Προς το περιεχόμενο

PS3 Media Server

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω επειγόντος την βοήθειά σας!

Στην αρχή έβαλα το Windows Media player αλλά για εναν παράξενο τρόπο με πετούσε εκτός σύνδεσης.

Έπειτα εγκατέστησα το TVersity το οποίο δούλεψε μια φορά και μετά δέν ξαναδούλεψε...

Τώρα έχω το PS3 Media server οπου αναγνωρίζει το Ps3 μια χαρά! αλλα το θέμα είναι καθώς παίζω την ταινία σταματάει για ένα δευτερόλεπτο και μετά αρχίζει ξανά...

Δέν ξέρω τι να κάνω να το φτιάξω.

Η σύνδεσή μου: [PC] ---- καλώδιο---> [router] ---wireless--> [PS3]

Router: Linksys Wag200G

Δημοσ.
Παίδες θέλω επειγόντος την βοήθειά σας!

Στην αρχή έβαλα το Windows Media player αλλά για εναν παράξενο τρόπο με πετούσε εκτός σύνδεσης.

Έπειτα εγκατέστησα το TVersity το οποίο δούλεψε μια φορά και μετά δέν ξαναδούλεψε...

Τώρα έχω το PS3 Media server οπου αναγνωρίζει το Ps3 μια χαρά! αλλα το θέμα είναι καθώς παίζω την ταινία σταματάει για ένα δευτερόλεπτο και μετά αρχίζει ξανά...

Δέν ξέρω τι να κάνω να το φτιάξω.

Η σύνδεσή μου: [PC] ---- καλώδιο---> [router] ---wireless--> [PS3]

Router: Linksys Wag200G

Πρώτον λογικά θα έπρεπε να το βάλεις στα console games αυτό..

Δεύτερον, βάλε καλώδιο. Πιθανότατα να buffάρει αυτό το δευτερόλεπτο που λές.

Ιδιαίτερα αν παίζεις HD video και δεν streamάρεις και απο ίδιαιτερα καλό pc/streamάρεις μακριά, είναι το πλέον σίγουρο.

Δημοσ.

καλώδιο ethernet? οκ απλά το θέμα είναι οτι δέν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει... από την αρχή παίζει κανονικά και ξαφνικά το παθαίνει, αμα ήταν θέμα buffering θα το έκανε εξ αρχής..

Έβαλα το θέμα εδώ επειδή το Ps3 Media Server είναι πρόγραμμα για το PC

---------- Προσθήκη στις 11:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:38 ----------

Δεν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που να ξέρει απο software?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...