MasterX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οποτε για τους SSD με SandForce μετραμε με ΑΤΤΟ..Αλλα αν θελουμε ενα προγραμμα για να συγκρινουμε ταχυτητες SSD vs HDD, τι θα προτεινατε;
kousman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313676 νομίζω ότι είναι το ίδιο και στα 8... καλησπερα προσπαθησα να κανω οτι λεει στον οδηγο αλλα δεν υπαρχει φακελος msahci στο registry ..επισης επειδη θα εκανα φορματ στο δισκο πηγα στα bios να δω που ειναι η επιλογη για την αλλαγη απο sata σε ahci αλλα δεν βρηκα κατι...εχω bios phoenix version 2.40 ..ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για τρέξε το AS SSD benchmark και postαρε ένα screenshot του εδώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 νομίζω ότι παίζει κανονικά το AHCI, οπότε είσαι ok
kousman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ναι το ειδα ευχαριστω οι ταχυτητες ειναι κομπλε? νομιζω δεν υποστηριζει sata 3 το λαπτοπ μου οποτε μιλαμε για sata2 ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 αν έχεις intel mobo/cpu στο laptop πέρνα τους drivers για το chipset και μετά το RST 11.6 και ξανατρέξε το benchmark... αν και από ότι βλέπω είναι ο Intel 330 180gb? τρέξε μετά και το ΑΤΤΟ για να δούμε και τα compressible files
kousman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εκανα update τους drivers με το driver genious και εγκατεστησα και το intel rapid storage ...ετρεξα το AS SSD benchmark και στην θεση του storahci μου εχει το iastorA ...τι ειναι αυτο? οριστε και τα benchmark μετα απολα αυτα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 δείχνει ότι είναι drivers της Intel πλέον... τρέξε μια και το ΑΤΤΟ...
kousman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 δείχνει ότι είναι drivers της Intel πλέον... τρέξε μια και το ΑΤΤΟ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 για SATA2 τα νούμερα στο ΑΤΤΟ είναι πολύ καλά...
kousman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 για SATA2 τα νούμερα στο ΑΤΤΟ είναι πολύ καλά... ευχαριστωωω! κατι τελευταιο εχω βαλει σε dual boot και τα ubuntu χρειαζεται να κανω εκει κατι για να τρεχει σωστα ο δισκος?
MasterX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ο κολλητός μου πήρε τον KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120 GB SATA3 2.5'' εχει την μητρική ASUS P5K που υποστηριζει SATA2. πηγα προχτες να τον εγκαταστησουμε.. αφαιρω τον παλιο δισκο με τα WIN7 θελοντας να κανουμε ενα clean install στον νεο SSD.. παω μετα να ενεργοποιήσω το AHCI που μου ειπε ο ThReSh.. αλλα στο BIOS δεν το βλεπω.. μονο IDE εχει. (δειτε φωτο) θελει firmware update η μητρική; επισης το AHCI το ενεργοποιω μονο γι αυτο το δισκο; ή θα παρει και τους αλλους οι μπαλα (θα μεινουν και 2 HDD); επισης δοκιμαζοντας ετσι, χωρις να αλλαξω mode, ξεκινησε να φορτωνει τα αρχεια των Windows απο το DVD εγκατάστασης, αλλα μετα απο αυτο εβγαζε ενα wallpaper, νομιζω αυτο της εγκαταστασης, και εκει βλεπαμε μονο τον κερσορα να κινειται κανονικα, αλλα τιποτα αλλο, κανενα κουμπι για να προχωρησουμε, οποτε δεν μπορουσα να συνεχισω την εγκατασταση..Δοκιμασα και με ενα δευτερο DVD εγκαταστασης (7αρια παλι, αλλη version, παλι απο το θείο..) αλλα ακριβως το ιδιο εκανε. Δεν δοκιμασα να περιμενω πανω απο 5 λεπτα.. παιζει να επρεπε να περιμενω παραπανω;
k_dinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα πρέπει να βάλεις το AHCI και μετά τα windows
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Το οptimise drivers που ειναι το defragmenter των Windows 8 αν το απενεργοποιησουμε ,τοτε ναι μεν βοηθαει τον ssd αλλα απο την αλλη δεν βοηθαει τον δευτερο σκληρο ο οποιος το χρειαζεται .Εκτος αν μια στο τοσο το κανεις enable και πραγματοποιεις manual defrag.Tι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα