Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δες το με Benchmarks, οι Drivers της Intel είναι απαραίτητοι για Maximum Performance.

Το ότι σου καθυστερεί λίγο το Boot-time δεν λέει απολύτως τίποτα, προφανώς τρέχει τα νέα Services..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον f6flpy-x64.zip κατεβασα.. win7 64bit θελω..

Αυτο το zip αρχειο στο site της intel  τι διαφορα εχει απο το iatacd.exe που ειναι το RST?

Eπισης αν θελω εγω να κανω  update το chipset πρεπει να κανω unistall το RST να εγκαταστησω το latest software chipset και μετα να ξαναβαλω το RST ή δεν πειραζει ?

Επεξ/σία από konstantinos77

Ναι, πρέπει να απεγκαταστήσεις τους RST πρώτα γιατί οι Chipset Drivers περιέχουν AHCI Driver ο οποίος θα κάνει Override τους RST.

Ok man thanks..

Bασικα μου εκανε εντυπωση τοσο καιρο που δεν ειχα βαλει σωστα το chipset επειδη ειχε bug το software της intel πως επαιζε σωστα το συστημα μου και δεν ειχε παρουσιασει προβλημα ...

Με τους νέους chipset δεν νομίζω να δεις διαφορά αλλά με τους τελευταίους RST θα δεις σίγουρα τόσο στα νούμερα όσο και στο μάτι..

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Φάνης, εφόσον μπορείς να αυξήσεις κάτι, έστω και τα νούμερα κάνοντας μια απλή διαδικασία, γιατί να μην το κάνεις ;

Και άμα κάνεις και κάποια άλλα Tweaks όπως να μην σου εμφανίζει το Boot GUI των Windows θα είσαι ακόμα πιο γρήγορος.

Αλλά μετά πάμε σε άλλα..

Ελα δεν ηξερα οτι γινεται αυτο ...

Βασικα στο λινκ αυτο που εδωσες Psycho που εχει στα γαλλικα τα software-drivers για τα intel chipset,απο κατω γραφει κατι για atom2760 .Αυτο τι ειναι ? Επισης βλεπω πιο κατω και αλλους drivers για το turbo memory driver κτλ .Αυτα ειναι χρησιμα?

Παντως εκανα την μλκ...ι@ και εβαλα τους beta rst (v12) και μου τα εκαναν ολα μπου$#@λο. Εχασα τον bootloader, εγινε ο sdd inaccessible και αλλα τετοια ωραια πραγματα, ηθικο διδαγμα...μενω στους stable κα δεν με  τρωει ο κ0λ%ς μου αλλη φορα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...