Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αφού το λειτουργικό το έχεις στον SSD, τι σε νοιάζει πως πάει ο HDD που είναι secondary ?
MasterX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα πρέπει να βάλεις το AHCI και μετά τα windows με αυτη τη σειρα πηγαινα.. αλλα τι εννοεις "να βάλεις το AHCI";; τι πρεπει να κανω; εγω πηγαινα να το ενεργοποιησω μεσα απο το BIOS, οπως φαινεται στη δευτερη φωτο. Αλλα στο "Configure SATA as" μου εβγαζε μονο το "IDE".. για αυτο ειπα μηπως θελει firmware update η μητρική..
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αφού το λειτουργικό το έχεις στον SSD, τι σε νοιάζει πως πάει ο HDD που είναι secondary ? E τι σημασια εχει ,αν βγαζεις-βαζεις στον δευτερο σκληρο δεν πρεπει μια στο τοσο να κανεις ανασυγκροτηση ? Καλα ενταξει εγω μεχρι στιγμης βεβαια τον εχω κενο ακομα αλλα λεμε ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 με αυτη τη σειρα πηγαινα.. αλλα τι εννοεις "να βάλεις το AHCI";; τι πρεπει να κανω; εγω πηγαινα να το ενεργοποιησω μεσα απο το BIOS, οπως φαινεται στη δευτερη φωτο. Αλλα στο "Configure SATA as" μου εβγαζε μονο το "IDE".. για αυτο ειπα μηπως θελει firmware update η μητρική.. υπάρχει πιθανότητα να μην έχει AHCI mode η μητρική σου...
MasterX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 με αυτη τη σειρα πηγαινα.. αλλα τι εννοεις "να βάλεις το AHCI";; τι πρεπει να κανω; εγω πηγαινα να το ενεργοποιησω μεσα απο το BIOS, οπως φαινεται στη δευτερη φωτο. Αλλα στο "Configure SATA as" μου εβγαζε μονο το "IDE".. για αυτο ειπα μηπως θελει firmware update η μητρική.. υπάρχει πιθανότητα να μην έχει AHCI mode η μητρική σου...Και πως θα το δω αυτο;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20080429114702843&board_id=1&model=P5K δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή στο bios σου και θέλει μανούρα για να το ενεργοποιήσεις...
MasterX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20080429114702843&board_id=1&model=P5K δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή στο bios σου και θέλει μανούρα για να το ενεργοποιήσεις... δηλαδη ουτε με firmware update θα εμφανιστει λες ε; βλεπω η το κολπο που εκανε ο τυπος στο λινκ θελει και δισκετες και ταλαιπωρια.. Εσυ ThReSh τι προτεινεις να κανω; Να το αφησω σε IDE; Όσον αφορα το δευτερο προβλημα τι λες; επισης δοκιμαζοντας ετσι, χωρις να αλλαξω mode, ξεκινησε να φορτωνει τα αρχεια των Windows απο το DVD εγκατάστασης, αλλα μετα απο αυτο εβγαζε ενα wallpaper, νομιζω αυτο της εγκαταστασης, και εκει βλεπαμε μονο τον κερσορα να κινειται κανονικα, αλλα τιποτα αλλο, κανενα κουμπι για να προχωρησουμε, οποτε δεν μπορουσα να συνεχισω την εγκατασταση.. Δοκιμασα και με ενα δευτερο DVD εγκαταστασης (7αρια παλι, αλλη version, παλι απο το θείο..) αλλα ακριβως το ιδιο εκανε. Δεν δοκιμασα να περιμενω πανω απο 5 λεπτα.. παιζει να επρεπε να περιμενω παραπανω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 μάλλον ναι, παίζει άμα γίνει μλκια να σου μείνει και στα χέρια η μητρική... για τα windows no idea, ίσως να είναι πρόβλημα της έκδοσης που κατεβάζεις...
MasterX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ε αμα το λες εσυ, θα το αφησω ετσι.. ειναι του κολλητου το μηχανημα... για το αλλο θεμα, δοκιμασα παντως με 2 διαφορετικα δισκακια, με διαφορετικες εκδοσεις των 7 και στα 2 εκανε το ιδιο.. ενας φιλος μου ειπ[ε να περιμενω καλου κακου πανω απο 10λεπτο, μηπως αργει να αναγνωρισει κατι..
mike^^ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εχω το ιδιο προβλημα με τον MasterX.Η μητρικη μου ειναι η P5k και δεν υπηρχε η επιλογη AHCI.Ετσι το αφησα στο IDE.Μετα το benchmark μου εβγαλε αυτο . Btw ειναι sata2. H 3η επιλογη που ειναι αρκετα χαμηλη τι ειναι ακριβως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 για τρέξε το ΑΤΤΟ...
mike^^ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 για τρέξε το ΑΤΤΟ... Τα αποτελεσματα στο ATTO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 για sata 2 χωρίς ahci είναι μια χαρά...
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Tελικα το sata2 τα κοβει στο μισο ολα με λιγα λογια ...Το ahci λιγο ρολο πιστευω θα επαιζε και να το ειχε .
maxdore217 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημέρα λόγο χρονικού περιθωρίου που έχω μέχρι σήμερα για να βάλω τον mediacenter (δωρεάν) στα win8 αναγκάζομαι να περάσω εγκατάσταση σήμερα χωρίς να έχω διαβάσει αρκετά από το θέμα. έχω κάποιες σύντομες ερωτήσεις να κάνω όπως : Tα win8 θα τα ρίξω από boot usb πριν από αυτό έλεγξα αν έχει update o δίσκος μου sandisk 128gb αλλά δεν βρήκα από την εταιρία μάλιστα το μήνυμα που είδα είναι :NOTE: There is no functionality change between revisions and firmware is not interchangable. ερώτηση 1 πριν κάνω την εγκατάσταση τι άλλο να τσεκάρω ... εγώ θα έβαζα 1 boot usb -ssd achi και θα το έριχνα μου διαφεύγει κάτι άλλο? ερώτηση 2 το τριμ στα win8 είναι στανταρ απότι βλέπω. μέχρι την εγκατάσταση την σωστή διαδικασία θέλω μετά βλέπουμε...μπήκαν τελικά! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από maxdore217
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα