liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Όι, δε μας έκατσε το τζόκερ ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εχω τον 100αρη αλλα δεν νομιζω πως βαραει τετοια νουμερα. Αυτα μου θυμιζουν νουμερα με το bug του ICH10 οταν για πρωτη φορα κανεις boot σε windows μετα απο Overclock. Φυσικα αφου δεν εχω το εν λογο μοντελο μπορει να κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 3x postvilles Μπορω να κανω κατι για να τα ανεβασω και αλλο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Να πάρεις και εναν 4ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτόν τον δοκίμασε κανένας; raid 0 πρέπει να είναι. Aλλά τον vertex 2 τον πήρε κανείς; Αυτές είναι η επίδοσις το vertex2 σε P55 chipset, cpu ι750 4G ram, ο δίσκος δεν είναι δικός μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ποσους vertex εχει βαλει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Έναν από ότι φαίνεται αλλά μικρά είναι τα νούμερα στο seq read.Μικρότερα και από vertex απλό.Αυτό το 4k-64thrd ξέρει κανείς τι είναι;Εκεί έχει μεγάλη βελτίωση από τους πρώτους vertex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τι λετε ωρε παιδια ? Μικρα στο Seq ?? Ο απλος Vertex εχει 224 read seq, δεν μιλαμε για στραγαλια. Και ναι τον εχω και αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ που έχω chipset nforce 4 ultra και windows 7 64bit χωρίς να έχω βάλει nvidia drivers μιας και η nvidia δεν έχει βγάλει για 7, θα έχω πρόβλημα με το trimm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Λογικά όχι, οι drivers της nvidia δε το υποστηρίζουν προς το παρών, όχι των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τι λετε ωρε παιδια ? Μικρα στο Seq ??Ο απλος Vertex εχει 224 read seq, δεν μιλαμε για στραγαλια. Και ναι τον εχω και αυτον. Αυτό λέμε.Ότι είναι μικρότερα και από τον πρώτο.Με αυτή την έννοια είναι μικρά τα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομιζα πως αναφεροσουν στα 611..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα 611 είναι σε raid0 με πάνω από 2 δίσκους λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδιά στην υγεία του SSD στο crystal disc info πόσο % έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 100% good, με 1 μήνα χρήσης. Βέβαια να αναφέρω όταν τον είχα πρωτοβάλει μέχρι να τον βαλώ σε AHCI, μου έδειχνει κάτι κουλά 0% και bad..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα