Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το GoG στέλνει ενημερώσεις για προσφορές/εκπτώσεις στα wishlisted παιχνίδια; Δεν βρήκα κάποια επιλογή, αλλά λογικά μου ξέφυγε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το GoG στέλνει ενημερώσεις για προσφορές/εκπτώσεις στα wishlisted παιχνίδια; Δεν βρήκα κάποια επιλογή, αλλά λογικά μου ξέφυγε. Στέλνει. Μου έρχονται που και που στο mailbox. Σήμερα το έψαξα για πρώτη φορά με αφορμή το μήνυμά σου. Οι σχετικές ρυθμίσεις βρίσκονται στο Account -> Orders & Settings -> Subscriptions. 3 checkboxes είναι. Releases and Announcements, Promotions and Hot Deals και Wishlist Alerts. Σε μένα ήταν όλα checked -- αν και δεν θυμάμαι αν και πότε τα ενεργοποίησα ο ίδιος...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, το είχα κοιτάξει νωρίτερα και παρέλειψα να το αναφέρω, πράγματι αυτές οι τρεις επιλογές είναι και μάλλον είναι by default ενεργοποιημένες, γιατί ούτε κι εγώ θυμάμαι να είχα τσεκάρει κάτι. Παράξενο, όμως, γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος πως 1-2 τίτλοι από αυτούς που είχα στη wishlist μου είχαν βγει κάποια στιγμή σε προσφορά, αλλά ενημέρωση δεν θυμάμαι να έχω λάβει (εκτός κι αν θυμάμαι λάθος το πότε τους συμπεριέλαβα στη λίστα, στην αποκλείεται).
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Από ό,τι βλέπω, στο gmail όλα αυτά τα βάζει κάτω από το "Promotions" tab, οπότε δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε κινητό και δεν φαίνονται στο "κεντρικό" inbox -- εκτός και αν "πεις" στο Gmai ότι τα θεωρείς σημαντικά. Δεν αποκλείεται σε άλλους mail servers να πηγαίνουν στα spam (?).
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 CD Projekt confirms forum hack exposed 1.9 million user accounts αλλάξτε το pass σας γενικά,είναι το ίδιο account!
KNSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μαααλιστα, και μολις ξαπλωσα. Εχουν χακαριστει απο τον Μαρτιο και μας το λενε τωρα. Θα το αλλαξω αυριο, δεν χαθηκε ο κοσμος για μια μερα...
Mpiftekis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 CD Projekt confirms forum hack exposed 1.9 million user accounts αλλάξτε το pass σας γενικά,είναι το ίδιο account! Εγώ που δεν είχα λογ/σμο στο forum αλλά έχω στο gog, έχω θέμα; Μάλλον όχι, αλλά ρωτάω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που δεν είχα λογ/σμο στο forum αλλά έχω στο gog, έχω θέμα; Μάλλον όχι, αλλά ρωτάω μπας και ξέρετε κάτι παραπάνω. γιαυτό λέω είναι το ίδιο ακαου.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 επιτέλους μπήκε CLOUD saving!! με την έκδοση 1.2 τέλος η beta φάση του μερικά από τα νέα UPDATE 1.2 HIGHLIGHTS Universal Cloud Saves Never lose your progress again! New games, as well as all-time classics are upgraded with saves syncing and cloud backup. (supported games only) Ιn-game overlay Chat with friends, check notifications or your achievement progress by pressing Shift+Tab in supported games. Choosing your features Customize the Client to your needs by selecting features you want to use, for a personalised experience and no feature-creep. Bandwidth limit & scheduleGOG Galaxy downloads as fast as it can, but sometimes you might want to limit that. And you can schedule limits too. ScreenshotsPress F12 in games supporting in-game overlay to capture that epic moment. FPS counterOverlay includes frames per second counter to measure how well does the game perform on your glorious PC. New chatRewritten from scratch, it lets you stay connected with friends when playing a game or when using the Client. New hibernation modeOn top of making GOG Galaxy even faster, auto-hibernation drastically reduces CPU usage when idle or playing games - to save your precious resources. Achievement rarityWhenever you unlock an achievement you will see how common or unique it is among GOG community. New settings windowControl and customise Client’s features from the new settings window. Desktop notificationsReceive new messages, game invites or friend request notifications when in-game or when GOG Galaxy is in the background. Out of betaGOG Galaxy is out of beta - only new preview features will be beta limited. 6
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχω κάποια παλιά παιχνίδια στο GOG, αλλά διστάζω να επεκτείνω τη συλλογή μου. Αγόρασα το Fantasy General (να θυμηθώ τα νιάτα μου...) και ναι μεν τρέχει, αλλά προφανώς δεν είναι φτιαγμένο για σύγχρονους υπολογιστές και έχω θέμα με την ανάλυση κτλ. Κάτι ανάλογο να περιμένω σε όλα τα παλιά παιχνίδια; Έχει σε προσφορά διάφορα παλιά και αγαπημένα από το Warhammer 40K, αλλά αν είναι να έχω το ίδιο θέμα, δεν θέλω να αγοράζω και να κάθονται τα παιχνίδια.
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχω κάποια παλιά παιχνίδια στο GOG, αλλά διστάζω να επεκτείνω τη συλλογή μου. Αγόρασα το Fantasy General (να θυμηθώ τα νιάτα μου...) και ναι μεν τρέχει, αλλά προφανώς δεν είναι φτιαγμένο για σύγχρονους υπολογιστές και έχω θέμα με την ανάλυση κτλ. Κάτι ανάλογο να περιμένω σε όλα τα παλιά παιχνίδια; Έχει σε προσφορά διάφορα παλιά και αγαπημένα από το Warhammer 40K, αλλά αν είναι να έχω το ίδιο θέμα, δεν θέλω να αγοράζω και να κάθονται τα παιχνίδια. Αν δεν είχα το steam link θα αγόραζα τα περισσότερα απο GOG γιατί δεν συγκρινονται τα extras που δίνει σε κάιε game με αυτα του Steam( δεν ξέρω αν λέω βλακεία αλλά το Witcher3 που το πήρα απο GOG είχε χάρτες, soundtrack μέχρι και βιβλία και ήταν και ποιο φτηνό απο steam που έδινε μόνο το game) και επίσης ακόμη ποιο σημαντικό είναι DRM free. Οπότε για εμένα αξίζει να κάνεις τις αγορές σου απο GOG παρά απο Steam, τώρα για το θέμα που λές refund δεν δέχονται ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχω κάποια παλιά παιχνίδια στο GOG, αλλά διστάζω να επεκτείνω τη συλλογή μου. Αγόρασα το Fantasy General (να θυμηθώ τα νιάτα μου...) και ναι μεν τρέχει, αλλά προφανώς δεν είναι φτιαγμένο για σύγχρονους υπολογιστές και έχω θέμα με την ανάλυση κτλ. Κάτι ανάλογο να περιμένω σε όλα τα παλιά παιχνίδια; Έχει σε προσφορά διάφορα παλιά και αγαπημένα από το Warhammer 40K, αλλά αν είναι να έχω το ίδιο θέμα, δεν θέλω να αγοράζω και να κάθονται τα παιχνίδια. Είναι ανά περίπτωση δυστυχώς, και αρκετές φορές θέλει ψάξιμο (στο pcgamingwiki, στο forum για το παιχνίδι στο GOG, ή/και στο αντίστοιχο του steam). Συνήθως στο pcgamingwiki.com βρίσκω αρκετά ενημερωμένη πληροφορία για το τι ισχύει για ένα παιχνίδι, για γνωστά bugs, για συμβατότητα με windows os, για ανάλυση/ wide screen support και για patches (ακόμα και community patches). Κι εγώ δεινοπάθησα να φέρω το Beyond Good & Evil σε playable κατάσταση σε Windows 10 64bit, και ακόμα έχει κάποια glitches, αλλά είναι σαφώς πιο ok από τη αρχική κατάσταση μετά την εγκατάσταση από το GOG installer.
Tobajara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) τώρα για το θέμα που λές refund δεν δέχονται ? Αυτό. Δέχονται μέχρι και 30 μέρες μετά την αγορά χωρίς να ρωτήσουν περαιτέρω. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση. Για το πώς έχει μεταφερθεί κάθε παιχνίδι, ο Praetorian έχει δίκιο. Οπωσδήποτε διάβασμα στα σχόλια για αναφορά τεχνικών στοιχείων και έρευνα. EDIT - επειδή ακούστηκε λίγο υπερβολικό, γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας και οι κυκλοφορίες είναι δουλεμένες. Αρκετές φορές όμως έχουν μεταφέρει την πιο βολική ή προσβάσιμη έκδοση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως συχνά πρόκειται για μετατροπές του DOSBox. Προσωπικό παράδειγμα η DOS έκδοση του Theme Hospital, που δε με πείραξε, αλλά είναι χειρότερη από τη CD έκδοση που έχω. Ή εν πάσει περιπτώσει έχω καλύτερη έκδοση από τη δική τους . Νομίζω κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα Cannon Fodder, αλλά αυτά τα έχω σκίσει έτσι κι αλλιώς στο SNES emulator. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2017 από Tobajara 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει μήπως πρόβλημα με το galaxy; Από προχθές άρχισε να μου κάνει "νερά" (αργούσε χαρακτηριστικά να τρέξει, ήθελε 2-3 προσπάθειες) από χτες τίποτε. Έφαγα μια κρυάδα με το Gwent που δεν τερματίζει κανονικά και θέλει end task από το manager, τώρα έχω θέμα με όλο το galaxy και δεν μπορώ να δω ούτε τα υπόλοιπα...
p4n0s86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασα να το ανοίξω τώρα, μου έκανε 2 περάσματα στο update και στη συνέχεια το πάλευε μέχρι να ανοίξει, ώσπου τα κατάφερε. Συνολικός χρόνος όλων γύρω στο 5λεπτο! Πάντως δοκίμασα ένα παιχνίδι μπήκε και βγήκε κανονικά και στην πλοήγηση δεν δείχνει να έχει κάποιο θέμα. Ίσως ήταν της στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα