Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι και ναι.

Oταν εκανα disabled το windows search στο startup type ειδα οτι ενω εβγαλε το "disabled" εξακολουθει να λεει running .Nα πατηστω stop ή στην επομενη εκκινηση των windows θα σταματησει ?

Επισης οταν πατησα με δεξι κλικ τον C για να κανω disabled το indexing μου εβγαλε οτι στο swapfile.sys δεν μπορει να γινει disable το attribute( ιndexing) καθως και σε καποια αλλα και πατησα ingore all .Mετα περασε ενα processing oλο τον C και τελειωσε .Καλως πατησα ingore?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα ολα οσα λες αν και εχω ηδη ενα μηνα + το ssd και ειδα ξαφνικα 15 GB εξτρα χωρο ! καλο αυτο αλλα πως ακριβως εγινε ?? ελπιζω να μην εσβησα κατι χρησιμο ...

Προσφατα εκανα μια αλλαγη σε mobo (B75M-D3H)-cpu κλπ και ειχα εδω και κανενα χρονο εναν vertex 3 -120 και τον εβαλα στο νεο mini-συστημα μου, που αν και με υποστηριξη sata3 (Καλωδιο και θυρα) το intel rapid storage technology και τα windows τον αναγνωριζει ως sata 2 - 3gb/s

Εχω αλλαξει καλωδιο, παλι το ιδιο. Δοκιμασα αλλη θυρα (μηπως ειχα κανει λαθος μιας και μονο μια ειναι sata3), παλι το ιδιο.\

Υπαρχει θεμα στους drivers της mobo της intel ή εχει θεμα ο ssd?

<p>Στην port0 ειναι!</p>

Αν όντως δεν ειναι σε άλλη θύρα περασμένος τότε το μόνο που μένει ειναι να μην το υποστηρίζει η μητρική σου

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...