evagelos_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Εχω μια εφαρμογή σε .net και έχω και τον κώδικα και θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές. Προσπαθώ να φτιάξω μια φόρμα που να διαβάζει απο sqlite αλλά πετάει μύνημα "no connection associated with this command" Εχω βάλει το "using System.Data.SQLite;" Χρειάζεται και τίποτα άλλο ή απο αλλού χτυπάει; το μύνημα λάθους; Ευχαριστώ
bookysmell2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 >SQLiteConnection db = new SQLiteConnection("Data Source=file.db3; Version=3; FailIfMissing=false; Journal Mode=Off;"); db.Open(); using (SQLiteCommand myCommand = new SQLiteCommand(db)) { myCommand.CommandText = "CREATE TABLE ..."; myCommand.ExecuteNonQuery(); } db.Dispose(); Με την εγκατάσταση του System.Data.SQLite έχεις κι ένα αρχείο βοήθειας στο Start Menu. Έχει και παραδείγματα μέσα. Ρίξ' του μια ματιά.
evagelos_21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ενώ την καλούσα, δεν την αρχικοποιούσα ποτε!!! thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.