giannnispapdo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 εχω λειτουργικο συστημα windows vista home basic και θελω να βαλω windows 7 .εσεις τι μου προτινετε να κανω?επισης μπορω να βαλο windows 7 home premium?αυτο εξαρτατε απο τις δυνατοτητες του υπολογιστη???
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Ειδήσεις - Lobby. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Είτε upgrade είτε format και install, προτείνω το δεύτερο. Αν το pc σου ήταν εντάξει από άποψη hardware για τα vista, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χεις πρόβλημα με τα 7. Το παραπάνω link έχει κάποιο tool για έλεγχο συμβατότητας.
giannnispapdo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Είτε upgrade είτε format και install, προτείνω το δεύτερο. Αν το pc σου ήταν εντάξει από άποψη hardware για τα vista, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χεις πρόβλημα με τα 7. Το παραπάνω link έχει κάποιο tool για έλεγχο συμβατότητας. thanks!!!!!
giannnispapdo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 thanks!!!!! ξερεις μηπως γιατι μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αυτο το αρχειο για να δεις αν ο υπολογιστη σουν υποστιριζει τα windows 7? ---------- Προσθήκη στις 13:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ---------- Είτε upgrade είτε format και install, προτείνω το δεύτερο. Αν το pc σου ήταν εντάξει από άποψη hardware για τα vista, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χεις πρόβλημα με τα 7. Το παραπάνω link έχει κάποιο tool για έλεγχο συμβατότητας. ξερεις μηπως γιατι μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αυτο το αρχειο για να δεις αν ο υπολογιστη σουν υποστιριζει τα windows 7?
giannnispapdo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Από εδώ κατεβαίνει; ok κατεβενει ---------- Προσθήκη στις 09:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:02 ---------- Είτε upgrade είτε format και install, προτείνω το δεύτερο. Αν το pc σου ήταν εντάξει από άποψη hardware για τα vista, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χεις πρόβλημα με τα 7. Το παραπάνω link έχει κάποιο tool για έλεγχο συμβατότητας. αυτο το site ειναι μονο για upgrade?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.