chad21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 έχω κατεβάσει ένα αρχείο το οποίο είναι σε μορφή jar. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το τρέξω? Χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα? Είμαι λίγο ασχετος..ευχαριστώ!
thanos713 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 έχω κατεβάσει ένα αρχείο το οποίο είναι σε μορφή jar. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το τρέξω? Χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα? Είμαι λίγο ασχετος..ευχαριστώ! Το αρχείο jar μπαίνει κατά κύριο λόγο σε κινητά. Εσύ για τι πράμα το θες?
chad21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 έχω κατεβάσει ένα αρχείο, δν ξέρω ακριβώς μάλλον είναι κάποιο παιχνίδι, το οποίο είναι σε μορφή jar
thanos713 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 έχω κατεβάσει ένα αρχείο, δν ξέρω ακριβώς μάλλον είναι κάποιο παιχνίδι, το οποίο είναι σε μορφή jarΤο παιχνίδι το θες για το κινητό? Αν ναι πέρασε το στο κινητό και το τρέχει το κινητό κανονικά, άμα το θες για τον υπολογιστή και είναι executable κατέβασε αυτό http://java.com/en/download/ και εγκατέστησέ το. Κάνε μετά στο jar δύο αριστερά κλικ για να ανοίξει και άμα είναι executable ανοίγει ο browser και το βλέπεις. Στείλε μας το αρχείο μήπως καταφέρουμε να καταλάβουμε.
chad21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ok το πέρασα στο κινητό και το είδα..ευχαριστώ!!!!!
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Οι εφαρμογές σε java τρέχουν με την εντολή java -jar disk:\path\arxeio.jar. Καθαρά εγκυκλοπαιδικά.... Για mobile games πρέπει να έχεις την ανάλογη έκδοση java for mobile. Δεν το έχω δοκιμάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.