Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη...

Μπα... για κοιτα, κατι αλλο παιζει...

attoc.jpg

testsata2.jpg

Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Για τον 12.0.0.1083

Sent from my iPhone using Insomnia

δεν είναι official νομίζω...

Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...

δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...

Για τον 12.0.0.1083

Sent from my iPhone using Insomnia

δεν είναι official νομίζω...

δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...
Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators

Τωρα ειναι πλεον ...

τι στο κέρατο, λίγο πριν postάρω το κοίταξα :P

Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia

όταν έδωσε το link ο Psycho δεν ήταν official κι ακόμα λέει ότι δεν είναι official :P

A ok Τhresh εχεις δικιο νομιζα οτι εννοουσες whql .Official οντως δεν ειναι ακομα...

Eντωμεταξυ βλεπω οτι και το chipset που εβαλα 9.4.0.1016 δεν ειναι ουτε αυτο αν και chipset εχει καιρο να βγει official .Παιζει τοσο ρολο ?

Τελικα καπου διαβασα οτι οι OCZ μερικες φορες κλειδωνουν σε ενα πρωτοκολο και δεν αλλαζουν αν δεν κανεις boot στο λειτουργικο που δινει η OCZ και τους το αλλαξεις απο εκει. Ετσι, εκανα boot με το OCZ tools και εβαλα την συνδεση να γινει σε sata3 (για καποιο λογο ειχε "κολλησει ως sata2), εκανα reboot τα win7 και η κατασταση αλλαξε τραγικα...

oczv3sata3.jpg

Ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!!

Στο Power options τον ssd τον εβαλα στο turn off hard disk after=never και το plan στο high performance .Εκανα καλα ? Βασικα επειδη εχω βαλει το pc να μην κοιμαται ποτε ποιο ειναι το νοημα να σβηνει ο ssd μετα απο πχ 20 λεπτα που το ειχε default ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...