pisio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Αγόρασε πριν 3 εβδομάδες έναν καινούριο υπολογιστή. Στην αρχή δούλευε μια χαρά αλλά έχει τώρα καμιά βδομάδα του κάνει κάποια προβλήματα Εκεί που δουλεύει ο υπολογιστής μαυρίζει η οθόνη και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο κολλάνε, ούτε αυτά δουλεύουνε, αλλά το ανεμιστηράκι της μητρικής δουλεύει κανονικά. Αυτό το κάνει σε ανύποπτη στιγμή. Για παράδειγμα εχθές μου λέει άνοιξε τον υπολογιστή και απλά τον άφησε ανοικτό και πάλι μαύρισε η οθόνη. Απο θερμοκρασίες που το κοίταξα μου φάνηκε μια χαρά. Παραθέτω τα Hardware χαρακτηριστά του υπολογιστή Motherboard: Gigabyte GA-MA74GM-S2H CPU: Athlon AMD64 X2 5000+ RAM: 4GB Grafik: ATI Radeon 2100 HDD: 250 GB OS: Windows XP 32Bit Έχεις κανείς καμιά ιδέα
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είσαι βέβαιος ότι δεν είναι θέμα software ή driver; Οι νέοι χρήστες τείνουν να εγκαθιστούν και να σκαλίζουν ότι βρουν μπροστά τους.
pisio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είσαι βέβαιος ότι δεν είναι θέμα software ή driver; Οι νέοι χρήστες τείνουν να εγκαθιστούν και να σκαλίζουν ότι βρουν μπροστά τους. Βέβαιος δεν είμαι για τίποτα Λες να την κάνει την δουλειά κανα Software?? Θα περάσω μια από αυτές τις μέρες να το κοιτάξω. Θα δω μήπως έχει εγκαταστήσει κανένα περίεργο πρόγραμμα
pisio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Στη σελίδα της Gigybyte βρήκα το ακόλουθο >Note: * If you install AMD AM3/ AM2+ CPU on AM2 motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM3/ AM2+ CPU will not be impacted Για την CPU βρήκα ότι είναι Socket AM2 Επειδή τα Αγγλικά μου δεν είναι ότι καλύτερο, μήπως φταίει η cpu που κολλάει το pc
salida Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρώτησε τον φίλο για κάποια πρόσφατη εγκατάσταση driver ή και κάποιο windows update. Για να μπορέσουμε νε προσδιορίσουμε το πρόβλημα σε λογισμικό ή υλικό.
Sir Pretender Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Και για παν ενδεχόμενο, μάθε και τίποτα λεπτομέρειες τροφοδοτικού, πολλά γίνονται...
pisio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το τροφοδοτικό είναι 550Watt Αργότερα θα περάσω από τον φίλο μου να το ρίξω μια ματιά Κατέβασα τα τελευταία Drivers από το motherboard. Άμα έχω νέα θα ενημερώσω Ευχαριστώ
stelrp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να ανακατέψεις τις μνήμες σε άλλα slots.... μήπως και κάποια δεν πατάει καλά και κουνιέται με τις δονήσεις του κουτιού...
pisio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Έσβησα τα drivers και εγκατέστησα αυτά που κατέβασα από το ίντερνετ από την σελίδα την Gigabyte και από την Παρασκευή μέχρι και τώρα πού γράφω δεν ξανά κόλλησε (φτου μην το ματιάσω). Μακάρι να ήτανε αυτό το πρόβλημα. Κάνε κανένα memtest Έκανα την Παρασκευή ένα τέστ αλλα δεν μου έβγαλε κάποιο error Δοκίμασε να ανακατέψεις τις μνήμες σε άλλα slots.... μήπως και κάποια δεν πατάει καλά και κουνιέται με τις δονήσεις του κουτιού... Θα το έχω υπόψιν μου Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
salida Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πολλές φορές οι drivers οδηγούν σε περίεργα error και κολλήματα ,για αυτό το λόγο καλό είναι να κατεβάζουμε πάντα ενημερωμένες εκδόσεις και μόνο απο την σελίδα του κατασκευαστή. Αφού λύθηκε το πρόβλημα είσαι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.