tassos_7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 φερει το σημα visa electron η debit card της κυπρου? αν φερει απλα το σημα visa χωρις το electron οπως πχ η χρεωστικη της πειραιως (green card) δεν γινεται δεκτη νομιζω σε ηλεκτρονικες συνναλαγες. αλλος λογος που μπορει να μη γινει δεκτη μη συνναλαγη ειναι καποια μικρη διαφορα στο ονομα του ιντερνετικου λογαριασμου και του ονοματος που φαινεται πανω στην καρτα. επισης μπορει αν εκανες καταθεση στη καρτα μεσω atm τα λεφτα θα φανουν συνηθως ή το βραδυ ή την επομενη εργασιμη. Πρωτον εκει που επελεξα να κανω καταθεση ειναι η επιλογη που ελεγε "visa electron/visa" Η καρτα λεει VISA μονο.(Αλλα δεν πιστευω οτι φταιει αυτο γιατι κανει για ηλεκτρονικες συνναλαγες.) Δευτερον το ονομα του ιντερνετικου λογαριασμου και του ονοματος που φαινεται πανω στην καρτα ειναι το ιδιο.(greeklish και στα δυο) Τριτον εκανα καταθεση στο ταμειο της τραπεζας μαζι με το ανοιγμα του λογαριασμου και την εκδοση της καρτας.(Αυτα εγιναν εχθες.) Μου ειπαν οτι η καρτα θα "ενεργοποιηθει" μπορω να την χρησιμοποιησω απο αυριο. (δηλαδη σημερα)
Porg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το καλήτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλ στην τράπεζα. Επίσης θα πρότεινα να ψάξεις καλύτερη εταιρία πχ bet365 η william hill, δες και τις προσφορές εγγραφής τους μήπως βολέψει κάτι
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο που εχω να σου πω οτι και μια καρτα της εθνικης και η χρεωστικη της πειραιως που εχω γραφουν πανω visa αλλα οχι το electron και δεν γινονται αποδεκτες σε ηλεκτρονικες συναλλαγες. μου βγαζει απο οτι θυμαμαι το ιδιο μηνυμα που λεει και σε σενα. (στη bet24 και στην expekt αν παιζει σημασια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.