Προς το περιεχόμενο

Παράξενο πρόβλημα σε καινουργιου υπολογιστή

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα ο φίλος μου μόλις παρέλαβε τον καινουργιου του υπολογιστή απο πλαίσιο.ενα tower χωρίς κάρτα γραφικών μόνο(θα την παρουμε απο αλλου λόγο οτι το πλαίσιο θα μας αργούσε).

Στο προβλημά μας τώρα.Βάζω την δικιά μου πάνω μια παλιά(1950 pro ddr3 pci-e) και βάζω το cd των win7 χ64.Πάνω είχα συνδεδεμένο μόνο το πληκτρολόγιο σειριακά και με usb ενα mouse.Μόλις περνάνε οι μπαρες οι γκρίζες και μετά αφού διαλέξω xώρες κτλ στο mode starting installation κολλάει(frezz).Ε λέω το dvd θα είναι μούφα.πάω πέρνω ένα άλλο χ32 που το έχω τεσταρισμένο...τα ίδια.Μετά βάζω ένα άλλο με win xp.Εδώ η εγκατάσταση αρχίζει κανονικά αλλά σε μια στιγμή κολλάει στο registring components.Δεν ήξερα τι άλλο να δοκιμάσω.Μου έρχετε ιδέα να βγάλω το mouse μιας και είναι usb.Tώρα αυτό που γίνετε είναι να βάζω τα cd των windows 7 να μην frezzάρουν ΑΛΛΑ να κάνει επανεκίνηση το Pc.

Βάζοντας πάλι όλα τα dvd που είχα διαπίστωσα ότι κανα 2 φορές μου έσβηνε το σήμα της οθόνης κατα την διάρκεια της εγκατάστασης των xp.Δοκίμασα και να βγάλω το ένα dimm τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει? Πληροφοριακά η κάρτα μου είναι ddr και η mobo υποστηρίζει ddr5 αν και δεν νομιζω να φταίει κάτι τέτοιο.Από πλαίσιο όμως μου είπανε ότι τα έιχανε testαρει όλα και βάλανε και λειτουργικό για να τα δούνε.θα ήθελα την βοηθεία σας και αν κάποιοσ είχε αντιμετοπίσει κάποιο πρ΄βλημα παρόμοιο να μοε βοηθήσει.

p.s δοκίμασα και αυθεντικά Vista.Τα ίδια freez

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...