nakostyphoon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Πήρα πρίν από 10 μέρες έναν P4 2,4 533Mhz με ένα M/B QDI και chip SIS645 από έναν γνωστό μου που τα βρίσκει φτηνά και μου δείχνει idle temp 45 C ενώ σε full load μου δείχνει έως και 65 C . Χρησιμοποιώ το Motherboard Monitor αλλά και το BIOS τις ίδιες τιμές μου δείχνει. Τον έβαλα και σε άλλο μηχάνιμα και η θερμοκρασία του ήταν 25 C και έφτασε στα ζόρια 32 C .Στο άλλο όμως μηχάνημα δεν υποστήριζε το Motherboard (αν είναι δυνατόν Motherboard με chip της Intel να μην έχει επιλογή για 133 fsb) το 133 fsb έτσι δούλευε στα 1,8Ghz. Να τονίσω όμως ότι και στο Motherboard της QDI που έχω με fsb στο 100 πάλι τις ίδιες υψηλές θερμοκρασίες δείχνει. Φυσικά δοκίμασα και έναν άλλο επεξεργαστή στο Motherboard της QDI και πάλι έδειχνε τις ίδιες τρελές ενδείξεις άντε κανα δυό βαθμούς κάτω λόγω του ότι έβαλα έναν στα 1,5Ghz. Ακόμα οι ενδείξεις πηδάνε π.χ. από 45 C σε 56 C μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ! Επίσης τα usb που έχει το Netmod μία το βλέπουν συνδεδεμένο και μία το "χάνουν" . Τι λέτε να γίνεται; Μάλλον πρέπει να αλλάξω M/B ή απλά να αδιαφορώ για τις τρελές ενδείξεις ;
petros1815 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Πήγαινε στο http://www.qdi.nl/bbs/ και κάνε την ερώτησή σου. Θα σου απαντήσουν γρήγορα.
DeCoN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 QDI...... 1) Dokimase kana BIOS upsate gia tis treles endeikseis, oxi oti 8a eprepe na se anhsyxoun an den kollaei o ypologisths... 2)Perna neous drivers gia to chipset ths SiS mpas kai ly8ei to prob. tou NetMod 3)Peta th QDI kai pare mia sobarh MoBo.... Just Kidding..
Darkchild Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Το πιθανότερο είναι να σου δίνει λάθος ενδείξεις το mobo σου. Εγώ έχω ενα QDI Kudoz 7e με έναν AthlonXP 1500+ και από 48 βάθμους μου έδειχνε 65 μέσα σε 1-2 δεύτερα! Αυτά απο το MBM V5.0 . Λογικά δεν πρέπει να ανυσηχείς.
nakostyphoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ ρε παιδιά φυσικά και δεν θα το διακινδινεύσω και θα βάλω ένα καλό mobo Epox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.