theo_193 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με το μTorrent.Μολις πατησω να κατεβει ενα τορρεντ,οτιδηποτε και να ειναι αυτο,μου βγαζει οτι δεν μπορω να το κατεβασω.Μετα απο προσπαθειες μου και επειδη ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος,διαπιστωσα οτι το προβλημα ειναι το port που ειναι κλειστο,ωστοσο δεν γνωριζω πως μπορω να το διορθωσω. Εχω παει στο σχετικο σαιτ με τα firewalls και τα σχετικα,μου ελεγε να αλλαξω το dynamic ip και αλλα τετοια,αλλα δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να... Καποια βοηθεια?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Τεο
Luxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πας στις ρυθμισεις του ρουτερ σου και απο εκει πας στο Port forwarding και βαζεις την Ip του utorrent. Ή αν δε θελεις να μπλεκεις, ενεργοποιεις το upnp απο το router.
theo_193 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω για την ανταποκριση,ομως μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος. Το δευτερο ακουγεται πιο ευκολο,αλλα πως γινεται?Πώς το ενεργοποιω? Εχω conn-x σημειωτεον..
Luxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Στις ρυθμισεις του ρουτερ. γραφεις στον browser 192.168.1.254 νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.