Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ότι ο δίσκος με τα windows δεν κλείνει αν δεν κλείσει/sleep/hibernate το PC αν δεν κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 μαγκες μηπως βρεθηκε τροπος για τριμ σε win xp;;; εχω εναν κινκστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 όχι δεν υποστηρίζε ούτε πρόκειται, ότι μπορεί να κάνει ο δίσκος με το garbage collection του μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ότι ο δίσκος με τα windows δεν κλείνει αν δεν κλείσει/sleep/hibernate το PC αν δεν κάνω λάθος... Έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tipestwra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τελικα καπου διαβασα οτι οι OCZ μερικες φορες κλειδωνουν σε ενα πρωτοκολο και δεν αλλαζουν αν δεν κανεις boot στο λειτουργικο που δινει η OCZ και τους το αλλαξεις απο εκει. Ετσι, εκανα boot με το OCZ tools και εβαλα την συνδεση να γινει σε sata3 (για καποιο λογο ειχε "κολλησει ως sata2), εκανα reboot τα win7 και η κατασταση αλλαξε τραγικα... που πηγες στο μενου στο λειτουργικο που δινει η OCZ και εκανες την ρυθμιση ? system tools και μετα .. ? μου λες λιγο την διαδικασια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μια ερώτηση, αν και δεν ξέρω αν πρέπει στο συγκεκριμένο thread. Επειδή ψήνομαι άγρια για έναν Samsung 840 256GB για τον μηχάνημα της υπογραφής μου, αλλά πριν λίγο καιρό πέρασα τα οχτάρια και όλα τα παιχνίδια και τα απαραίτητα και δεν τρελλαίνομαι να το ξανακάνω, είναι οκ να κάνω ένα clone από τον κανονικό μου στον ssd ή θα ήταν καλύτερα ένα clean install; Τα win 8 θεωρώ υποστηρίζουν trim support ναι; Και πάλι μπράβο για τον liopyr. Αξίζει κάποιος που είναι και τεχνικός να διαβάσει τον οδηγό της anandtech που αναφέρει στο πρώτο post ή υπάρχει κάποιος πιο τελευταίος και ενημερωμένος; Ευχαριστώ και πάλι. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κάποιος; Κανείς; Μόλις σήμερα πήρα τελικά τον 120άρη γιατί δεν μπορούσα πιο πολλά. Θα τον βάλω πάνω να κάνω τώρα τον έλεγχο για το firmware και μετά μάλλον θα περιμένω για μια απάντηση ως προς την προηγούμενη ερώτησή μου (clean install win8 ή clone από την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κανε clone και αν δεις ότι έχεις προβλήματα κανε ενα καθαρό install. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μάλλον αυτό θα κάνω... είναι πολλά τα γίγα... Υπάρχει περίπτωση να έχω χαμηλότερες επιδόσεις από αυτές που πρέπει; Αν και υποθέτω θα μπορώ να τρέξω κάποιο benchmark, ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι αλλα τα benchmark του δίσκου δεν έχουν σχέση με το πόσο καλα τρέχουν τα windows. Οπως σου είπα, σβήσε προγράμματα και ασε περίπου 80-90 gb για να το κανεις clone στον ssd. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καλησπερα σας, επειδη σε λαπτοπ με windows xp εχω βαρεθει να αλλαζω μηχανικους δισκους, μπορω να βαλω ssd.Δεν μπορω να βαλω αλλο λειτουργικο γιατι δεν τρεχει το προγραμμα που μας ενδιαφερει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καλησπερα σας, επειδη σε λαπτοπ με windows xp εχω βαρεθει να αλλαζω μηχανικους δισκους, μπορω να βαλω ssd. Δεν μπορω να βαλω αλλο λειτουργικο γιατι δεν τρεχει το προγραμμα που μας ενδιαφερει. Ευχαριστω Δεν θα έχεις καλές επιδόσεις με το πέρας του χρόνου σε xp καθώς δεν υποστήρίζουν trim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το πόσταρα και σε ένα άλλο θέμα, αλλά το γράφω κι εδώ, από την εμπειρία σας ανάμεσα σε win 7 64bit και win 8 64bit, υπάρχουν διαφορές ταχύτητας με έναν SSD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πώς τον βλέπετε; (crusial m4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 αν σχολιασετε του barca καντε κενα κοπο κ για τον δικο μου(νομιζω μικρα νουμερα ισως λογω sataII που υποθετω οτι εχω) kingston v300 60gb - sony vaio vpcf11m1e (2ετιας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα