μικρά writes του firefox στον ssd, ενώ συγχρόνως αυξάνεται και η ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα