Προς το περιεχόμενο

Canon Ixus 100 IS !!!

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την εν λογω φωτογραφικη [ Canon Ixus 100 IS Digital Camera (12.1 MP)] και αν εχει μεινει ευχαριστημενος! Εχω ηδη μια dslr και θα ηθελα αυτη για δευτερη γιατι ειναι μικρη και μπορω να την κουβαλαω παντου μαζι μου [pocket size] . Αν εχει κανεις να προτινει κατι αναλογο ευχαριστως ! Περιμενω εντυπωσεις , ευχαριστω !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την είχα και εγώ στα υπόψην αυτήν την κάμερα σαν δεύτερη (και εγώ κάτοχος DSLR) αλλά τελικά δεν πήρα καμία. :P Γενικά είναι πολύ καλή κάμερα και ποιοτικές φωτογραφίες και άριστη κατασκευαστικά, πολύ παραπονέθηκαν όμως για τα μικρά κουμπάκια ότι δεν τους βόλεψαν. Την έχεις δεί από κοντά; Αν δεν σε πειράζουν τα μικρά κουμπιά τότε θα έλεγα να την κάνεις την αγορά.

Η αληθεια ειναι οτι μολις την ειδα απο κοντα παραξενευτηκα απο το ποσο μικρη ειναι αλλα δε με χαλασε! Την επομενη φορα θα παρω μαζι μου μια καρτουλα να τραβηξω καμια φωτο να τη δω στο pc γιατι απο την οθονουλα της δε καταλαβα και πολλα...

Η αληθεια ειναι οτι μολις την ειδα απο κοντα παραξενευτηκα απο το ποσο μικρη ειναι αλλα δε με χαλασε! Την επομενη φορα θα παρω μαζι μου μια καρτουλα να τραβηξω καμια φωτο να τη δω στο pc γιατι απο την οθονουλα της δε καταλαβα και πολλα...

έχω την 95IS 10mpixel... οπότε φαντάζομαι αυτή θα είναι καλύτερη. δεν έχω εμπειρία απο φωτογραφικές αλλα αυτή με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο... ασε που η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.. με τίποτα όμως ..?? :-D:-D

Εδώ εγώ έχω Canon Ixus με 7mp μοντέλο 2007 κι η μπαταρία ακόμα είναι τέλεια,με τίποτα δεν τελειώνει!

Γενικά οι Canon είναι πολύ ποιοτικές μηχανές!

Καλές αγορές! :-)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επειδη περασα και εγω απο την κατασταση που εισαι πριν ενα μηνα, εχω και εγω dslr αλλα δεν μπορω να την εχω παντα μαζι μου οποτε μια μικρη compact ειναι μονοδρομος. Το ειχα ψαξει αρκετα το θεμα και εχω μερικες προτασεις αλλα πρεπει να μας πεις τι ακριβως περιμενεις απο την φωτογραφικη που θα παρεις. Εγω πχ κατεληξα στην canon ixus 860 που εχει σχετικα wide φακο 28mm και με ενα hack που μπαινει πολυ ευκολα στην καρτα μπορει να τραβηξει raw μου βγηκε περιπου στα 110 ευρω μεταχειρισμενη επειδη δεν ηθελα να δωσω πολλα για 2η μηχανη.

Μαλλον αυριο η το πολυ την Δευτερα θα την εχω οποτε αν θες μπορω να σου πω εντυπωσεις.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...