stergi17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας...θα ηθελα να αγορασω ενα fan controller επειδη ο θορυβος των ανεμιστηρων και του stock (amd επεξεργαστη) ειναι ανυποφορος.Λεω να αγορασω αυτον: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154&u=ZALMAN-ZM-MFC1-MULTIFAN-CONTROLLER Τον εχει κανεις?Εχετε να προτεινετε καποιον αλλο? (Μου αρεσει επειδη θα εχει και τα μπλε ledakia ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 PWM δεν έχεις; Μιλάμε για παλιό pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το έψαχνα και εγώ πριν λίγο καιρό αν τελικά πας σε αυτό, το έχει και το pc1 στα 18 euro http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002585 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos_18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 την ψυκτρα της cpu μπορεις να την ρυθισεις μεσα απο το bios. αν εχεις και αλλα ανεμιστρονια τοτε το κοντρολερ κανει καλη δουλεια..το ιδιο εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα..στα δυο τελευταια διακοπτακια εχω συνδεσει τις λαμπες του κουτιου.. δες και μια εικονα πως φαινεται με αναμμενα τα λαμπακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για την φωτογραφια!Μαλλον αυτο θα παρω αλλα απο e-shop επειδη απο pc1 θα πρεπει να πληρωσω και τα μεταφορικα... @caution Τι εννοεις PWM? Απο οτι ειδα στο google εχει να κανει με το ρευμα? (το Pc ειναι της υπογραφης μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Οι ανεμιστήρες που έχουν 4pin -όπως ο δικός σου- (όχι molex) μπορούν να ρυθμίσουν τις στροφές τους (με την τεχνολογία PWM). Αυτό μπορείς να το κάνεις από το bios αλλά και από το Αmd OverDrive Τώρα αν είναι αισθητικοί οι λόγοι που θέλεις ένα fan controller - πάω πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Α οκ θα το ψαξω τοτε πρωτα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 την ψυκτρα της cpu μπορεις να την ρυθισεις μεσα απο το bios. αν εχεις και αλλα ανεμιστρονια τοτε το κοντρολερ κανει καλη δουλεια..το ιδιο εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα..στα δυο τελευταια διακοπτακια εχω συνδεσει τις λαμπες του κουτιου..δες και μια εικονα πως φαινεται με αναμμενα τα λαμπακια. Αυτή είναι η Coolermaster 690 II; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι φιλος, αυτη ειναι η "κουταρα" που λες... Το εχω δει απο κοντα, το εχω "αγγιξει" κιολας και ωφειλω να πω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες value for money επιλογες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahh1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809421&u=AEROCOOL-TOUCH-2000 το πήρα πρόσφατα σε προσφορά 30ε και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. μονο που πρέπει το φαν να έχει αισθητήρα στροφών για να μορει να το κατεβασει. δεν ανεβάζει στροφές βάση θερμοκρασίας άλλα πάει στο 100% όταν περάσει το όριο που θα του βάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos_18 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή είναι η Coolermaster 690 II; ναι φιλε μου αυτο ειναι...το κουτι ειναι αψογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panchociv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 @ stergi17, αν δεν έχεις αγοράσει κάποιο ήδη, ρίξε μια ματιά και σε αυτόν : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806328&u=ZALMAN-ZM-MFC1-PLUS-FAN-CONTROLLER-BLACK κυρίως λόγω της καλής του τιμής και ότι μπορείς να ελέγξεις 6 διαφορετικούς ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 οκ! ευχαριστω για τις προτασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.