vaiosgtr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 4) Ο KINGSTON βλέπω οτι έχει περισσότερα IOPS. Αυτο τι σημαινει στην πραξη?βεβαιως και σημαινει κατι στην πραξη. αν δεν κανω λαθος γιατι και εγω τωρα ψαχνομαι να αγορασω εναν, τα IOPS(Input/Output Operations Per Second ειναι ποσες λειτουργιες μπορει να κανει συγχρονως ξερεις οτι οι ssd ειναι χωρισμενοι σε σελιδες. εαν εχεις ενα μεγαλο αρχειο τοτε ο ssd που εχει λιγα IOPS θα αργησει περισσοτερο απο εναν αλλο που εχει πιο πολλα. στα μικρα μεγεθους αρχεια οπως 4kb δεν παιζει ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datanet Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Εσυ vaiosgtr τι SSD κοιτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Εσυ vaiosgtr τι SSD κοιτας?αμα αποφασισω θα σου πω. παντως μαλλον 64gb θα ειναι γιατι που λεφτα... αληθεια οι ocz εχουν τετοια προβληματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datanet Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ειχαν κ επρεπε να κανεις firrmware update για να φτιαξει. Μπλε οθονες συνηθως εβγαζαν. Οπως λενε κ αλλα παιδια πιο πανω... τωρα λογικα θα ειναι ΟΚ. Ρε ειναι κριμα να παρεις 64gb. Με λιγα ακομα κ πηρες 120αρη δισκο! Καλυτερα να περιμενεις να πεσουν κ αλλο οι τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 δεν ήταν θέμα OCZ, ήταν θέμα του SandForce controller, τον οποίο χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές... αν δεν είχε φτιαχτεί το πρόβλημα (σχεδόν 2 χρόνια πλέον) θα έβγαζε ακόμα και οι "αξιόπιστοι" Intel... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ρε ειναι κριμα να παρεις 64gb. Με λιγα ακομα κ πηρες 120αρη δισκο! Καλυτερα να περιμενεις να πεσουν κ αλλο οι τιμες.ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα επειδη ο σκληρος εχει αρχισει να μου κανει παιχνιδια δεν εχω τετοια επιλογη. αυτο που μπορω να κανω ειναι να ξαναπαρω hdd παλι. εσυ τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datanet Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα επειδη ο σκληρος εχει αρχισει να μου κανει παιχνιδια δεν εχω τετοια επιλογη. αυτο που μπορω να κανω ειναι να ξαναπαρω hdd παλι. εσυ τι λες ? Εγω θεωρω οτι εκτος απο ενα SSD πρεπει να υπαρχει και ενας HDD στο συστημα για αποθηκη. Αρα εφοσον ο hdd σου κανει κολπα, καλυτερα να αλλαξεις εκεινον πρωτα (για να εχεις κ χωρο για τα δεδομενα σου) κ αργοτερα να παρεις εναν ssd που σιγουρα θα τον βρεις κ σε καλυτερη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ρε παιδια πηρα τον samsung 840 pro αλλα ειμαι απογοητευμενος.Το trim ειναι open ,ειμαι σε ahci αλλα εχω 353 read/230 write.Το εχω βαλει στην sata 3 υποδοχη κια εχω εγκαταστησει και τους marvell drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Να τον βάλεις στις native sata2 της μητρικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ρε παιδια πηρα τον samsung 840 pro αλλα ειμαι απογοητευμενος.Το trim ειναι open ,ειμαι σε ahci αλλα εχω 353 read/230 write.Το εχω βαλει στην sata 3 υποδοχη κια εχω εγκαταστησει και τους marvell drivers.είναι gtpk o sata3 controller της μητρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αντε παλι ξεβιδωμα η καρτα γραφικων,ειναι ακρβως πανω απο το sata καλωδιο.Fuck my life. Τεσπα,σε τι νουμερο θα πρεπει να ιεμαι οκ?450? σε sata 2 ,ειναι ακομα χειροτερα τα νουμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datanet Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 είναι gtpk o sata3 controller της μητρικής... Και τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Και τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ?new mobo (και cpu), μιας και δεν υπάρχει Χ58 (στην συγκεκριμένη περίπτωση) με native Intel SATA3 controller... 3rd "party" controller της προκοπής είναι πανάκριβοι, οπότε δεν αξίζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Oi revodrive συνδεονται απευθειας σε pci express θυρες. ειναι καρτες με τσιπακια και χτυπανε απιστευτες ταχυτητες πανω απο 1.000mbyte /sec ! κατα τη γνωμη μου σε sata θα επρεπε να συνδεουμε μονο ΔΙΣΚοΥΣ. Οι sata 2/3 ssd 2.5'' που κυκλοφορουν πιστευω οτι στο μελλον θα αντικατασταθουν απο τσιπακια πανω σε μια καρτα. Η οπως ισως δουμε στο μελλον mobo με ενσωματωμενη cpu (η οποια εχει μεσα της ενσωματωμενη vga) , καπου παραδιπλα θσ ειναι και ο ssd πανω στην πλακετα. και μπροστα απο αυτα θα ειναι μια οθονη αφης βλεπε ταμπλετ. Για την ωρα ξερετε αν μπαινει revodrive σε Asus p5q του 2009 μοντελο. ? Τι ταχυτητες αραγε να πιανει.? Δεν ειμαι ακομα ετοιμος για ολοκληρωτικη αναβαθμιση αλλα θελω να παιξω με τους ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αντε παλι ξεβιδωμα η καρτα γραφικων,ειναι ακρβως πανω απο το sata καλωδιο.Fuck my life. Τεσπα,σε τι νουμερο θα πρεπει να ιεμαι οκ?450? σε sata 2 ,ειναι ακομα χειροτερα τα νουμερα... Δε ξέρω το νούμερο πάντως τσέκαρε τον δικό μου 840 pro 128GB: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα