Προς το περιεχόμενο

Hacker Test ? :o

Αρούκος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Βρήκα ένα pseudo-hacker test στο Ίντερνετ πάνω στη βαρεμάρα μου.. (όχι τώρα δηλαδή, πριν κάνα μήνα αλλά ήθελα να το λύσω πρώτα πριν το ποστάρω)

Δεν είναι κανονικό (κατά τη γνώμη μου), απλή λογική θέλει (καμιά φορά και νουμπιά..:P)

Έχει 20 levels, περνάς το καθένα και πας στο άλλο βρίσκοντας τους κωδικούς της κάθε σελίδας ή απλά την επόμενη...

Κατάφερα να το τελειώσω σε 2 ώρες και 13 λεπτά...εσείς; :devil:

Δημοσ.
Γεια σας! Βρήκα ένα pseudo-hacker test στο Ίντερνετ πάνω στη βαρεμάρα μου.. (όχι τώρα δηλαδή, πριν κάνα μήνα αλλά ήθελα να το λύσω πρώτα πριν το ποστάρω)

Δεν είναι κανονικό (κατά τη γνώμη μου), απλή λογική θέλει (καμιά φορά και νουμπιά..:P)

Έχει 20 levels, περνάς το καθένα και πας στο άλλο βρίσκοντας τους κωδικούς της κάθε σελίδας ή απλά την επόμενη...

Κατάφερα να το τελειώσω σε 2 ώρες και 13 λεπτά...εσείς; :devil:

πως εμαθες?? ειδες κανενα hacking tutorial??

Δημοσ.

Όχι..η λέξη κλειδή για (σχεδόν) όλα τα επίπεδα είναι source-code δηλαδή ο Πηγαίος Κώδικας της σελίδας. Χρησιμοποιώντας τον μπορείς να βρεις τον κωδικό ή οδηγίες που θα σε πάνε στην επόμενη σελίδα..στην αρχή και μένα μου φαινόταν δύσκολο αλλά τελικά είναι γελοίο αν χρησιμοποιήσεις τη λογική σου...

Δημοσ.
Όχι..η λέξη κλειδή για (σχεδόν) όλα τα επίπεδα είναι source-code δηλαδή ο Πηγαίος Κώδικας της σελίδας. Χρησιμοποιώντας τον μπορείς να βρεις τον κωδικό ή οδηγίες που θα σε πάνε στην επόμενη σελίδα..στην αρχή και μένα μου φαινόταν δύσκολο αλλά τελικά είναι γελοίο αν χρησιμοποιήσεις τη λογική σου...

ναι ειδα το λυσαρι στο youtube αλλα αμα βαλω javascript : a στο add bar δεν μου βγαζει το αποτελεσμα ... :fear::fear:

Δημοσ.

Lol! Προφανώς θα είδες κάποιο απ' τα γνωστά ηλιθιώδη "how to hack a website" videos. Τα περισσότερα δίνουν μια javascript εντολή η οποία κάνει τη σελίδα κάτι σα script editor, δηλαδή που κουνάς αντικείμενα ή τα διαγράφεις κλπ. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη. Είναι hacker test, κάνεις συγκεκριμένα πράγματα για να πηδάς απ' το ένα επίπεδο στο άλλο..υπάρχει και γι' αυτό λυσσάρι και σε youtube και σε google αλλά το θέμα είναι να ασχοληθείς λίγο, παρ' το σαν σπαζοκεφαλιά :-D

Δημοσ.

ειδα το λυσαρι στο youtube για την συγκεκριμενη σελιδα αλλα ετσι και αλλιως πρεπει

να βρω το value του "a" και δεν ξερω πως να το βρω

εχω κανει λιγο προγραμματισμο στη σχολη (python , c ) αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα

απο την στιγμη που κολλαω δεν μπορω να το παρω σαν σπαζοκεφαλια...:cry::cry:

εχεις κανα τιπ να μπω στο πνευμα??:whistle:

Δημοσ.

{

var a="null";

function check()

{

if (document.a.c.value == a)

{

document.location.href="http://www.hackertest.net/"+document.a.c.value+".htm";

}

else

{

alert ("Try again");

}

}

}

</script>

o τυπας στο λυσαρι παει μετα και γραφει javascript : a στο add bar και του βγαζει το

value

1 level :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

στη σχολη βγαζαμε το value ενος χαρακτηρα αναλογα με το ASCII στην περιπτωση του a ειναι 97

ascii_table.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιον τυπά είδες..πάντως υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος χωρίς να χρησιμοποιήσεις καμία άχρηστη βάλιου "έι". Ο Κωδικός βρίσκεται στο code που έστειλες και είναι στην αρχή συγκεκριμένα, ψάξε λίγο θα τον βρεις.. ->

var

(Επίσης το ascii table που έστειλες κράτησέ το, θα το χρειαστείς αργότερα)

Δημοσ.

του βαζω null και μου βγαζει αλλο παραθυρο που λεει please enter password

του βαζω παλι null??? και μετα λεει refresh now και μου βγαζει παλι το απο πανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...