Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως σας φαίνονται τα νούμερα από τον Samsung 840 σε μητρική GA-Z68MX-UD2H-B3?

Το write μου φαίνεται πολύ χαμηλό. Η μέτρηση έγινε με το πρόγραμμα που είχε μέσα ο SSD (Samsung SSD Magician)

post-67232-0-77548000-1359810732_thumb.jpg

Δημοσ.

Απενεργοποισα στον firefox την cache από το σκληρό και τώρα θέλω να βάλω να χρησιμοποιεί την ram ως cache,πόσα mb να ορίσω; (εχω 4 gb ram)

Δημοσ.

Παιδια η λειτουργια του trim ειναι κατι που κανει αυτοματα ο ssd οταν σβησω καποια αρχεια ή πρεπει να το κανω εγω με καποιο τροπο manually ?

Eπισης στο samsumg magician εχει το temporary file clean up .Aυτο ποσο συχνα πρεπει να το κανω ?

καποια απαντηση εδω ????

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο το κοκκινο που μου γραφει και ειναι χαλια οι επιδοσεις ??

πρεπει  να εχει να κανει με τα διαμερισματα του δισκου !  ξερει καποιος πως θα το φτιαξω γ@@@ τον ssd ?? ευχαριστω ..

post-257413-0-57315600-1360172245_thumb.png

Δημοσ.

Βλέπω οι περισσότεροι δεν έχετε περάσει το Intel RST με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλότερες επιδόσεις.

Όπως προείπε και ο ThReSh, πρώτα περνάμε τους Intel Chipset Drivers με αυτή τη διαδικασία γιατί αλλιώς δεν περνιούνται σωστά και μετά περνάμε τον τελευταίο Intel RST που είναι ο 11.7.1013

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει αν τα παρακάτω νούμερα είναι καλά;

Σε mobo: Asrcock H61 , sata 3 , kingston v300 120gb , ahci enabled

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?cat=Specifications&Model=H61iCafe

20961p1.jpg

Καλά φαίνονται τα νούμερα για τον controler της μητρικής σου, σύμφωνα με το site τις asrock έχεις asmedia chipset, οπότε δεν θα δεις διαφορές στην ταχύτητα αν βάλεις η οχι τους drivers της ιντελ. Δες αν εχεις τους τελευταίους drivers για τον asmedia controller εκεί ίσως να δεις κάποια διάφορα προς τα πάνω.

SATA3- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectors by ASMedia ASM1061, support NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions

Δημοσ.

Βλέπω οι περισσότεροι δεν έχετε περάσει το Intel RST με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλότερες επιδόσεις.

Όπως προείπε και ο ThReSh, πρώτα περνάμε τους Intel Chipset Drivers με αυτή τη διαδικασία γιατί αλλιώς δεν περνιούνται σωστά και μετά περνάμε τον τελευταίο Intel RST που είναι ο 11.7.1013

Πως θα δω αν η μητρική μου είναι συμβατή ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...