Chrisad Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Όποιος δεν έχεις μυαλό ....... Ένας φιλαράκος μου εγκατέστησε τα service pack oxpsp1 και oxpsp2 των ffice xp pro (greek) δεν είναι ανάγκη να σας πω γιατί ΤΩΡΑ του ζητάει registation εντός 30 ημερών..............το γνωστό OfficeXPUniversalActivator πλέον ΔΕΝ λειτουργεί όπως είναι φυσικό αφού τα δεδομένα άλλαξαν...... Το ερώτημα είναι υπάρχει λύση για να αποφύγει την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση??? ευχαριστώ chrisad
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξερω ποιο crack ειναι αυτο που λες αλλα αν δεν ειναι το ιδιο ας δοκιμασει και ΑΥΤΟ :ooo: :ooo:
Chrisad Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Φίλε Γιάννη είναι το ίδιο........με άλλη ονομασία :crazy:
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote chrisad:</font><hr> Φίλε Γιάννη είναι το ίδιο........με άλλη ονομασία :crazy: <hr /></blockquote> Κριμα!!!! Αλλα δεν μπορει κατι αλλο θα υπαρχει... :confused:
pyro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 ti to perissotero sou dinei to oficesp? mhpws na mhn to baleis ka0olou?
Chrisad Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 pyro Σιγά να μην δίνει κάτι περισσότερο.........εγώ έχω αυτό το οffice περίπου ένα χρόνο και δεν είδα κάποια έλειψη......λειτουργεί κανονικά. Οφιλαράκος μου βρήκε τα service pack σε ένα περιοδικό (cd) και έκανε την βλακεία να τα περάσει..... όλα τα crack δεν λειτουργούν τώρα γιατί άλλαξε το μέγεθος του MSO.dll από 9995680 bytes σε ???? .
Chrisad Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Ξέρει κανείς εάν του στείλω το δικό μου MSO.dll που είναι normal και αντικαταστήσει το δικό του να γινει η δουλειά??
theopag Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 tha ginei i douleia an antikatasteisei to mso.dll apo auto pou brisketai sto cd ton office xp giati otan les normal den katalabaino ti enooeis. EPISIS ta sp sta office xp kanoyn megali diafora kurios to proto opote den einai kali ideaa na min ta balei apo ti stigmi pou borei!!!
Chrisad Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Φίλε theopag καταρχάς δεν έχει το cd του office το αρχείο mso.dll για να το κάνεις copy - paste προφανώς είναι είναι συμπιεσμένο σε κάποιο setup (αν παρόλα αυτά κάνω λάθος γράψε σε παρακαλώ την διαδρομή γιατί με αναζήτηση δεν το βρήκα) στο folder C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Office10 υπήρχε το mso.dll και ένα mso.dll.bac έκανε rename το mso.dll.bac σε mso.dll και αντικαταστήθηκε το παλιό αλλά πάλι δεν έγεινε τίποτα τώρα του έχει κλειδώσει και δεν μπορεί κάνει και unistal από το control panel..... Επίσης μπορείς να μας πείς ποιές είναι οι διαφορές που προσφέρει το sp1 και το sp2?? Όταν΄λέω normal ενοώ το σπασμένο mso.dll των 9995680 byte...................
Nickkos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Φίλε chrisad βρήκα τις οδηγίες αυτες σε κάποιο ξένο site , αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν λειτουργουν , αν θες δοκίμασε : How to activate Office XP SP2: Step 1 Click Start/Run... and type the command: regedit Step 2 Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\10.0\Registration\{????????-????-????-????-????????????} The {????????-????-????-????-????????????} refers to the product code. Right click on DigitalproductID and delete. Right click on ProductID and delete. Close registry. Step 3 Open any Office application and enter the serial number. Office XP SP2 is now activated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.