pcfan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grnrg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δοκίμαζε ports και τρέχε benchmarks (ΑΤΤΟ), γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη η ένδειξη... Μπα... για κοιτα, κατι αλλο παιζει... Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia δεν είναι official νομίζω... Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Για τον 12.0.0.1083 Sent from my iPhone using Insomnia δεν είναι official νομίζω...Τον εχω στην port 0, ειναι sata3-6gbs, το καλωδιο γραφει 6gbs και δεν τον βλεπει ουτε ξεπερναει την ταχυτητα του sata2... Αλλωστε φαινεται το bottleneck ξεκαθαρα στο ATTO...δλδ στις άσπρες, στη μέσα όχι στην πάνω σωστά? δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει...Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δεν είναι official νομίζω... Τωρα ειναι πλεον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τωρα ειναι πλεον ...τι στο κέρατο, λίγο πριν postάρω το κοίταξα Αν μπρος στο site της intel τον εχει...λινκ εχει ποντάρει ένα άλλο μέλος μια-δυο σελίδες πίσω.Sent from my iPhone using Insomniaόταν έδωσε το link ο Psycho δεν ήταν official κι ακόμα λέει ότι δεν είναι official Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 A ok Τhresh εχεις δικιο νομιζα οτι εννοουσες whql .Official οντως δεν ειναι ακομα... Eντωμεταξυ βλεπω οτι και το chipset που εβαλα 9.4.0.1016 δεν ειναι ουτε αυτο αν και chipset εχει καιρο να βγει official .Παιζει τοσο ρολο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 παίζει να είναι και τα 2 beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το Chipset είναι Official, απλά το Site της Intel είναι gtp.. Το άλλο ήταν Beta και το έκαναν WHQL, μάλλον κάποιο λάθος έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ti beta αφου λενε whql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grnrg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τελικα καπου διαβασα οτι οι OCZ μερικες φορες κλειδωνουν σε ενα πρωτοκολο και δεν αλλαζουν αν δεν κανεις boot στο λειτουργικο που δινει η OCZ και τους το αλλαξεις απο εκει. Ετσι, εκανα boot με το OCZ tools και εβαλα την συνδεση να γινει σε sata3 (για καποιο λογο ειχε "κολλησει ως sata2), εκανα reboot τα win7 και η κατασταση αλλαξε τραγικα... Ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 και εμείς για το info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Στο Power options τον ssd τον εβαλα στο turn off hard disk after=never και το plan στο high performance .Εκανα καλα ? Βασικα επειδη εχω βαλει το pc να μην κοιμαται ποτε ποιο ειναι το νοημα να σβηνει ο ssd μετα απο πχ 20 λεπτα που το ειχε default ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ε ναι κλασικά, βέβαια αυτό δεν είναι για τον δίσκο με τα windows πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα