koulidou2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Hi guys... Έχω ένα θεματάκι με το excel στις εκδοσεις 2007 και 2010... Έχω ένα erp της softone, απο το οποίο μπορώ να κάνω export data από την αναζήτηση σε excel, pdf etc... Έβαλα πρόσφατα το office 2010 και βλέπω στο excel ότι στις ημερομηνίες αντιμεταθέτει την ημέρα με τον μήνα δηλ από 03/04/2010 το κάνει 04/03/2010 ενώ την 17/04/2010 την αφήνει 17/04/2010... το ίδιο δοκιμασα να κάνω και με τα 2007 και είχα τα ίδια αποτελέσματα... ωραία λέω είναι λάθος τα regional settings... πήγα να δω τι παίζει και είναι όλα σωστά και στο advanced και παντού.... πρέπει να προσθέσω ότι στα 2003 και πισω παίζει κανονικά η ημερομηνία όπως επίσης αν το κανω export σε ascii... επίσης λέω ας κάνω format το κελί για να το φτιάξω προσωρινά για να το τυπώσω.. ούτε και με το format σε date ελληνικό αλλάζει... ακομα και με custom format προσπάθησα να το κάνω και τίποτα... το μόνο που παίζει είναι το format σε USA locale... έχω ακόμα δοκιμάσει να κάνω import τα data κατευθείαν απο τον sql και εκεί μου τα φέρνει πάλι κανονικά... τι να κάνω help me...
evagelos_21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 To softone σε τι έκδοση είναι; Τι windows έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.