Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για MSN

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,εχω το εξης προβλημα:οταν ανοιγω τον υπολογιστη και χωρις να εχω ρυθμισει κατι με πεταει μεσα στο msn και μαλιστα online αλλα εμενα μου δειχνει οτι ειμαι εκτος. οταν παω να μπω μου γραφει: εγινε εξοδος απο την υπηρεσια net messenger επειδη εισηλθατε σε αλλη τοποθεσια. πως μπορω να το διορθωσω αυτο; πολλες φορες ειμαι online ενω εγω νομιζω οτι δεν ειμαι καν στο msn eυχαριστω

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Φιλε μου επειδη χθες γραφτηκα στο φορουν για πρωτη φοα τι εννοεις να κανω;δε φαινεται τι ρωταω; Που το ρυθμιζω αυτο που λες;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Οκ τον αλλαξα τον κωδικο μου,αλλα τη μυστικη ερωτηση που παω για να την αλλαξω? (και γιατι να τα κανω αυτα δεν εχω καταλαβει?) Ευχαριστω

Δημοσ.
εγινε εξοδος απο την υπηρεσια net messenger επειδη εισηλθατε σε αλλη τοποθεσια.

Αυτό το λέει

γιατί μαλλον μπαίνει κάποιος άλλος με το msn σου

η κάποιο άλλο pc σου με το ιδιο msn

Δημοσ.

Αν έχεις ΧΡ κατά πασα πιθανότητα ανοίγει το ενσωματωμένο πεπαλαιωμένο windows messenger 4.7 κι απλά δε το βλέπεις αλλα αυτό είναι online. γιαυτο κι όταν εσύ μετά μπαίνεις από το msn σε πετάει έξω το παλιό αυτόματα και βλέπεις αυτό το μηνυμα.

Δημοσ.

Μηπως φταιει οτι μπαινω εγω απο το iphone μου? Αυτο με τη μυστικη ερωτηση πως την αλλαζω? Και αυτο με το παλιο το msn πως το σβηνω? (εχω xp). Ευχαριστω

Δημοσ.

Όταν λες "μπαίνεις από το iPhone σου"; Μπαίνεις MSN απ' το PC και στα καπάκια μπαίνεις κι απ' το iPhone (ή το αντίθετο); Λογικά τότε θα σε "πετάξει" απ' την πρώτη, χρονολογικά, τοποθεσία για να μπεις από τη δεύτερη.

Για την μυστική ερώτηση, πας στις ρυθμίσεις του hotmail κι από 'κει στο "διαχείριση κωδικών πρόσβασης και αριθμών PIN" και από εκεί θα την αλλάξεις.

Για το MSN των Windows, δες απλά αν ανοίγει στο start-up (ψάξε για το εικονίδιό του στη μπάρα εργασίας κάτω-κάτω δίπλα στο ρολόι ή κάνε ένα alt+ctrl+del και ψάξε στις διεργασίες ή χτύπα ένα msconfig από το Έναρξη/Εκτέλεση και ψάξε από εκεί).

Δημοσ.

εγω να σου πω την αληθεια θεωρω σιγουρο οτι ανοιγει αυτοματα το windows messenger το παλιο και απαρχαιωμενο που ειχαν τα χp!προσεξε για κανενα εικονιδιο παρομοιο με αυτο του windows live messenger κατω δεξια(αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν σαν εικονιδιο πρασινο σκουρο ή μπλε) και ρυθμισε το ωστε να μην μπαινει αυτοματα με το που ανοιγεις τον υπολογιστη!διπλο κλικ σε αυτο το εικονιδιο αν το δεις και μετα στις επιλογες ξετσεκαρεις την επιλογη αυτοματη συνδεση οταν ανοιξει ο υπολογιστης ή κατι αναλογο!

επισης μπορεις να το δεις και πατωντας alt-control-delete τι προγραμματα τρεχουν πισω!

Δημοσ.

Οταν λεω οτι μπαινω απο το iphone μου αναφερομουν στο insomnia,οτι μπαινω στο insomnia απο το iphone app insomnia.(Μηπως για αυτο μου ζητηθηκε να αλλαξω τον κωδικο μου και τη μυστικη ερωτηση?) Στο msn τωρα,ναι εχετε δικιο τρεχει αυτο το αρχαιο msn απο μονο του οταν ανοιγω τον υπολογιστη αλλα δε μπορω να βρω την επιλογη να το ρυθμισω...Αν προσπαθησω να το σβησω τελειως χωρις φυσικα να σβηστει και το msn που εχω τωρα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, δεξιά που είναι τα μπλοκαρισμένα Contacts είναι αυτά που έχω μπλοκάρει εγώ ή αυτά που με έχουν μπλοκάρει?

msn.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...