Προς το περιεχόμενο

BIOS Προβλημα???

george_daniel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολες και όλους σας,

Θα ξεκινησω με το προβλημα που΄έχω με ενα pc.

Θα με συνχωρέσετε για τις ελειπείς πληροφορίες αλλα δεν ειμαι μπροστά στο πψ για να σας τις δωσω. οπότε θα μπω απευθείας στο προβλημα

System Disc Failure not Fount ..... κατι τετοιο ..

το Bios λοιπον δεν μπορεί να εντοπήσει το σκληρο

πρώτη δοκιμη : αλλαγή θεσης SATA sto motherboard -> apotelesmα: τα ιδια

2η Δοκιμή: ελεγχος Boot sequence και ρυθμηση να bootarei Μονο από σκληρό δισκο

-> apotelesmα: τα ιδια

Προσπάθεια από ΒΙΟS na εντοπήσει το Δισκο alla den to Βρήσκει

3η Προσπάθεια Επαναφορά του BIOS στις εργοστασιακές ρυθμήσεις ->Αποτέλεσμα: Αν εξερέσουμε ότι προσπάθεί να κάνει boot από Floppy Disk που δεν υπάρχει και πρέπει να πατήσω F1 to contineu ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ εντοπήσει το σκληρό και φορτώνει τα WinXP KANONIKA

Μετά από δύο μέρες πάλι τα ιδια System Disc Failure not Fount ..... κατι τετοιο ..

Παρατήρηση το PC ειναι περίπου 3ον Χρονον σχεδόν αδούλευτος και χωρίς πολλές εφαρμογες αν όχι καθόλου μονο office kai nod (oxi oti leei kai polla ayto...)

Περιμένω τις γνώμες σας

Ευχαριστώ εκ το προτέρων

Δημοσ.

Πιθανον απο οτι λες να εχει τελειωσει η μπαταρια του bios και να χανει τις ρυθμισεις. Για αυτο και οταν εκανες επαναφορα ρυθμισεων bootare κανονικα. Δοκιμασε να αλλαξεις μπαταρια στο bios. Δες και ποσα volt σου λεει οτι εχει απο to bios( αν και σε πολλα motherboard η μετρηση που φαινεται δεν ειναι αξιοπιστη) Κανονικα πρεπει να σου δειχνει 3Volt.

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοια περίπτωση ? να έχει τελιώσει η μπαταρία , εδω pc 5ετίας και η μπαταρία δεν παθένει τιποτα , τεσπα θα το δοκιμάσω ουτος ή αλλος σιγά το κόστος της μπαταρίας. thanks anyway

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ο χρονος που εχεις τον υπολογιστη. Φερειπειν εγω στον προηγουμενο υπολογιστη μου που τον ειχα ενα μηνα εχανα τις ρυθμισεις του bios. Η μπαταρια ειχε τελειωσει γιατι δεν παταγε καλα στην υποδοχη της motherboard και δεν φορτιζοταν απο το τροφοδοτικο. Αλλαξα μπαταρια και κουνησα λιγα την υποδοχη και μετα για πετε χρονια ολα OK. Αν αλλαξεις μπαταρια κοιτα να πατησει καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...