Προς το περιεχόμενο

Foititario.com νεο φρεσκο site

Foititario

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To http://www.foititario.com ειναι ενα νεο site το οποιο στοχευει στους νεους ανθρωπους και οχι μονο! Στις σελιδες μας θα βρειτε νεα αθλητικα και πολιτικα , webtv , παιχνιδια για να περασετε το χρονο σας , ονειροκριτη για οποιον πιστευει σε αυτα, επεισοδια σειρων , chat , forum και πολλα αλλα! Το περιεχομενο του ανανεωνετε συνεχως!

Οποιος εχει ορεξη μπορει να ριξει μια ματια οπως επισης και η κριτικη ειναι δεκτη!

Η ιστοσελιδα εχει δημιουργηθει σε περιβαλλον flash , ισως αλλαξει το layout αλλα η flash θα μεινει flash! :lol:

Tα σχολια σας?

Ευχαριστουμε

Foititario Team

Δημοσ.

...

Tα σχολια σας?

...

θετικά:

-Απλό design με εύχρηστες κατηγορίες και εικονίδια αν και την "τηλεόραση" θα την ήθελα στο κέντρο.

-Καλό domain.

Αρνητικά:

-Κατηγορίες forum κλειδωμένες και κρυφες αν δεν είσαι μέλος. Σιγά μη μπω στη διαδικασία εγγραφής.

-Τα νεα δε λειτουργούν.Στα πρώτα έπαιρνα μήνυμα HTTP/1.1 404 Object Not Found

-Έλλειψη υλικού. Έχετε λίγο υλικό δικό σας και τα υπόλοιπα είναι link για άλλους ιστοτόπους.

-Webtv. Θεωρώ άτοπο τον όρο. Είναι απλά τα links για τα website των καναλιών

-Επεισόδια. Συλλογή από Links για το veoh. Πολλά άλλα sites το έχουν.

-Μουσική και τα πάρτυ που είναι;

Γενικά:

Πάσχει από το κλασσικό σύνδρομο "ήρθα είδα, έφυγα, ΑΝ τύχει ίσως περάσω πάλι". Μια συλλογή από Link δεν προσφέρει σοβαρό κίνητρο να είναι κάποιο τακτικός επισκέπτης. Χρειάζεται να βάλετε δικό σας υλικό που να ανανεώνεται τακτικά. Είστε σε καλό δρόμο (εντός στόχου) αλλά έχει δουλειά ακόμα.

Φιλικά

Δημοσ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ Γ@ΜΩΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ SITE!!!

ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ. Είχα τα ηχεία στο τέρμα από προηγούμενο τραγούδι και παραλίγο να πάθει η πολυκατοικία εγκεφαλικό από τα τύμπανα.

Κατά τα άλλα πολύ όμορφο στήσιμο, ωστόσο συμφωνώ με τα μείον του από πάνω :-)

Δημοσ.

ότι είπε ο από πάνω, μόνο που το εγκεφαλικό πήγα να το πάθω εγώ γιατί φορούσα τα ακουστικά.

'Ομορφο και μοντέρνο το design αλλά πραγματικά μου τη δίνουν τα sites που έχουν μουσική να παίζει by default.

Η μοναδική εξαίρεση που δέχομαι είναι αν πρόκειται για site μουσικού ή συγκροτήματος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στα παραπάνω αρνητικά να προσθέσω την χρήση greeklish - τουλάχιστον στην επικεφαλίδα του site (to pio neaniko site sto internet) αλλά και στους κανόνες που είδα γιατί η υπόλοιπη θεματολογία του forum είναι κλειδωμένη για τους επισκέπτες και δεν προχώρησα...

Είναι, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτο στη σημερινή εποχή, όπου όλοι μπορούν να γράψουν με ελληνικούς χαρακτήρες, να εμφανίζονται κανόνες ενός νέου ελληνικού forum γραμμένοι στα greeklish.

Δημοσ.

το interface δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα του σίτε (portal!?)

Δημοσ.

Έχω δει πολλά παρόμοια site τα οποία φιλοδοξούν αλλά τελικά δεν μαζεύουν τακτικούς χρήστες.Εμένα προσωπικά δεν μου προσφέρει κάτι για να ξαναμπώ.

Δημοσ.

Πολλα σχολια αυτο ειναι καλο! Καθε παρατηρηση ειναι για καλο!

Λοιπον ξεκινοντας

-Κατηγορίες forum κλειδωμένες και κρυφες αν δεν είσαι μέλος. Σιγά μη μπω στη διαδικασία εγγραφής.

-Τα νεα δε λειτουργούν.Στα πρώτα έπαιρνα μήνυμα HTTP/1.1 404 Object Not Found

-Έλλειψη υλικού. Έχετε λίγο υλικό δικό σας και τα υπόλοιπα είναι link για άλλους ιστοτόπους.

-Webtv. Θεωρώ άτοπο τον όρο. Είναι απλά τα links για τα website των καναλιών

-Επεισόδια. Συλλογή από Links για το veoh. Πολλά άλλα sites το έχουν.

-Μουσική και τα πάρτυ που είναι;

Για το φορουμ και τις κλειδωμενες κατηγοριες. Σκεφτηκαμε να το κανουμε ετσι για να γλιτωσουμε το leeching παρολαυτα εχω ακουσει και αλλους να λενε οτι τα κλειδωμενα θεματα δλδ αυτα που χρειαζετε να κανει register για να τα δεις ειναι κακη ιδεα οποτε τα ξεκλειδωσα τωρα μπορει να τα δει ο οποιοσδηποτε.

Για τα νεα γινετε χειροκινητη ανανεωση των links και υπαρχει το σχετικο μηνυμα για τις 12 το βραδυ και μετα οτι δεν θα λειτουργουν επειδη βαζω τα links της επομενης μερας και μεχρι να τα ανεβασουν στο Internet βγαζουν αυτο το μηνυμα, τα επισοδεια ειναι απο veoh κτλ επειδη δεν θελω να εμπλακω στο νομο περι πνευματικων δικαιωματων νομιζω οτι αν οι ταινιες / επισοδεια ειναι σε τετοια site στυλ veoh, youtube δεν κανω παρανομια περι πνευματικων δικαιωματων.

Στα παραπάνω αρνητικά να προσθέσω την χρήση greeklish - τουλάχιστον στην επικεφαλίδα του site (to pio neaniko site sto internet) αλλά και στους κανόνες που είδα γιατί η υπόλοιπη θεματολογία του forum είναι κλειδωμένη για τους επισκέπτες και δεν προχώρησα...

Είναι, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτο στη σημερινή εποχή, όπου όλοι μπορούν να γράψουν με ελληνικούς χαρακτήρες, να εμφανίζονται κανόνες ενός νέου ελληνικού forum γραμμένοι στα greeklish.

Ηταν στα "πρεπει να φτιαξω " λιστα :-) Τωρα ειναι οκ παρολαυτα στο φορουμ δεν μπορω να γραψω ελληνικα :X Χρησιμοποιω SMF εχω κατεβασει τις γλωσσες κτλ αλλα οταν παω να γραψω ελληνικα στην προεπισκοπιση μυνηματος τα βγαζει μια χαρα αλλα αν κανω post τα βγαζει ιερογλυφικα κτλ .

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ Γ@ΜΩΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ SITE!!!

ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ. Είχα τα ηχεία στο τέρμα από προηγούμενο τραγούδι και παραλίγο να πάθει η πολυκατοικία εγκεφαλικό από τα τύμπανα.

Κατά τα άλλα πολύ όμορφο στήσιμο, ωστόσο συμφωνώ με τα μείον του από πάνω

Σε νιωθουμε και ηδη το φτιαξαμε αυτο! χεχε!

Έχω δει πολλά παρόμοια site τα οποία φιλοδοξούν αλλά τελικά δεν μαζεύουν τακτικούς χρήστες.Εμένα προσωπικά δεν μου προσφέρει κάτι για να ξαναμπώ.

Αυτο το φοβομασταν.... Ψαχνουμε λυσεις σε αυτο αλλα δεν βρισκουμε μεχρι στιγμης. Ακομα προσπαθουμε!

Δημοσ.
To http://www.foititario.com ειναι ενα νεο site το οποιο στοχευει στους νεους ανθρωπους και οχι μονο! Στις σελιδες μας θα βρειτε νεα αθλητικα και πολιτικα , webtv , παιχνιδια για να περασετε το χρονο σας , ονειροκριτη για οποιον πιστευει σε αυτα, επεισοδια σειρων , chat , forum και πολλα αλλα! Το περιεχομενο του ανανεωνετε συνεχως!

Οποιος εχει ορεξη μπορει να ριξει μια ματια οπως επισης και η κριτικη ειναι δεκτη!

Η ιστοσελιδα εχει δημιουργηθει σε περιβαλλον flash , ισως αλλαξει το layout αλλα η flash θα μεινει flash! :lol:

Tα σχολια σας?

Ευχαριστουμε

Foititario Team

Κάτι που δε μου έκατσε καλά είναι ότι έχεις βάλει ειδήσεις χωρίς την πηγή τους. Κρίμα δεν είναι να προβάλλεσαι αλλά να μην αναφέρεις και τις πηγές από τις οποίες βασίζεται το υλικό σου; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...