Mixalis7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το παρακατω netbook http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908635&u=ASUS-EEE-PC-1005HA-WHITE-+-%C5%D0%C5%CA%D4%C1%D3%C7-%C5%C3%C3%D5%C7%D3%C7%D3-%D3%D4%C1-3-%C5%D4%C7 κ τον τελευταιο καιρο ειχα προβληματα με ιους κλπ με αποτελεσμα να γονατιζει η cpu μονο με τον mozilla ανοιχτο κ να μιν πιγενει βημα το μηχανημα..με τα πολλα περασα το avast μπας κ κανει δουλεια κ οντως κατι εκανε.. μετα απο λιγο κ μετα απο πολλες ασχημες επανεκινησεις αυτον τον καιρο λογω των ιων λογο κοληματος του συστηματος, εφτασε μια φορα που σε μια επανεκινηση μου κολησε το συστημα για κανα 5 αλεπτο στο "καλος ορισατε" των win xp..μετα απο λιγο κ ενω ηταν νεκρο μου πεταξε ενα παραθυρακι που ελεγε οτι εχει καταστραφει το προφιλ κ να επικοινωνησω με το διαχειρηστη.. το μυαλο μου πηγε για προβλημα στο δισκο.. με τα πολλα πατησα ενα "οκ" που ειχε στο παραθυρακι αυτο κ μπηκε κανονικα στα windows αλλα με ενα προφιλ απο την αρχη..αλλη επιφανεια εργασιας με συντομευσεις απο προγραμματα που ειχε εξαρχης , με το αρχικο φοντο κλπ κλπ.. αλλα τα πραματα που ειχα αποθηκευσει ηταν στα documents κ δεν ειχαν παθει τπτ.. απλα ειχε ξεκινησει ενα προφιλ απ την αρχη σαν να περασα windows πανω απ τα παλια.. κ καθε φορα που κανω restart παντα το προφιλ αρχιζει απ την αρχη.. τι εχει γινει γνωριζει κανεις? εχει παθει κανεις κατι αναλογο? φορματ στο νετβοοκ πως κανω? παιζει κανας συνδιασμος κουμπιων κατα την εκκινηση για να ξεκινησει?αφου δεν εχει drive για boot.. ty:-)
GoldenEye Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το παρακατω netbook http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908635&u=ASUS-EEE-PC-1005HA-WHITE-+-%C5%D0%C5%CA%D4%C1%D3%C7-%C5%C3%C3%D5%C7%D3%C7%D3-%D3%D4%C1-3-%C5%D4%C7 κ τον τελευταιο καιρο ειχα προβληματα με ιους κλπ με αποτελεσμα να γονατιζει η cpu μονο με τον mozilla ανοιχτο κ να μιν πιγενει βημα το μηχανημα..με τα πολλα περασα το avast μπας κ κανει δουλεια κ οντως κατι εκανε.. μετα απο λιγο κ μετα απο πολλες ασχημες επανεκινησεις αυτον τον καιρο λογω των ιων λογο κοληματος του συστηματος, εφτασε μια φορα που σε μια επανεκινηση μου κολησε το συστημα για κανα 5 αλεπτο στο "καλος ορισατε" των win xp..μετα απο λιγο κ ενω ηταν νεκρο μου πεταξε ενα παραθυρακι που ελεγε οτι εχει καταστραφει το προφιλ κ να επικοινωνησω με το διαχειρηστη.. το μυαλο μου πηγε για προβλημα στο δισκο.. με τα πολλα πατησα ενα "οκ" που ειχε στο παραθυρακι αυτο κ μπηκε κανονικα στα windows αλλα με ενα προφιλ απο την αρχη..αλλη επιφανεια εργασιας με συντομευσεις απο προγραμματα που ειχε εξαρχης , με το αρχικο φοντο κλπ κλπ.. αλλα τα πραματα που ειχα αποθηκευσει ηταν στα documents κ δεν ειχαν παθει τπτ.. απλα ειχε ξεκινησει ενα προφιλ απ την αρχη σαν να περασα windows πανω απ τα παλια..κ καθε φορα που κανω restart παντα το προφιλ αρχιζει απ την αρχη.. τι εχει γινει γνωριζει κανεις? εχει παθει κανεις κατι αναλογο? φορματ στο νετβοοκ πως κανω? παιζει κανας συνδιασμος κουμπιων κατα την εκκινηση για να ξεκινησει?αφου δεν εχει drive για boot.. ty:-) δεν χρειαζεται φορματ. avira antivirus free ενημερωμενο super antispyware ενημερωμενο θα τα τρεξεις και τελος.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σωστή απάντηση: http://support.asus.com/download/download.aspx Εδώ θα βρείς manual μέχρι και στα Ελληνικά. Γρήγορη απάντηση: Τουλάχιστον στα 7 το κάνεις με F9.
GoldenEye Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 επαναλαμβανω δεν χρειαζεται φορματ. αν εχει οντως ιο τοτε με τα προγραμματα αυτα σε 20-25 λεπτα θα εχεις καθαρισει, αν κανεις φορματα θα φας καμμια ωρα να φτιαξεις φλασακι με την εγκατασταση των XP ή θα πρεπει να δωσεις λεφτα για να αγορασεις dvd drive, και μετα 2 ωρες το λιγοτερο να περνας windows και προγραμματα να βαλεις τα settings που θελεις και οτι αλλο για να το επαναφερεις στην προηγουμενη κατασταση.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εχει recovery partition ρε μαστορα.. κλικ κλικ τελος. Και αν το εχει πηξει στον ιο θα βγει με κουσουρια μετα τον καθαρισμό. Και δεν ειναι να χανει cpu απο τετοια με τον 270
GoldenEye Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εχει recovery partition ρε μαστορα.. κλικ κλικ τελος. Και αν το εχει πηξει στον ιο θα βγει με κουσουρια μετα τον καθαρισμό. Και δεν ειναι να χανει cpu απο τετοια με τον 270 μερικες εκδοσεις δεν εχουν, αν ομως ειναι το μαθητικο με την 6cell μπαταρια τοτε εχει και ενεργοποιειται πατωντας 3 φορες το F9 κατα την εκιννηση στην οθονη που δειχνει την εκδοση του bios. το λεω γιατι σπανια ειναι τοσο τραγικη η βλαβη απο ιο ετσι ωστε να απαιτει την ταλαιπωρια ενος format. και αν γινει σωστα ο καθαρισμος δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν κουσουρια εκτος και αν εχει γινει ζημια σε αρχεια συστηματος οποτε μονο σε αυτη την περιπτωση ειναι αναγκαιο το format.
Mixalis7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το προβλημα με το προφιλ που μου κανει τωρα μετα απο καθε restart που μου κολαει για λιγο κ μου λεει προφιλ κατεστραμενο πρεπει να ειναι προβλημα απ τον υπολογιστη κ οχι απο καποιον ιο..
salida Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω πως μιλάμε για κάποιο fragment στον δίσκο απο τις επανεκκινήσεις και τους όποιος ιούς. Το format θα σου δώσει λύση αλλά ίσως όχι την καλύτερη δυνατή. Προτείνω να μπείς safe mode και να δείς αν bootarei απο εκεί και να προσπαθήσεις να δώσεις σε cmd chkdsk που θα σου ζητήσει να κάνεις restart για να μπορέσει να κλειδώσει τον δίσκο. Μετά το restart θα ξεκινήσει μόνο του το check για τον δίσκο. Αφού ολοκληρωθεί ξανάμπαίνεις safe mode και κάνεις defrag για να στρώσει ο δίσκος.Τέλος αφού καταφέρεις να bootareis κανονικά μπαίνεις σε ένα οποιοδήποτε προφίλ χρήστη (που είναι διαχειρηστής) και στον πίνακα ελέγχου βλέπεις τι έχεις συμβεί με τους χρήστες. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος πάλι απο safe mode χωρίς να χάσεις αρχεία προσωπικά ή συστήματος .
Mixalis7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παντως δοκιμασα με ασφαλη λειτουργια παλι δεν εμπαινε, δοκιμασα κ επαναφορα συστηματος κ παντα αποτυχενει.. απ την αλλη δοκιμασα να μπω στα λινουξ και μπαινει κανονικα οποτε το προβλημα το εχουν τα windows.. format για να γινει ξερετε τι παταω να ξεκινησει? η πρεπει να παιξει κανα μπουτ με φλασακι κλπ?
salida Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εξήγησε λίγο τι γίνετε όταν διαλέγεις safe mode γιατί μάλλον το να βάλεις usb και να bootareis από εκεί είναι δύσκολο...το καλό είναι οτι μπορείς να μπεις και από Linux οπότε δεν θα χάσεις αρχεία
Mixalis7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Επιλεγοντας safe mode ξεκιναει να φορτωνει κανονικα κ μου βγαζει 2 προφιλ ενα το δικο μου το "μιχαλης" κ ενα "administrator". Oταν επιλεγω να μπω στο δικο μου κολαει οπως κ χωρις το safe mode κ μου πεταει ενα παραθυρακι μετα απο λιγη ωρα που γραφει οτι το προφιλ μαλλον εχει καταστραφει κ να επικοινωνησω με το διαχειρηστη κ οταν παταω ενα"οκ" που εχει εκει μου βγαζει ενα παραθυρακι νεο που λεει οτι επειδη εχει καταστραφει το προφιλ θα με βαλει σε ενα προχειρο-νεο (καπως ετσι το ονομαζει) το οποιο δε θα αποθηκευει τπτ στο προφιλ μετα απο καθε επανεκινηση του προφιλ. Ενω αντιθετα στο προφιλ administrator οταν μπαινω αρχιζει κανονικα κ δεν κολαει..οποτε το προβλημα ειναι στο προφιλ κ στην εκινηση του..
salida Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπαίνεις σε safe mode και κάνεις login με τον administrator.Τώρα θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν νέο χρήστη πηγαίνοντας Πίνακας ελέγχου -> λογαριασμοί χρηστών ->Διαχείριση άλλου λογαριασμού -> Δημιουργία ενός νέου λογαριασμού. Σε αυτό το σημείο δίνεις το όνομα "μιχαλης2" και διαλέγεις οτι θέλεις να είναι διαχειριστής . Τώρα στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή σου θα κάνεις login in στον ΝΕΟ χρήστη που φτιάξαμε, και θα μεταφέρεις χειροκίνητα τα αρχεία που θέλεις από τον παλιό χρήστη.Τα αρχεία του παλιού χρήστη μπορείς να τα βρεις εδώ "C:\users\μιχαλης" ή "C:\χρήστες\μιχαλης" Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το προγραμματάκι αλλά καλό είναι να διαβάσεις τις οδηγίες του πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.