kitos14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας, ψάχνω εδώ και μερικές μέρες να βρω κάποια σελίδα στο internet από την οποία μπορώ να αγοράσω ρούχα αλλά δεν βρήκα κάτι καλό και φθηνό. Ψάχνω για ρούχα για να τα φοράω έξω. Το μόνο που έχω βρει είναι το yoox.com το οποίο όμως έχει μόνο ρούχα επώνυμα και όπως καταλαβαίνετε είναι ακριβά. Αν γνωρίζετε καμιά καλή σελίδα παρακαλώ γράψτε την εδώ...
halvas0000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας, Μπορειτε να μου πειτε κανενα site που να πουλαει ιμιτασιον? ελπιζω να μην παραβιαζω κανεναν ορο... ευχαριστω.
Nomikaria Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας,ψάχνω εδώ και μερικές μέρες να βρω κάποια σελίδα στο internet από την οποία μπορώ να αγοράσω ρούχα αλλά δεν βρήκα κάτι καλό και φθηνό. Ψάχνω για ρούχα για να τα φοράω έξω. Το μόνο που έχω βρει είναι το yoox.com το οποίο όμως έχει μόνο ρούχα επώνυμα και όπως καταλαβαίνετε είναι ακριβά. Αν γνωρίζετε καμιά καλή σελίδα παρακαλώ γράψτε την εδώ... Κοίτα κι εδώ. Εχει μεγάλη ποικιλία και σχετικά καλές τιμές. edit:μόνο γυναικεία,δεν ξέρω αν εννοείς αντρικά..)
kitos14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα κι εδώ. Εχει μεγάλη ποικιλία και σχετικά καλές τιμές. edit:μόνο γυναικεία,δεν ξέρω αν εννοείς αντρικά..) Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου άλλα ψάχνω ανδρικά ρούχα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.