Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, αυτοί έχουν θέμα.. Οι 11.7.1013 είναι οι τελευταίοι WHQL και δουλεύουν μια χαρά.
eSATA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Samsung 840 120Gb (όχι ο pro) + Sabertooth 990fx R2.0Είμαι οκ ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 γιατί αυτά είναι τα νούμερα του απλού 840... 1
MasterX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω οι περισσότεροι δεν έχετε περάσει το Intel RST με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλότερες επιδόσεις. Όπως προείπε και ο ThReSh, πρώτα περνάμε τους Intel Chipset Drivers με αυτή τη διαδικασία γιατί αλλιώς δεν περνιούνται σωστά και μετά περνάμε τον τελευταίο Intel RST που είναι ο 11.7.1013 πριν λιγο εκανα φορματ τελικα.. οταν περνουσα τους Intel chipset drivers μαλλον εκανα βλακεια.. στην τριτη φωτο της παραπανω διαδικασίας του ThReSh, εκει που λεει "Run this program in compatibility mode for:" αντι να βαλω Windows Vista (Service Pack 2) εβαλα Windows 7.. Μετα διαπιστωσα οτι ηταν χαζη σκεψη, καθως δεν εχει νοημα να τρεξεις σε compatibility mode για την ιδια version των Windows που τρεχεις.. Παντως μετα την επανεκκινηση το συστημα πλεον οταν φορτωνε τα Windows κολλαγε με το που φορτωνε το wallpaper και δεν εδειχνε τιποτα αλλο.. Σωστα, αυτο εφταιξε; (επισης το αρχειο των Intel chipset drivers δεν ειχε τοσα πολλα αρχεια και φακελους οπως φαινεται στη φωτο, αλλα μονο 3-4 αρχεια, οποτε φανταστηκα οτι οι φωτο απο τις οδηγιες του ThReSh θα ειναι πανω σε λιγο παλιοτερους οδηγους) Οποτε ειπα για πιο γρηγορα να ξαναβαλω τα windows απο την αρχη.. Επισης για τον RST f6flpy-x64.zip που κατεβασα απο δω Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) RAID Driver .. Το ζιπακι εχει μεσα 6 αρχεια απο τα οποια τα 2 ειναι inf: iaAHCIC.inf και iaStorAC.inf .. Και στα 2 αν κανω δεξι κλικ και install μου λεει οτι δεν μπορει να κανει εγκατασταση με αυτο το τροπο!!! Πως να τα εγκαταστησω; και πρεπει να κανω εγκατασταση και στα 2 αρχεια;;; ή μηπως να δοκιμασω με καποια απο αυτα τα 2 αρχεια, που μαλλον θα ειναι πιο ευκολα; iata_enu.exe: provides English-only files if you have an English version of the operating system. iata_cd.exe: provides multiple language files if you have an operating system other than English. αλλα απο αυτα θα γινει εγκατασταση για 64bit ?
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Nαι δοκιμασε το iata_cd.exe θα στα βαλει μονο του και μετα θα σου πω πως να ελεγχξεις αν μπηκε ο AHCI controller..Στο λεει βεβαια και στο manual.
AiWaaa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 γιατί αυτά είναι τα νούμερα του απλού 840... ελπιζω να βελτιωθει με firmware update
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 λογικά, στο χέρι της Samsung είναι, δικός της controller... δεν είναι σαν τους sandforce που εξαρχής έπαιζαν στο max...
AiWaaa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή ο 840 απλός ειναι χειρότερος και απο τον 830 ? (μεγια τα 1000 μνμ μου)
MasterX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Nαι δοκιμασε το iata_cd.exe θα στα βαλει μονο του και μετα θα σου πω πως να ελεγχξεις αν μπηκε ο AHCI controller..Στο λεει βεβαια και στο manual. τα εβαλα.. ολα καλα..! στο AS SSD μου γραφει iaStorA - OK να κοιταξω και καπου αλλου για να βεβαιωθω οτι ο AHCI controller ειναι ΟΚ;
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 device manager ---aide atapi controllers δεξι κλικ στον intel ahci controller ----driver details και δες αν υπαρχει το iastor.sys
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή ο 840 απλός ειναι χειρότερος και απο τον 830 ? (μεγια τα 1000 μνμ μου) ναι...
giannisgokus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ενας φιλος(ο γαμπρος μου),μη σπασω την παραδοση, εβαλε εναν Intel 330 Series 60GB εκανε εγκατασταση των windows 7 και ολα καλα. Μετα "καταλαβε" οτι δεν αρκουν 60gb και πηρε τον Kingston HyperX 3K SSD 120GB Εδω αρχιζουν τα προβληματα,ενω ξεκινησε η εγκατασταση των windows 7 μετα κολλαει σε ενα σημειο χωρις να γινεται τιποτα,κινειται μονο ο κερσορας. Το συστημα του: Η μητρικη Επεξεργαστης Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Άνοιξε ένα θέμα, εδώ βγαίνουμε off topic. Πες μας αν έχει αφήσει συνδεδεμένο στο σύστημα και τον 60άρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα