Προς το περιεχόμενο

Bwin - Visa Electron

Fanulone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με την bwin.Σε καταθεση μου βγαζει 'Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό.''

Εχω visa electron κ θελω να κανω μια καταθεση.Εγω εβαζα παντα paysafe....χτες κερδισα ενα στοιχημα κ θελω να κανω αναληψη.Μου λεει ομως'Δεν μπορείτε να ζητήσετε αποπληρωμή κέρδους στην Visa κάρτα σας, με την οποία ούτε χρήματα έχετε καταθέσει ακόμη, αλλά ούτε και τα στοιχεία της έχετε αποθηκεύσει.''

Οποτε παω να κανω την καταθεση απο τη visa electron και μου βγαζει το 1 μηνυμα

Τι πρεπει να κανω?SOS ΠΑΙΔΙΑ....ΣΩΣΤΕ ΜΕ

Δημοσ.
...SOS ΠΑΙΔΙΑ....ΣΩΣΤΕ ΜΕ

(ολίγον υπερβολικός; )

Η κάρτα που δίνεις κάνεις για αγορές Μέσω internet; Από ποια τράπεζα είναι;

Δημοσ.

To στοιχιμα που έπεξες το έιχες πληρώσει με την visa που θέλεις να κάνεις τώρα ανάληψη ? Εαν οχι νομίζω πως τα λεφτα στα καταθέτουν στην ίδια καρτα που έκανες την αρχική καταθέση . Σε κάθε περιπτωση ένα τηλεφωνο σου στο τμημα εξυπηρέτησης της bwin θα σε βοηθήσει....

Δημοσ.

Απο δική μου εμπειριά ( σε αλλες εταιρίες στοιχημάτων ) τα λεφτά στα έβαζαν μόνο στην κάρτα που έκανες την αρχική κατάθεση ., Δεν μπορουσες μετά να βάλεις άλλη καρτα και να πάρεις τα χρηματα(για αναλήψη) . Με bwin δεν έχω εμπειρια αλλά μάλλον και εκει γίνεται το ίδιο .Καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τη διαδικασία .

Δημοσ.

Οπα ρε παιδια. Με paysafe card πως θα του δωσουν πισω τα χρηματα; Αφου ενα χαρτι ειναι που το πεταει μετα.. Δεν ειναι κανονικη καρτα.

Δημοσ.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει πρόβλημα από κάποια sites που δεν δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από Ελλάδα και νομίζω ότι έχει να κάνει με την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να φορολογήσει τον online τζόγο.

Θα πρότινα να δοκιμάσεις το Neteller για τις πληρωμές σου. Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.clicknbet.gr/article10.php

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σχετικα με την bwin:

Εβαλα 10 ευρω απο περιεργεια μεσω paysafe για ποκερ.

Επαιξα καποια τουρνουα, ειμαι πανω κατω στα ιδια (+2 ευρω) αλλα η ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

Αν καποια στιγμη αποφασισω να κανω αναληψη, μπορω να παρω και το ποσο της paysafe η πρεπει να καταναλωθει και να παρω τα..οποια κερδη?

Σε τραπεζια μικρου πονταρισματος, αν μπω με buy in 1.40 και ΔΕN τα χασω ολα, δλδ π.χ κανω sit out και εχω 1,20, γιατι μειωνεται το συνολικο ποσο ?

Το buy in το κραταει ?

Δημοσ.
Παιδια εχω προβλημα με την bwin.Σε καταθεση μου βγαζει 'Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό.''

Εχω visa electron κ θελω να κανω μια καταθεση.Εγω εβαζα παντα paysafe....χτες κερδισα ενα στοιχημα κ θελω να κανω αναληψη.Μου λεει ομως'Δεν μπορείτε να ζητήσετε αποπληρωμή κέρδους στην Visa κάρτα σας, με την οποία ούτε χρήματα έχετε καταθέσει ακόμη, αλλά ούτε και τα στοιχεία της έχετε αποθηκεύσει.''

Οποτε παω να κανω την καταθεση απο τη visa electron και μου βγαζει το 1 μηνυμα

Τι πρεπει να κανω?SOS ΠΑΙΔΙΑ....ΣΩΣΤΕ ΜΕ

Αν ΔΕΝ εχεις κανει καταθεση με την καρτα ΔΕΝ μπορεις να κανεις αναληψη. Κανε μια καταθεση με μια χρωστικη π.χ. Πειραιως (αυτην χρησιμοποιω εγω) και μετα κανε αναληψη.

Με καθε επιφυλαξη οτι λεω. Για να εισαι 100% σιγουρος ρωτα τους.

Αν καποια στιγμη αποφασισω να κανω αναληψη, μπορω να παρω και το ποσο της paysafe η πρεπει να καταναλωθει και να παρω τα..οποια κερδη?

Ολα μπορεις να τα κανεις αναληψη. Οτι εχεις στο λογαριασμο σου διαθεσιμα.

Σε τραπεζια μικρου πονταρισματος, αν μπω με buy in 1.40 και ΔΕN τα χασω ολα, δλδ π.χ κανω sit out και εχω 1,20, γιατι μειωνεται το συνολικο ποσο ?

Το buy in το κραταει ?

Δεν σε καταλαβα τι εννοεις?

Δημοσ.

Μου εχει τυχει σε τραπεζι πονταρισματος να κανω buy-in με 1.40 ( με 2 εως 4 σεντς τα πονταρισματα, μη φανταστειτε τιποτα μεγαλο ).

Για να μην τα πολυλογω, επειδη δεν με ηθελε και πολυ εκεινη τη στιγμη, εκανα sit out και βγηκα απο το τραπεζι .

Το συνολικο μου ποσο ομως μειωθηκε, σα να κρατησε το buy in..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαλακιες τωρα... προσπαθω να κανω αναληψη απο χθες στη visa μου η οποια ειναι τραπεζας κυπρου κ εχω ξανακανει αναληψη απο κει αλλες 5 φορες αλλα στις αναληψεις δεν βγαζει τις βιζες πλεον παρα μονο western union pay pal και αλλες 2 μαλακιες... Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο ετσι ξαφνικα φυγανε απο τις αναληψεις τη βιζα στην ελλαδα..Ενω στις καταθεσεις εχουν και βιζα και απ ολα.. και τωρα παω να κανω αναληψη με τραπεζικο εμβασμακαι επειδη το iban μου ειναι απο κυπρο ενψ στα προσωπικα μου στοιχεια εχψ την ελλαδα επειδη εκει μενω μου λεει πως δεν γινεται γιατι πρπεει να αντιστοιχει το iban με τη χωρα που εχω δηλωμενη στα στοιχεια μου... τι να πω ρε παιδια τωρα.. δεν μπορω να βγαλω τα λεφτα μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εβγαλα την Debit Card της τραπεζας Κυπρου. Εγινα μελος στην εταιρια στοιχηματος bwin και οταν πηγα να κανω καταθεση μεσω της καρτας δεν γινοταν και μου εβγαλε το εξης μηνυμα: "Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό." Τι γινεται??? (Παλαιοτερα πριν 5-6 χρονια χρησιμοποιουσα την συγκεκριμενη καρτα της ιδιας τραπεζας στην ιδια εταιρια χωρις το παραμικρο προβλημα!!!) Τωρα τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

φερει το σημα visa electron η debit card της κυπρου?

αν φερει απλα το σημα visa χωρις το electron οπως πχ η χρεωστικη της πειραιως (green card) δεν γινεται δεκτη νομιζω σε ηλεκτρονικες συνναλαγες.

αλλος λογος που μπορει να μη γινει δεκτη μη συνναλαγη ειναι καποια μικρη διαφορα στο ονομα του ιντερνετικου λογαριασμου και του ονοματος που φαινεται πανω στην καρτα. επισης μπορει αν εκανες καταθεση στη καρτα μεσω atm τα λεφτα θα φανουν συνηθως ή το βραδυ ή την επομενη εργασιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...