fabio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το sentinel ειναι αξιοπιστο οσον αφορα τος ssd? Σχεδον καθε 15 μερες καταβαζει το health του ssd 1% αν και στο overview λεει οτι ο δισκος ειναι τελεια κατασταση και πουθενα δεν γραφει κατι κακο Εν τω μεταξυ φτασαμε στο 89% και εχω αρχισει να αγχωνομαι ....
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Στο tab SMART του προγράμματος αναφέρει τίποτα που να δικαιολογεί την πτώση; Δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση αλλά TRIM υποστηρίζει ο SSD;
fabio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 πουθενα δεν γραφει κατι κακο σε εναν αλλο δισκο με health 98% εχει και ενα ερωτηματικο , στον ssd τιποτα για το trim με πιανεις αδιαβαστο καπως αλλα απο λιγο ψαξιμο 99% δεν εχει
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μη σε απασχολεί, δεν είναι αξιόπιστες αυτές οι ενδείξεις όσον αφορά το health του δίσκου. Αντίστοιχη απορία με την δική σου θα δεις εδώ, όπου στο 5ο post αναφέρεται και ένας κάπως πιο αξιόπιστος τρόπος να υπολογίσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δίσκος.
EddieObscurant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε μένα σε 2 ιντελ ssds (40αρη και 80αρη) δουλεύει κανονικά. Εχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση (3.1)? Αν έχει πάντως κάποιο πρόβλημα, σου γράφει απο κάτω πιο είναι, καθώς και στο smart έχει θαυμαστικό δίπλα στην ένδειξη. πχ
fabio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Thanks παιδες @EddieObscurant στο overview μου βγαζει ακριβως το ιδιο στο smart οπως ειπα δεν έχει κατι περιεργο = δεν εχει θαυμαστικα εχω το 3.00 pro αλλα θα δοκιμασω και την τελευταια εκδοση Το απογευμα θα δοκιμασω αυτο που προτινε ο liopyr
random Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 όποιος έχει όρεξη διαβαζει εδώ για τα advanced options του hd sentinel και πώς έχει 3 τρόπους να αξιολογεί τα ίδια smart δεδομένα http://www.hdsentinel.com/help/en/52_cond.html (σελιδα αυτού) Note: usually the different health values follow the formula: Vendor specific >= Default >= More strict By using the "more strict" method, the health value decreases drastically in case of any small problem, so the use of this method is recommended only when no (even small) problem is allowed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.